Piilota X Palauta

Enemmän kuin joka kolmas pettänyt kumppaniaan

Paikalliset 3 Kommentoi

Suureen seksikyselyyn vastanneista lähes 4000 suomalaisesta 38 prosenttia kertoo pettäneensä kumppaniaan. Heistä puolet on naisia ja puolet miehiä.

Naisista suurin osa perustelee pettämistään päättymässä olevalla parisuhteella. Miehet sen sijaan sortuvat useimmin pettämään tilaisuuden siihen tarjouduttua.

Lähes kaikki vastaajat vetävät pettämisen rajan viimeistään yhdyntään. Naisista suurempi osa laskee pettämiseksi jo suutelemisen ja hyväilyn, kun taas miehet kokevat useimmin vasta yhdynnän olevan pettämistä.

Terve.fi-sivuton keväiseen kyselyyn vastanneista 78 prosenttia oli naisia. Kyselyyn, jossa paljastettiin yksityiskohtia seksielämästä, ei ole aikaisemmin tullut näin paljon vastauksia.

Eniten vastauksia tuli 21–24-vuotiaiden ikäryhmästä.

3 kommenttia Kommentoi
toimitus

Kommentit

22.5.2012 12:23

Mielestäni aviorikoksista pitäisi antaa samanlaiset tuomiot kuin muistakin rikoksista, eli vankeutta. Huorinteko on nykyään yksi pahimmista ongelmista ja jos huorintekijällä on lapsia, pitäisi myös lastensuojelun puuttua asiaan. Juuri tämmöisissä rikkinäisissä perheissä kasvaa huomispäivän ongelma-aikuisia ja väkivaltarikollisia. Näkeehän sen jo kun ostoskeskuksissa käy, niin siellä nämä ongelmanuoret haistattelevat ihmisille, tappelevat, juovat viinaa ja polttavat tupakkaa. Tämä johtaa myöhemmin alkoholismiin, rattijuoppouteen ja huumeidenkäyttöön. Sitä jotkut tuntuvat haluavan.

22.5.2012 13:49

Avohoitoa on näköjään laajennettu myös vaikeisiin tapauksiin.

22.5.2012 13:27

Sulla taitaa olla väärä lääkitys.

Osallistu keskusteluun

Tämän kentän sisältö pidetään yksityisenä eikä sitä näytetä julkisesti.
  • Kirjoita rakentavasti, asiallisesti ja keskustelua edistävästi.
  • Älä esitä sukupuoleen, ikään, syntyperään, kieleen, uskontoon, vammaisuuteen tai henkilökohtaisiin ominaisuuksiin kohdistettuja asiattomuuksia.
  • Älä levitä huhuja tai valheita.
  • Käytä asiallista ja hyvää kieltä, älä kiroile.
  • Älä yllytä rikokseen tai väkivaltaan.
  • Älä laita viestiisi linkkejä laittomaan tai epäasialliseen materiaaliin.
  • Älä mainosta.
  • Älä käytä ylipitkiä lainauksia. Jos lainaat jotain toista kirjoittajaa tai sivustoa, mainitse lähde.