Piilota X Palauta

Naisten kymppi aiheuttaa poikkeuksia julkiseen liikenteeseen

Paikalliset Kommentoi

Sunnuntaina 27. toukokuuta juostava Suomen suurin lenkkeilytapahtuma Naisten kymppi aiheuttaa muutamia poikkeuksia päivän ratikka -ja bussiliikenteessä.

Raitiolinjat 3T, 3B, 7A ja 7B ajavat poikkeusreittejä kello 13.30-17 välisen ajan. 3T ja 3B ajavat Helsinginkadun kautta, jolloin 3T:ltä jää ajamatta Nordenskiöldinkadun kautta kulkeva reittiosuus ja 3B:ltä vastaavasti Alppilan reittiosuus. 7A kääntyy Oopperalta Helsinginkadulle, ajaa linjan 9 reittiä Pasilaan ja palaa Pasilan aseman kautta omalle reitilleen. 7B ajaa Pasilasta linjan 9 reittiä Helsinginkadulle ja palaa Oopperan kautta Mannerheimintielle. Nordenskiöldinkadun kautta kulkeva reittiosuus jää linjoilta ajamatta.

Bussilinjat 55A, 58B ja 69 liikennöivät myös poikkeusreittejä. Bussi 55A ajaa noin kello 13-15 kuten linja 55 eli lähdöt ovat Hietaniemen sijasta Marian sairaalalta. Bussi 58B ajaa noin kello 13.30-16 Nordenskiöldinkadun sijasta Ilmalan kautta Hakamäentielle ja palaa Topeliuksenkadun kautta omalle reitilleen. Bussi 69 ajaa noin kello 13.30-16 reittiä Mannerheimintie-Hakamäentie-Koskelantie, jolloin Nordenskiöldinkatu ja Ratapihantie jäävät ajamatta.

Tapahtumasta on odotettavissa viiveitä liikenteeseen sekä Hietaniemessä, Mannerheimintiellä, Nordenskiöldinkadulla että Töölössä.

toimitus

Kommentit

Osallistu keskusteluun

Tämän kentän sisältö pidetään yksityisenä eikä sitä näytetä julkisesti.
  • Kirjoita rakentavasti, asiallisesti ja keskustelua edistävästi.
  • Älä esitä sukupuoleen, ikään, syntyperään, kieleen, uskontoon, vammaisuuteen tai henkilökohtaisiin ominaisuuksiin kohdistettuja asiattomuuksia.
  • Älä levitä huhuja tai valheita.
  • Käytä asiallista ja hyvää kieltä, älä kiroile.
  • Älä yllytä rikokseen tai väkivaltaan.
  • Älä laita viestiisi linkkejä laittomaan tai epäasialliseen materiaaliin.
  • Älä mainosta.
  • Älä käytä ylipitkiä lainauksia. Jos lainaat jotain toista kirjoittajaa tai sivustoa, mainitse lähde.