Vain narrit uskaltavat puhua totta

Vaikeneminen on poliitikolle pelkuruutta. Valtiovarainministeri Jutta Urpilaisen (sd) pitäisi puhua työurista, asuntolainojen verotuesta, äitiyslomien pituudesta, nuorten kampeamisesta työelämään, ahkeruudesta ja anteliaiden sosiaalietuuksien väärinkäytöstä.

Kun itse ei uskalla näytellä, pannaan lavalle stuntman, sijaisnäyttelijä, joka esittää vaaralliset kohtaukset. Urpilainen nimitti Valtion taloudellisen tutkimuskeskuksen (VATT) johtoon demarien talousneron Juhana Vartiaisen. Tämä työntää otsikoihin kaiken sen, mistä pitää puhua ennen seuraavia leikkauslistoja. Juhana Vartiainen heittää koepallot äänestäjille ja Urpilainen laskee osumat. Vartiainen on virallinen myrkynmaistaja, joka julkisesti uhrautuu emäntänsä puolesta.

Jyrki Katainen käyttää kuntauudistuksen miinanpolkijana yli-innokasta hallintoministeriä Henna Virkkusta (kok). Hänessä yhdistyvät vallanhimo, peloton yksisilmäisyys ja poliittinen kuurous.

Virkkunen jankuttaa vanhaa käsikirjoitusta, vaikka näytelmä on jo vaihtunut. Työssäkäyntialueisiin pohjautuva kuntamalli oli jo syntyessään torso. Sen orgasmina piti olla pääkaupunkiseudun kuntien niputus kahden miljoonan ihmisen getoksi, jonka asukkaiden hihassa olisi ollut Helsingin sininen vaakuna. Uuden erityistalousalueen keskuksena olisi ollut Guggenheim.

Suursuomalaisen työssäkäyntimallin mukaan Lappeenranta, Imatra ja puolet Savosta pitäisi liittää Pietariin, jonka ostovoima ylläpiti itäistä Suomea jo tsaarinaikana. Ilman Viron kirvesmiehiä Suomen rakennustyöt seisoisivat. Mihin kuntaan Tartto pakkoliitetään?

Mihin työssäkäyntialueeseen kuuluvat Baltiaan karanneet tuhannet merenkulun, kuljetusten ja teollisuuden työpaikat? Kilpailukyvyn ja työpaikkojen puolustus ei toteudu kuntarajoja siirtelemällä.

Poliitikoilta puuttuu hovinarri, joka laukoo tosiasiat ilman kuolemanpelkoa. Narri kuiskaisi, että poliitikot tarvitsevat kuulevat korvat, äänestäjiä rakastavan sydämen ja älyn tarjota kansalle kuntavaalien aattona muuta kuin jäätelöä.

Written by:

A-P. Pietilä

Ota yhteyttä

Kommentit (63)

Kommentit

A-P Pietilä ei ole kertaakaan uudistanut OMAA ajatteluaan viimeisten vuosien aikana vaan käyttää kirjoituksesta toiseen samoja, siis jo nähtyjä ja vanhentuneita argumentteja mistä tahansa asiasta kirjoittaessaan. Ollaan jo kuultu, että pääkaupunkiseudun kunnat eivät vaan voi yhdistyä ja sekin ollaan kuultu moneen kertaan, että Guggenheim ei kelpaa. (ja on kiva heittää juttuun kuin juttuun kansankosiskelun vuoksi, vaikka on jo kuopattu). Sit vähän haukutaan sinne ja tänne. Ja ai että tuntuu viisaalta.
Kerro, A-P Pietilä joskus meille jotain uutta ja aloitteellista. Vai etkö pysty?

Voi jessus sua, A-P (ei varmistettu)

Yksi asia puuttui ja se oli se että kauppallisesti on Etelä Suomi liittynyt Viron kanssa yhteen,sinne valuu 500miljoona euroa vuodessa ostovoimaa mutta tosin itärajalla valuu sama summa takaisin Venäjältä.Se on tätä Suomalaista vienti ja tuontikauppaa parhaimillaan Nokian jälkeen.Voi kyllä kysyä onko pellejä useampia kun politiikkot.

Yrittäjä (ei varmistettu)

Totuuden ovat kertoneet vain Perussuomalaiset; he uskaltavat kertoa äänestäjille sen tosiasian, että nämä ovat nimenomaan Euro-vaalit.
Kun valtio on jakanut verovaramme jo etukäteen ulkomaille kymmenin miljardein euroin, ei rahaa jää kuntalaisten peruspalveluihin.
Tämän tulevat äänestäjät kokemaan omissa nahoissaan aivan pian. Tästä ei kuitenkaan uskalla hiiskuakaan kukaan muu kuin PS.

