Poliisi pidätti romanialaisia parituksesta ja ihmiskaupasta

Helsingin poliisi otti alkuviikosta kiinni useita romanialaisia epäiltynä parituksesta ja törkeästä ihmiskaupasta.

Törkeä ihmiskauppaepäily liittyy 16-vuotiaan tytön paritusepäilyihin.

Poliisi epäilee, että kyseessä on ulkomaalaisten paritusrengas, joka on toiminut jonkin aikaa pääkaupunkiseudulla. Tekotapana on ollut perinteinen seksin myyminen yleisillä paikoilla ja parittajina toimineet henkilöt ovat avustaneet toiminnassa ja saaneet osan seksikaupalla saaduista varoista.

Poliisi huomauttaa, että seksipalveluiden ostaminen seksikaupan kohteena olevalta henkilöltä on kielletty ja rangaistavaa kuten myös seksipalveluiden ostaminen alle 18-vuotiaalta henkilöltä.

Lisäksi seksipalveluiden ostaminen ja myyminen yleisellä paikalla on järjestyslain mukaan rangaistavaa.

Written by:

Toimitus

Ota yhteyttä

Kommentit

Kommentit

Tuostapa sen näkee, ettei Suomi-poika suinkaan karsasta romanialaisia, ei virolaisia eikä varsinkaan venäläisiä. Ei alaikäisiä eikä kehitysvammaisia. Rahaakin heille oikein tuputtaa, valitettavasti.

asiaihminen (ei varmistettu)

Hymiöpä hyvinniin ;)

Uutisointi antaa kyllä ymmärtää, että paritettavinaa on ollut täysi-ikäisiäkin. Niiden täysi-ikäisten suhteen ilolla ulkopuolinen tarkkailija huomioi, kun suomalainen raavas mies tuolleen tuppaa ulkomaalaisperäisen iholle, varmana niin ihan halimaan ja ties vaikka eurokulttuurin mukaiset suukot leideille suikkaamaan. Ja koko rahan eestä :D

asiaihminen (ei varmistettu)

>>ilolla ulkopuolinen tarkkailija huomioi....

Sinä siis kannatat tätä toimintaa. Yllättävää. Minä taas olen pitänyt aina rikollisen toiminnan puolestapuhumista enemmän moraalittomana.

Matari (ei varmistettu)

Vielä poliisin pitäisi tutkia, ketkä saavat rahat toiminnasta, jonka tekevät matarilaisessa ahtaassa saunamökissä (ilman vessaa) asuvat romanialaiset.

vielä olisi pol... (ei varmistettu)

Stubbihan sanoi,että ei nämä rikoksia tee ja nyt loppui tämä rasistinen puhe.Lopettakaa näistä vähemmistöistä kirjoittaminen.He ovat syyttömiä.PerSut syyllisiä viharikokseen

Kalervokoo (ei varmistettu)

Missään tapauksessa ei ole kysymys normaalista vuokraustoiminnasta. Täysin lainvastainen toiminta kaikilta osapuolilta.
Viranomaiset, kiinteistön omistaja ovat tavalla tai toisella mukana tukemassa toimintaa.

Vinkkarit Ruttuun (ei varmistettu)

Miten vuokranantajan tulisi menetellä, kun häntä uhkaa syyte, mikäli vuokralainen harjoittaa haureutta. Jos kysyt ehdokkaan seksitavoista, saat syytteen seksuaalisesta häirinnästä.
Yhtä kummallista on feministien rukkaama laki, jonka mukaan itseään saa myydä, mutta ostaja pannaan syytteeseen. Huumeiden kohdalla on päinvastoin. Voitaisiinko tulkita lakia niin, että myös seksin kohdalla pieniä määriä omaan käyttöön ostavia ei rangaistaisi, vaan tuomio tulisi välittäjälle ja myyjälle.

Pykäläviidakon uhri (ei varmistettu)

Osallistu keskusteluun