Enemmän kuin joka kolmas pettänyt kumppaniaan

Ennätysmäärä suomalaisia paljasti yksityiskohtia seksielämästään.

Arkisto

Suureen seksikyselyyn vastanneista lähes 4000 suomalaisesta 38 prosenttia kertoo pettäneensä kumppaniaan. Heistä puolet on naisia ja puolet miehiä.

Naisista suurin osa perustelee pettämistään päättymässä olevalla parisuhteella. Miehet sen sijaan sortuvat useimmin pettämään tilaisuuden siihen tarjouduttua.

Lähes kaikki vastaajat vetävät pettämisen rajan viimeistään yhdyntään. Naisista suurempi osa laskee pettämiseksi jo suutelemisen ja hyväilyn, kun taas miehet kokevat useimmin vasta yhdynnän olevan pettämistä.

Terve.fi-sivuton keväiseen kyselyyn vastanneista 78 prosenttia oli naisia. Kyselyyn, jossa paljastettiin yksityiskohtia seksielämästä, ei ole aikaisemmin tullut näin paljon vastauksia.

Eniten vastauksia tuli 21–24-vuotiaiden ikäryhmästä.

Written by:

Toimitus

Ota yhteyttä

Kommentit (3)

Kommentit

Mielestäni aviorikoksista pitäisi antaa samanlaiset tuomiot kuin muistakin rikoksista, eli vankeutta. Huorinteko on nykyään yksi pahimmista ongelmista ja jos huorintekijällä on lapsia, pitäisi myös lastensuojelun puuttua asiaan. Juuri tämmöisissä rikkinäisissä perheissä kasvaa huomispäivän ongelma-aikuisia ja väkivaltarikollisia. Näkeehän sen jo kun ostoskeskuksissa käy, niin siellä nämä ongelmanuoret haistattelevat ihmisille, tappelevat, juovat viinaa ja polttavat tupakkaa. Tämä johtaa myöhemmin alkoholismiin, rattijuoppouteen ja huumeidenkäyttöön. Sitä jotkut tuntuvat haluavan.

Rikolliset vankilaan (ei varmistettu)

Osallistu keskusteluun