Kyösti Helin 60... (ei varmistettu)

Jo vuosia on ollut tilanne, että Helsingin seudun rakennustyöläisistä iso osa asuu Tallinnassa, muualla Baltiassa tai jopa Puolassa asti. He tekevät työkeikkoja Suomessa ja asuvat silloin tilapäisesti Suomessa.
Onko tilastoitu, kuinka paljon Helsingin seudulta on siirtynyt toimistotyöpaikkoja Tallinnaan? - Nykyisenä kehittyneen viestintäteknologian (puhelin, sähköposti, videoneuvottelu jne.) aikana riittää, että parina päivänä viikossa käydään Helsingissä sikäläisessä toimistossa tai asiakkaitten luona.
Nämä ihmiset ovat aitoja maahanmuuttajia, sillä he muuttuvat toiseen valtioon yleensä useasti yhden vuoden aikana. - Hallitseva eliitti yrittää häivyttää näitten ihmisten julkisen olemassaolon, kun nimittää siirtolaisia maahanmuuttajiksi. Mutta siirtolainen muuttaa toiseen valtioon vain muutaman kerran elämänsä aikana.

Helsingin - Tal... (ei varmistettu)

Hyysärisanomissa ainakaan ei ole totuuden puhujia, vaan populistisia punaviherpipertäjiä, joille on mahdottomuus kertoa yhtään mitään positiivista esim Perussuomalaisista. Näin siitä huolimatta, että jostain syystä kansan syvät rivit diggaa PS:ää-sitä ei vain Hyysärit voi myöntää millään. Ovat jäykempiä kuin rautakanget omissa käsityksissään.
Helsingin Uutiset sen sijaan on osoittanut siviilirohkeutta, sallimalla vapaan keskustelun demokratiaa kunnioittaen. Ei vaadita nimiä esiin eikä muutakaan hölmöilyä pienessä maassa, jossa heti lyödään leimamerkki otsaan, jos on eri mieltä. Helsingin Uutiset on kehittymässä demokratian lipunkantajaksi, hienoa!

PS on takuuvarma! (ei varmistettu)

Vantaan on haettava säästöjä kaikesta mahdollisesta, jota ilman voimme olla. Näin tapahtunee kulttuuri- ja lukuisten muiden kohteiden suhteen. Olen kertonut olevani ennakkoluuloton ehdokas ja niinpä vaadin säästöjen kohdistuvan myös sosiaalitoimeen leikkaamalla maahanmuuttajien kohtuuttomia etuuksia. Säästön lisäksi tämän seurauksena ennakkoluulot ja rasistinen suhtautuminen maahanmuuttajiin vähenisi.

428 (ei varmistettu)

Sekä kokoomus, vihreät että demarit kannattavat pääkaupunkiseudun pakkoliitoksia Helsinkiin jotta helsingin tuleva konkurssi saadaan piiloon.

Helsingin tuleva konkurssi johtuu siitä että kymmeniä tuhansia haasteellisia maahanmuuttajia haalimalla on saatu helsingin sossukulut pilviin ja verotulot laskemaan jopa suhteessa vantaaseen koska suomalaiset muuttavat pakoon itä-Helsingin gettoutumista.

http://www.helsinginuutiset.fi/artikkeli/162071-valtapuolueet-haluavat-k...

Jos haluat pakkoliitoksen Helsinkiin niin äänestä kokoomusta, demareita tai vihreitä.

Jos ET halua pakkoliitosta Helsinkiin niin äänestä vaikka persuja jotka ovat pakkoliitosten voimakkaimpia vastustajia( ja haluaisivat myös korjata virheellisen maahanmuuttopolitiikan).

Jan (ei varmistettu)

Kukakohan noita haasteellisia maahanmuuttajia on haalinut ja miten se käytännössä tehdään? Oletkos Jan nähnyt joitain pääkaupunkiseudun viranhaltijoita maailmalla haalimisreissuilla, oletko havainnut jonkun tahon yrittävän mainostaa meidän pääkaupunkiseutuamme haasteellisille maahanmuuttajille ihanteellisena muuttokohteena?'

Onko se pakkoliitos, jos enemmistö päättäjistä liitosta kannatta, minun laskujen mukaan pääkaupunkiseudulla SDP:n, Kokoomuksen ja Vihreiden valtuutetut muodostavat päättäjien enemistön. Miksi liitos ei ole jo toteutunut jos enemmistö sitä kannattaa???

Janin sokeaa ta... (ei varmistettu)

Haasteellisia maahanmuuttajia haalitaan sillä että suomesta saa oleskeluluvan helpommin kuin useimmista muista euroopan maista myös sellainen turvapaikanhakija joka ei ole geneven sopimuksen mukaiseen pakolais-statukseen oikeutettu ja joita muut euroopan maat palauttavat kotimaihinsa.

Haasteellisia maahanmuuttajia haalitaan sillä että suomen perheenyhdistämispolitiikka on euroopan löysintä (yhdessä ruotsin kanssa) ja suomi sallii kaikkien jonkin sortin löysästikin myönnettyjen oleskeluluvan saaneiden turvapaikanhakijoiden yhdistää vaikkapa 20-henkisen perheensä suoraan sossun asiakkaaksi ilman mitään vaatimuksia työpaikasta tai perheensä elättämisestä ja asuttamisesta omalla palkallaan.
Muissa maissa vaatimus on että perheenyhdistäjä elättää oman perheensä työllään ja esim. Tanska vaatii 3 vuoden elämän ilman sosiaalitukia ja vakituisen työpaikan jolla elättää perheensä ennenkuin perheenyhdistämistä voi hakea.

