Piilota X Palauta

Naista puukottanut työnnettiin junan alle

Paikalliset 1 Kommentoi

Helsingin käräjäoikeudessa käsitellään tapausta, joissa noin 35-vuotias mies oli puukottanut naista veitsellä selkään ja joutunut sen jälkeen työnnetyksi junan eteen Kannelmäessä.

Syyttäjä vaatii naista veitsellä iskeneelle miehelle rangaistusta pahoinpitelystä, ja vastaavasti miehen junan alle työntäneelle miehelle rangaistusta tapon yrityksestä. Motiivina tönäisylle oli kosto.

Naista pistettiin veitsellä kaksi kertaa selkään ja kerran rintaan oikealle puolelle 1. tammikuuta, josta aiheutui kaksi pinnallista pistohaavaa selkään ja rintaan noin yhden sentin haava.

Noin viikkoa myöhemmin, 9. tammikuuta, 35-vuotias odotti Kannelmäen asemalla junaa, kun naisen tuttava työnsi hänet junan eteen lyhyen sananvaihdon jälkeen. Mies oli ollut kaatumassa asemalaiturilta raiteille, jolloin junan veturi törmäsi häneen ja hän sinkoutui törmäyksen voimasta takaisin asemalaiturille. Törmäys aiheutti miehelle hengenvaaralliset vammat, ainakin laajan kasvoaivovamman, molemminpuolisen ilmarinnan ja rannemurtumat. Tekijä on esitutkinnassa tunnustanut työntäneensä miehen junan eteen.

Syyttäjän mukaan naista puukottanut on tuomittava sakkorangaistukseen ja hänet junan eteen työntänyt tapon yrityksestä 6 vuoden vankeuteen.

1 kommentti Kommentoi
toimitus

Kommentit

27.4.2012 11:24

Kyllä antaisin toisin päin tuomion...puukottajalle murhan yrityksestä 10v ja tönäisijäälle sakkoa.

Osallistu keskusteluun

Tämän kentän sisältö pidetään yksityisenä eikä sitä näytetä julkisesti.
  • Kirjoita rakentavasti, asiallisesti ja keskustelua edistävästi.
  • Älä esitä sukupuoleen, ikään, syntyperään, kieleen, uskontoon, vammaisuuteen tai henkilökohtaisiin ominaisuuksiin kohdistettuja asiattomuuksia.
  • Älä levitä huhuja tai valheita.
  • Käytä asiallista ja hyvää kieltä, älä kiroile.
  • Älä yllytä rikokseen tai väkivaltaan.
  • Älä laita viestiisi linkkejä laittomaan tai epäasialliseen materiaaliin.
  • Älä mainosta.
  • Älä käytä ylipitkiä lainauksia. Jos lainaat jotain toista kirjoittajaa tai sivustoa, mainitse lähde.