Piilota X Palauta

Puolustusvoimain lippujuhla haittaa liikennettä

Paikalliset Kommentoi

Puolustusvoimain lippujuhlan päivän valtakunnallinen paraati järjestetään maanantaina 4. kesäkuuta Senaatintorilla. Paraatikatselmus ja ohimarssi pidetään kello 12–13.

Paraatijoukkojen liikkumisen johdosta joudutaan Helsingissä tekemään tilapäisiä liikenne- ja pysäköintijärjestelyjä, jotka toteuttaa Helsingin poliisilaitos ja Helsingin kaupungin rakennusvirasto yhteistoiminnassa Puolustusvoimien kanssa.

Katuosuuksia suljetaan seuraavasti

Kirkkokatu

Mariankatu

Rauhankatu

Snelmanninkatu

Unioninkatu

Hallituskatu

Aleksanterinkatu (Senaatintorin kohdalta)

Yrjö Koskisen katu

Vironkatu

Lyhyemmät rajoitukset koskevat paraatiin osallistuvien joukkojen ja kaluston siirtymisestä Santahaminasta keskustaan kello 9.30 ja 11.30 välisenä aikana. Sörnäisten rantatieltä varataan keskustaan päin menevä kaista tai kaistat kello 10–11.

Muun liikenteen käyttöön jää tällöin vain yksi tai kaksi kaistaa keskustaan päin.

Samoin lyhempiä katkoksia aiheutuu joukkojen siirtyessä paraatin jälkeen Senaatintorilta Hakaniemen kautta Itäväylälle ja Santahaminaan. Nämä siirtymiset tapahtuvat kello 13–14.

Pysyvämmät rajoitukset koskevat Kruununhaan aluetta ja Senaatintorin ympäristöä. Siellä rajoitukset ovat voimassa maanantaiaamusta aina iltapäivään kello 15 saakka.

Asukkaita ja autoilijoita kehotetaan kiinnittämään huomiota paikalle asetettuihin liikennemerkkeihin. Rajoitetuilla alueille pysäköidyt ajoneuvot siirretään kaupungin toimesta maanantaiaamuna Tervasaareen.

Tapahtumaa katsomaan tulevia henkilöitä kehotetaan käyttämään julkista liikennettä, koska pysäköintipaikkoja ei rajoituksista johtuen alueella ole.

toimitus

Kommentit

Osallistu keskusteluun

Tämän kentän sisältö pidetään yksityisenä eikä sitä näytetä julkisesti.
  • Kirjoita rakentavasti, asiallisesti ja keskustelua edistävästi.
  • Älä esitä sukupuoleen, ikään, syntyperään, kieleen, uskontoon, vammaisuuteen tai henkilökohtaisiin ominaisuuksiin kohdistettuja asiattomuuksia.
  • Älä levitä huhuja tai valheita.
  • Käytä asiallista ja hyvää kieltä, älä kiroile.
  • Älä yllytä rikokseen tai väkivaltaan.
  • Älä laita viestiisi linkkejä laittomaan tai epäasialliseen materiaaliin.
  • Älä mainosta.
  • Älä käytä ylipitkiä lainauksia. Jos lainaat jotain toista kirjoittajaa tai sivustoa, mainitse lähde.