Haastellisia maahanmuuttajia haalitaan sillä että viranomaisten huijaamisesta ei ole mitään rangaistuksia eli esim. kasvattilapsi-huijauksen tehneiltä somaleilta ei peruta oleskelulupia, perheenyhdistämishuijauksen tehneiltä ja kymmeniä tuhansia euroja valheellisesti nostaneilta ei peruta oleskelulupia ja KKO:n mukaan maahanmuuttaja joka on tullut valheellisella perheenyhdistämisellä suomeen ei ole tehnyt mitään väärää huijatessaan kymmeniä tuhansia euroja koska KKO:n logiikan mukaan jos hän olisi tullut suomeen ilman että huijasi perheenyhdistämisessä niin hän olisi ollut oikeutettu näihin kymmenien tuhansien tukiin.

Haasteellisia maahanmuuttajia haalitaan sillä että suomi ei karkota rikollisia maahanmuuttajia juuri koskaan koska valtion maksama valitusta valituksen perään kierre (asianajajien rajattomien ja runsaiden oikeusapukorvausten ollessa itsestäänselvyys maahanmuuttajan ollessa kyseessä) yleensä antaa aikaa löytää perhesiteen jolla olla suomessa ja joihinkin "vaarallisina" pidettyihin maihin ei suomesta karkoteta ollenkaan vaikka kyseiset maahanmuuttajaryhmät käyvät siellä lomailemassa.

Haasteellisia maahanmuuttajia haalitaan nimenomaan Helsinkiin sillä että muualta suomesta muuttaville tiettyjen yleensä turvapaikanhaun kautta jalkansa suomeen saaneiden maahanmuuttajien ohitusjono Helsingin asuntoihin toimii ja helsinki etsii näihin ryhmiin kuuluville aina asunnot vaikka he muuttavat Helsinkiin sossun asiakkaina.
He muuttavat yleensä kun valtion maksamat vuodet (4-vuotta) ovat tulleet täyteen ja keskustalaiset pikkukunnat eivät voi enää rahastaa valtiota myöntämällä löysästi toimeentulotukea oman kuntansa yrityksiä tukeakseen valtion maksaessa kaiken jolloin maahanmuuttajalle ehdotetaan helsinkiin muuttoa tai hän tekee sen omatoimisesti onhan Helsingissä enemmän maanmiehiä ja vilkkaampi yöelämä ja Helsinki toivottaa kokoomuksen ja vihreiden ja demarien sanattomalla päätöksellä tervetulleeksi virkamiehien hoitaessa toteutuksen.

Tiedotuksen suomen löysästä politiikasta hoitavat jo tänne tulleet maahanmuuttajat sillä pitäähän sukulaisille kertoa skypen välityksellä kuinka hienosti asiat ovat ja kuinka asunto merenrannalta ruoholahdesta järjestyi ja kohta valmistuu merenrantaan kalasatamaan super-perheasuntoja jotta isotkin perheet pääsevät meren äärelle ettei itä-Helsinki gettoudu liian nopeasti.

Jan (ei varmistettu)

Jan on täysin oikeassa ja molemmat silmät auki ollut. Itsekin asun vuosaaressa ja nähnyt noin 30 vuoden aikana, että juuri Janin kuvaus pitää kutinsa.

PS voittaa taas! (ei varmistettu)

Kukakohan noita haasteellisia maahanmuuttajia on haalinut ja miten se käytännössä tehdään? Oletkos Jan nähnyt joitain pääkaupunkiseudun viranhaltijoita maailmalla haalimisreissuilla, oletko havainnut jonkun tahon yrittävän mainostaa meidän pääkaupunkiseutuamme haasteellisille maahanmuuttajille ihanteellisena muuttokohteena?'

Onko se pakkoliitos, jos enemmistö päättäjistä liitosta kannatta, minun laskujen mukaan pääkaupunkiseudulla SDP:n, Kokoomuksen ja Vihreiden valtuutetut muodostavat päättäjien enemistön. Miksi liitos ei ole jo toteutunut jos enemmistö sitä kannattaa???

Janin sokeaa ta... (ei varmistettu)

Haasteellisia maahanmuuttajia haalitaan sillä että suomesta saa oleskeluluvan helpommin kuin useimmista muista euroopan maista myös sellainen turvapaikanhakija joka ei ole geneven sopimuksen mukaiseen pakolais-statukseen oikeutettu ja joita muut euroopan maat palauttavat kotimaihinsa.

