Piilota X Palauta
 
 

Redrama Rentofestista: Tämä pitää järjestää uudelleen!

Kulttuuri Kommentoi

Vantaalla koettiin ihka uuden festivaalin avauspäivä, kun Rentofest käynnistyi Hakunilan urheilupuistossa. Festivaali haali ensimmäisenä vuotenaan kokoon kattavan joukon Suomen kovimpia Hip-hop -ja reggaenimiä. Avauspäivänä esiintyivät Juno, Redrama, Asa, Raappana, Jukka Poika sekä illan päättänyt Paleface.

Redrama oli oman keikkansa jälkeen vakuuttunut näkemästään.

– Oli kyllä tosi hyvä meno ja hiton hauska keikka. Olin myös yllättynyt siitä, kuinka hyvin täällä oli porukkaa jo perjantaina alkuillasta. Tämä festari pitää kyllä järjestää uudestaankin, artisti toivoo.

– On myös hauska nähdä, että täällä on näin paljon nuoria. Paikka on hyvä siinä mielessä, että nuoret pääsevät yöksi kotiin ja vanhemmat uskaltavat ehkä helpommin päästää heidät tänne.

Avauspäivänä festivaalilla ei sattunut juuri mitään selkkauksia. Lavan läheisyydessä muutama järjestysmieskin päivitteli loppuillasta kuinka rauhallista festivaalialueella on ollut. Meininki oli, jos sallitte kliseen, rentoa.

– Meillä on aina ollut hyvät välit poliisin ja pelastuslaitoksen kanssa ja olemme monena vuonna osoittaneet, että osaamme järjestää näitä juttuja Myötätuulirockin kanssa. Myötätuulirockissa ikäprofiili on vähän vanhempi, mutta on mukava järjestää välillä vähän erilaisiakin juttuja, tapahtumajärjestäjä Petri Bakker hymyilee.

Käyttäjän Toni Tervo kuva
Toni Tervo
 

Kommentit

Osallistu keskusteluun

Tämän kentän sisältö pidetään yksityisenä eikä sitä näytetä julkisesti.
  • Kirjoita rakentavasti, asiallisesti ja keskustelua edistävästi.
  • Älä esitä sukupuoleen, ikään, syntyperään, kieleen, uskontoon, vammaisuuteen tai henkilökohtaisiin ominaisuuksiin kohdistettuja asiattomuuksia.
  • Älä levitä huhuja tai valheita.
  • Käytä asiallista ja hyvää kieltä, älä kiroile.
  • Älä yllytä rikokseen tai väkivaltaan.
  • Älä laita viestiisi linkkejä laittomaan tai epäasialliseen materiaaliin.
  • Älä mainosta.
  • Älä käytä ylipitkiä lainauksia. Jos lainaat jotain toista kirjoittajaa tai sivustoa, mainitse lähde.