Haasteellisia maahanmuuttajia haalitaan sillä että suomen perheenyhdistämispolitiikka on euroopan löysintä (yhdessä ruotsin kanssa) ja suomi sallii kaikkien jonkin sortin löysästikin myönnettyjen oleskeluluvan saaneiden turvapaikanhakijoiden yhdistää vaikkapa 20-henkisen perheensä suoraan sossun asiakkaaksi ilman mitään vaatimuksia työpaikasta tai perheensä elättämisestä ja asuttamisesta omalla palkallaan.
Muissa maissa vaatimus on että perheenyhdistäjä elättää oman perheensä työllään ja esim. Tanska vaatii 3 vuoden elämän ilman sosiaalitukia ja vakituisen työpaikan jolla elättää perheensä ennenkuin perheenyhdistämistä voi hakea.

Haastellisia maahanmuuttajia haalitaan sillä että viranomaisten huijaamisesta ei ole mitään rangaistuksia eli esim. kasvattilapsi-huijauksen tehneiltä somaleilta ei peruta oleskelulupia, perheenyhdistämishuijauksen tehneiltä ja kymmeniä tuhansia euroja valheellisesti nostaneilta ei peruta oleskelulupia ja KKO:n mukaan maahanmuuttaja joka on tullut valheellisella perheenyhdistämisellä suomeen ei ole tehnyt mitään väärää huijatessaan kymmeniä tuhansia euroja koska KKO:n logiikan mukaan jos hän olisi tullut suomeen ilman että huijasi perheenyhdistämisessä niin hän olisi ollut oikeutettu näihin kymmenien tuhansien tukiin.

Haasteellisia maahanmuuttajia haalitaan sillä että suomi ei karkota rikollisia maahanmuuttajia juuri koskaan koska valtion maksama valitusta valituksen perään kierre (asianajajien rajattomien ja runsaiden oikeusapukorvausten ollessa itsestäänselvyys maahanmuuttajan ollessa kyseessä) yleensä antaa aikaa löytää perhesiteen jolla olla suomessa ja joihinkin "vaarallisina" pidettyihin maihin ei suomesta karkoteta ollenkaan vaikka kyseiset maahanmuuttajaryhmät käyvät siellä lomailemassa.

Haasteellisia maahanmuuttajia haalitaan nimenomaan Helsinkiin sillä että muualta suomesta muuttaville tiettyjen yleensä turvapaikanhaun kautta jalkansa suomeen saaneiden maahanmuuttajien ohitusjono Helsingin asuntoihin toimii ja helsinki etsii näihin ryhmiin kuuluville aina asunnot vaikka he muuttavat Helsinkiin sossun asiakkaina.
He muuttavat yleensä kun valtion maksamat vuodet (4-vuotta) ovat tulleet täyteen ja keskustalaiset pikkukunnat eivät voi enää rahastaa valtiota myöntämällä löysästi toimeentulotukea oman kuntansa yrityksiä tukeakseen valtion maksaessa kaiken jolloin maahanmuuttajalle ehdotetaan helsinkiin muuttoa tai hän tekee sen omatoimisesti onhan Helsingissä enemmän maanmiehiä ja vilkkaampi yöelämä ja Helsinki toivottaa kokoomuksen ja vihreiden ja demarien sanattomalla päätöksellä tervetulleeksi virkamiehien hoitaessa toteutuksen.

Tiedotuksen suomen löysästä politiikasta hoitavat jo tänne tulleet maahanmuuttajat sillä pitäähän sukulaisille kertoa skypen välityksellä kuinka hienosti asiat ovat ja kuinka asunto merenrannalta ruoholahdesta järjestyi ja kohta valmistuu merenrantaan kalasatamaan super-perheasuntoja jotta isotkin perheet pääsevät meren äärelle ettei itä-Helsinki gettoudu liian nopeasti.

Jan (ei varmistettu)

En tiedä, perustuvatko kertomasi asiat faktoihin, vai ovatko ne vain perskokkareiden vaalipuheita. Jos todella väität tuollaista, Jan, niin ole hyvä ja esitä lähteet. Muussa tapauksessa kertomuksellasi ei ole juurikaan painoarvoa.

It's all in the... (ei varmistettu)

Onneksi on sananvapaus vielä jossain olemassa, tässä Brysselin Bobrikoveille mieluisassa hallituskuviossa ja sensuuri-ilmastossa.
Helsingin Uutiset on lähes ainoana mediana puolustanut omalta osaltaan sananvapautta Helsingissä, vaatimalla ainoastaan lain noudattamista kirjoittajilta. Valtamediat sen sijaan ovat valtapuolueiden sylikoirina lämmittelemässä puolueiden rähmääntyneissä kutimissa, kunnes seuraava JYTKY on todentunut. Silloin ne vasta sanovat väy, ja joutuvat puhumaan asiaa.

PS on takuuvarma! (ei varmistettu)

Tovin tutkiskeltuani,
olen ehdottomasti narri, Alexandre Duman hovinarri.
Mutta posetiiviapina en ole.

Ajattelen itse, ismeistä viis, arvot ratkaisevat.

Kettunen (ei varmistettu)

Se on, Kettuin, genetiivissä Dumas'n eikä Duman. Paitsi tietysti jos tarkoitit duuman hovinarria, heh. Niin, kai sinä tsaari Aleksanteriin ja NL:n duumaan viittasit?

Back to business (ei varmistettu)

Sen enempää lähteisiin kuin muihinkaan kirjallisiin papereihin perustuen. Yksinkertainen tosiasia on, kun vähänkään on seurannut ympäristöä ja pitänyt silmänsä auki. Suomalainen pienituloinen duunari ja pienyrittäjä maksaa kalliisti kohoavina veroina ja muina maksuina muun muassa tämän älyttömän maahanmuuttopolitiikan, joka on tullut Suomelle superkalliiksi ja jossa suomen kansalainen tekee duunia niska limassa, kokee syrjintää etnisten vähemmistöjen tähden ja elättää osaa väestöstä, joka on tullut tänne pakolaisturistiksi haluamatta koskaan integroitua maahamme työtä tekemään.

Tikka

A-P Pietilä:" Poliitikoilta puuttuu hovinarri, joka laukoo tosiasiat ilman kuolemanpelkoa."

Luxenburgin pääministeri Jean Claude Juncker: "Tiedämme kyllä mitä meidän pitäisi tehdä, mutta emme sitä mitenkä sen jälkeen tulisimme uudelleen valituiksi."

Demokratia ja kansanvalta omaa siis myöskin heikkoutensa.

A-P Pietilä: "Narri kuiskaisi, että poliitikot tarvitsevat kuulevat korvat, äänestäjiä rakastavan sydämen ja älyn tarjota kansalle kuntavaalien aattona muuta kuin jäätelöä."

Julkisten palvelujen, niiden maksujen korotukset ja tulonsiirtojen poistaminen tai pienentäminen (esim. lapsilisät, asumistuet, työttömyyskorvaukset jne.) tai verojen korotukset tuskin tuovat suuremmissa määrin äänestäjien "rakkautta."

A-P Pietilä: "Kilpailukyvyn ja työpaikkojen puolustus ei toteudu kuntarajoja siirtelemällä."

Palkkojen alentamistahan työantajapuolion jatkuvasti vaatinut. Käsi ylös jokainen asuntovelallinen, korkeita vuokria maksava ja yleensä kohonneista elinkustannuksista kärsivä joka katsoo itsellään olevan varaa sellaiseen.

Järkimies (ei varmistettu)

Se on Luxembourg eikä Luxenburg! Mikä ihme siinä on, että perskokkari ei osaa suomen kieltä kirjoittaa, vaikka väittää suomalainen olevansa. Niska limassa vääntää sepustuksiaan ja kantaa selkä vääränä sossusta tukiaisia itselleen ja/tai harjoittaa harmaata kuutamokeikkaa. Mutta ah, niin! Maahanmuuttajien vikahan se on... eikö niin?

Back to business (ei varmistettu)

Nimim. Back to business: "Se on Luxembourg eikä Luxenburg! Mikä ihme siinä on, että perskokkari ei osaa suomen kieltä kirjoittaa,.."

Suomenkielessä kylläkin kyseinen maa kirjoitetaan Luxemburg, eikä Luxembourg. Pienet kirjoitusvirheet toisinaantaas lienevä enemmänkint harmittomia tälläisellä palstalla, jos vain esitetty asia on muutoin ymmärrettävästi tuotu esiin. Olikohan "businessmiehellä" itse edellisen kommentin itse sisältöön jotain kommentoitavaa?

Ps. Se kommentti oli poliittisesti täysin puolueettoman henkilön "sepustus", ei minkään "persukokkarin", eikä "sossusta tukiaisia kantavan", eikä "kuutakeikkojen harjoittjan" vaan yli 40 vuotta itsensä rehelliselläpalkka työllä elättäneen ja nykyään eläkeläisen. Joten "purkauksesi" meni reippaasti yli ja ohi "maalin." Itseesi taisi kommenttini sisältö hieman ns. "kolahtaa", kun noin kiihkeäsävyisen ja nimittelevän kommentin sen johdosta kirjoitit.

Järkimies (ei varmistettu)

Nostan yhden käden ylös. Se kannattaa. Palkkojen alennus kautta linjan, hyvä idea. Nostaako "järkimies" mieluummin molemmat kädet ylös?

Back to business (ei varmistettu)

Poliittinen ongelma

Poliittisen päätöksenteon ongelma on ikävien päätösten tekemisen vaikeus. Ennen vaaleja ei äänestäjille haluta eikä kyetä tekemään ikäviä päätöksiä.

Kun on lapsuudessa tuntenut niukkuuta, ymmärtää, että myöskään valtion ja kuntien rahat eivät riitä kaikkeen "hyvään".

Kuitenkin kun vaalit on nyt, tuntuu että niukkuutta ei ole. Yhdeksän hyvää ja kymmenen kaunista luvataan, ymmärtämättä, murehtimatta että rahat ei niihin riitä. Väen vanhetessa kuntien menot lisääntyvät, toki uusia mm. kodissa asumisen tukeminen - käytäntöjä vahvistamalla kustannuspaineita pyritää rajoittamaan. Kuntien ja valtion veroja ja käyttäjämaksuja joudutaan nostamaan, jotta voidaan turvata palveluja niiden tarvitsijoille.

Vaalimainontaakin seuraamalla voi hyvin todeta: Ei ole rahasta puutetta, vaali-ilmoitteluun käytetään suuria summia. Osaavatko ehdokkaat hoitaa niukkuudella kunnan asioita, kun on itse opittu käyttämään rahaa runsaasti?

Luotan äänestäjien viisauteen nähdä lupailujen läpi, vaalipäivinä rehellisyys nousee arvoonsa.

Jari Lantta

Olen ihmetellyt aivan samaa, vaalimainonta rehottaa varsinkin virheillä, vaikka pitäisi olla niin maan ekoloogista porukkaa, hah! Kyllä siellä raha puhuu ja rahaa riittää vaikka jokaiselle metrovaunun seinälle tai lehtien sivuille.

Kokonaan toista äärimmäisyyttä edustaa Perussuomalaiset, joiden vaatimaton mainonta saa kansan kiitoksen runsaana äänimääränä. Sen lisäksi, että ovat muutenkin poikenneet edukseen näistä rähmäpuolueista.

PS, nyt varma v... (ei varmistettu)

Perskokkarit, joilla ei varsinaista poliittista ideologiaa ole, jollei sellaiseksi katsota oman edun tavoittelua ja häikäilemättömyyttä, sekä haluttomuutta osallistua veronmaksuun muiden tavoin, ovat läpinäkyvyydessään liikuttavan "rehellisiä". Jos vain osaa katsoa... Menisivätpä vielä askeleen pidemmälle, ja kertoisivat sille tyhmimmällekin äänestäjälle, mitä siitä seuraa, jos ei veroja kukaan maksa. Tähän tapaan: Sori, katuvaloja ei ole varaa pitää päällä, kun ei ole verovaroja. Sori, moottoritie on täynnä töyssyjä, kuoppia ja lammikoita, kun ei ole varoja tienpitoon. Sori, ei nyt saada puhdasta juomavettä eikä vessaa voi vetää, kun jätevedet on sekoittuneet juomavesiin, kun ei ole verovaroja, joilla palkata vesilaitoksen ja jäteveden puhdistamon työntekijöitä. Sori, metro ei nyt kulje eikä bussit ja koulutkin piti laittaa kiinni, arvaatte kai mistä syystä. Niin, ja sairaalat on suljettu ja synnytykset hoidetaan kotona. Umpisuolesi saa puhjeta ihan rauhassa, meillä ei ole varaa päivystykseen. Lääkkeitä ei valitettavasti ole varaa ostaa eikä lentokoneella pääse pakoon etelään, kun lentokenttä kasvaa koiranputkea ja laivat on ruostuneet satamiin... Tällainen on tulevaisuuden Suomi, jos perskokkarilta kysyy. Vai miten aiotte muuten rahoittaa yllämainitut, verovaroin kustannetut yhteiskunnan infrat, joita nykyään pidämme itsestäänselvyyksinä?

Back to business (ei varmistettu)

Minulle jäi nyt aivan vilpittömsti epäselväksi tarkoitatko noilla "perskokkareilla" Perussuomalaisia vai Kokoomusta?

Sivusta seuraaja (ei varmistettu)

Sosialistinen Sekoomus on selvästi tarkoituksena nostaa kepin nokkaan tässä kirjoituksessa.
Mikäpäs siinä, mutta me ollaan Sekoomuksessa oltu jo kauan sitä mieltä, että kuulutaan sosialistisen eeuun ytimiin ja keskuskaadereihin, joten miksi meidän hallituksessa ollessamme hyvissä ministeriviroissa, edes pitäisi miettiä jonkun pikkuriikkisen ihmisen asioita? Ai kokoomus, no se jäi ajat sitten taaksemme, kun omat edut painoi enemmän.

PS, nyt varma v... (ei varmistettu)

Niin, persuthan on kokkareiden hukkaputki eli viemäri. Vähän samaan tapaan kuin vihreät on kokkareiden puutarhaosasto. Noihin pilipalipuolueisiin liittyvät ne, joita suurkokkarit ei halua ehdokkaakseen. Siis sellaiset wannabe-kokkarit. Eikös se Soinikin suositellut, että pressanvaaleissa persut äänestäisivät kokkareiden ehdokasta eli Jokeria. Että silviisiin.

Back to business (ei varmistettu)

Back to Business taitaa olla joko demari jota huolettaa äänestäjien karkaaminen demareilta persuille ja siksi yrittää leimata persuja kokoomuslaisiksi (vaikka demarit juuri toteuttavat hallituksessa tälläkin hetkellä kokoomuslaista politiikkaa tehden samalla imagon-nostatus irtiottoja äänestäjien hämäämiseksi).

TAI

Back to Business on kokoomuslainen joka yrittää estää äänestäjien siirtymisen demareilta persuille jottei SDP saa niin surkeaa vaalitulosta että hallitus olisi vaarassa hajota ja kokoomuksen Jyrki Katainen menettäisi kuningaspaikkansa jakaa suomalaisten rahoja ja valtionomaisuutta pankkiireille jonka SDP:n hallituksessa olo kokoomuksen sylikoirana mahdollistaa.

Jan (ei varmistettu)

Jan, olet taas oikeassa ja joistain kommentaattoreista tosiaan oikein nahoissaan aistii sen kauhun, jota siellä tunnetaan nyt jo uudesta JYTKYSTÄ, hehee, ihanaa persut!

PS on takuuvarma! (ei varmistettu)

Nk busines-herralle tiedoksi: sori, ei ole varaa kuntapalveluihin, kun sekoomus, sossut, virheät, kepulit jne ovat lahjoittaneet kansallisvarantomme ulkomaisten bisnes-pankkien haltuun.
Fantastista, eikö vain!

PS ratsastaa apuun! (ei varmistettu)

Perussuomalaisilla on todella paljon hyvää työsarkaa sekä takanaan että edessäpäin. Sen osoittaa tälläkin kertaa asiattomuudet ja tietämättömyydet, joita eräillä kirjoittajilla on.
Mikäli kirjuuttelijat haluaisivat, PS:n kaikki todelliset saavutukset ja aloitteet olisivat aivan helposti selvitettävissä eduskunnan nettisivuilta. Silloin ei tarvitsisi tyytyä Hyysärisanomiin ja Ylenanto-meedion yökkäyksiin.

PS voittaa, aiv... (ei varmistettu)

Ainakaan minulle ei ole jäänyt epäselväksi, minkälaisia asioita kukin puolue ajaa. En ole katsellut pelkästään torstaisin televisiosta tulevia eduskunnan kyselytunteja vaan seurannut netistä verkkolähetyksiä eduskunnan istunnoista. Aikaa kun sattuu olemaan aivan riittävästi sivusta seuraamiseen, poliitikkojen toimintaan, linjauksiin asioista ja niistä johtopäätöksien tekoon. Pöytäkirjojen selaaminen on sen verran työlästä, että sieltä on hyvin vaikea saada kaivettua totuutta esiin. Vaikuttaa siltä, ettei edes kansanedustajat ole aina kärryillä asioista, joista he joutuvat nappia painamaan. Jotkut asiat pyritään tarkoitushakuisesti pitämään pimennossa tai ainakin piilottamaan itse homman juoni rivien väliin siten, ettei niistä meinaa saada selkoa kukaan.

Sivusta seuraaja (ei varmistettu)

No annetaan nyt sitten hiukan tunnustusta Hakkaraiselle siitä pyyteettömästä ja uhrautuvasta työstä mitä hän on tehnyt harmaan talouden kitkemiseksi ravintola-alalta (poliisin erikoisjoukkojen osuutta kuitenkaan unohtamatta.

Kettunen (ei varmistettu)

Älähän nyt rivien välissä Hakkaraista halveeraa. Kyllä hän osaa nappia painaa siinä kuin moni muukin, napistahan se sahakin käynnistyy ja pysähtyy:)

Sivusta seuraaja (ei varmistettu)

Asioiden liika yksinkertaistaminen johtaa pölhöpopulismiin, ja sillähän tyhmempää kansanosaa on helppo jymäyttää. Nähtiin jo eduskuntavaaleissa! Muutosta ei halua kukaan, sillä jos sellaista haluttaisiin, se olisi jo tehty. Todellinen tulevaisuuden muutosvoima on pienpuolueissa, mutta heitä eivät äänestä ne, joilla menee nyt Suomessa hyvin. Ja heitä on aika paljon...

Tsadi on aina tsadi (ei varmistettu)

Kokoomuksen Alexander Stubb:han sanoi kreikan ensimmäisen "pelastuspaketin" (oikeammin kreikan velkakulutusjuhlan laskujen maksu paketti jotta pankkiirit saavat voittonsa ja bonuksensa) jälkeen että nyt on kaikki kreikan ongelmat ratkaistu ja talouskriisi ohitse ja joka muuta väittää on pölhöpopulisti.

Aina kun joku syyttelee persuja pölhöpopulismista niin siitä tietää että nyt on euro-kiihkoinen ja eu-fanaattinen kokoomuslainen äänessä.

Jan (ei varmistettu)

Jos jymäytyksen mestariluokasta haetaan ehdokkaita, niin hallituksemme on vahvoilla. Eduskunnassa ainoastaan Perussuomalaiset vastustivat rahojemme viskomista pitkin Eurostoliiton pankkeja.
Pölhöjä tälläkin keskustelupalstalla ovat vain ne häviäjäpuolueiden valtaedustajat, jotka kuvittelevat voivansa piilottaa törkyiset tekonsa äänestäjiltä. Kyllä Kansa tietää ja äänestää juuri oikein!

PS, nyt varma v... (ei varmistettu)

Eikös se persujen "puolueohjelma" kopsattu jonkun metallimiehen papruista, kielivirheineen kaikkineen...? No, ei ne perskokkarit ole sivistyksellään ennenkään päässeet kerskumaan, hih;D

Back to business (ei varmistettu)

Sekoitat persujen puolueohjelman ja Soinin tekemän ehdotuksen ominaispäästöjärjestelmästä.

Persut kirjoittaa puolueohjelmansa aivan itse toisin kuin eräät muut puolueet joiden puolueohjelmia kirjoittavat pankkiirit ja kansainvälisen suurpääoman lobbarit.

Soini inspiroitui muistaakseni Putkosen aikaisemmista kirjoituksista jonkin verran ja julkaisi sitten ominaispäästöjärjestelmä ehdotuksensa.

Ominaispäästöjärjestelmä olisi todella hyvä idea suomalaiselle duunarille ja parantaisi suomessa toimivien tehtaiden kilpailukykyä ja lisäisi teollisuuden työpaikkoja suomessa sillä siinä ei kannattaisi toimia niinkuin eräät yritykset nyt tekevät eli sulkevat suomessa tehtaita kokoomusvihreän hiilidioksidihömpötyksen takia ja siirtävät tuotannon esim. kiinaan jossa saa päästää hiilidioksidin lisäksi oikeitakin ympäristömhyrkkyjä niin paljon kuin haluaa.

Ominaispäästöjärjestelmässä jos jonkun tuotteen valmistus saastuttaa ympäristöä niin sille voi laittaa tulleja sen valmistuksen aiheuttamien päästöjen mukaan jolloin monia tavaroita ei enää kannatakaan tehdä kiinassa (jonka kilpailukyky perustuu tehtaisiin joissa on niin huonot työolot että niiden ympärille pitää laittaa itsemurhanestoverkot ja suruttomaan ympäristön saastutukseen) vaan tuote kannattaa tehdä suomessa jossa teollisuuden päästöt laitettiin kuriin lainsäädännöllä jo ennenkuin vihreät ilmestyivät poliittiselle kartalle.

Lisää duunia suomalaisille duunareille ominaispäästöjärjestelmällä jolla suomen puhtaan teollisuuden kilpailukyky paranee ja ympäristön saastuttaminen kiinassa ja monissa muissa maissa saadaan kuriin!

Jan (ei varmistettu)

O m i n a i s p ä ä s t ö järjestelmä! Siinähän se. Persujen puolueohjelma, heh. Kokkareiden jäteviemäriksi niitä joku jo ehti mainitakin;D

Tsadi on aina tsadi (ei varmistettu)

Kyllä demareita ja kokoomuslaisia ja muitakin sixpäckiläisiä näyttää kovasti pelottavan että äänestäjien huijaus takinkäännöillä ja imagoa nostattavalla tekoriitelyllä ei enää onnistu vaan persut nappaa jytkyäkin suuremman vaalivoiton.

Tää takinkääntö-hallitus huijaa äänestäjiä vain niin kauan kuin äänestäjät antavat huijaamiselle, takinkääntelylle, rahan haaskaamiselle ja itä-Helsingin tietoiselle gettouttamiselle tukensa äänestämällä kokoomusta, demareita tai vihreitä tai vasemmistoliittoa.

Jan (ei varmistettu)

Ovatko Kanadalaiset rasisteja ?
Miksi Suomi ei voisi ottaa Kanadan mallia maahanmuuttopolitiikkaan ?
Maahanmuuttajat valittaisiin yhteiskuntaa tukevin järki kriteerein. Maahanmuuttajille järjestettäisiin tehokas koulutus sekä kannustava työjärjestelmä.
Ai niin tämä taitaa olla sitä maahanmuuttokriitiistä = rasistista ajattelua. Anteeksi vaan kovasti jos loukkasin.

Karjalan Käki (ei varmistettu)

Ovatko Kanadalaiset rasisteja ?
Miksi Suomi ei voisi ottaa Kanadan mallia maahanmuuttopolitiikkaan ?
Maahanmuuttajat valittaisiin yhteiskuntaa tukevin järki kriteerein. Maahanmuuttajille järjestettäisiin tehokas koulutus sekä kannustava työjärjestelmä.
Ai niin tämä taitaa olla sitä maahanmuuttokriitiistä = rasistista ajattelua. Anteeksi vaan kovasti jos loukkasin.

Karjalan Käki (ei varmistettu)

Niin miksei? Tai tanskalaista mallia. Siellä on asiantuntemusta näistä asioista pitemmältä ajalta, miksei suomalaiset käy siellä opintomatkalla?

Ylpeyttäkö, vai... (ei varmistettu)

Sivuaa ehkä keskustelua mutta keskustelin pysäköintitarkastaja n.44 kanssa ihmisten asenteista johon hän totesi iloisella naurullaan että niin metsä vastaa kun sinne huudetaan, eli jos asiakas kiukuttelee tulee toimia opastavalla ja oikealla asenteella.

Jospa valittaisiin huumorimielessä kaupungin suosituin "lappuliisa" eikä aina morkattaisi näitä TYÖTÄÄN tekeviä ihmisiä jotka elättävät perheensä ja maksavat varmasti veronsa Suomeen

Jari Rajasalo e... (ei varmistettu)

Sivut

Osallistu keskusteluun