Helsingissä lukuisia pysäkkimuutoksia

Helsingin seudun liikenne HSL uudistaa pysäkkijakoa Helsingissä ja muutokset tulevat voimaan 18. kesäkuuta.

Jatkossa samaan suuntaan kulkevat Helsingin bussit ja seutulinjat pysähtyvät samalla pysäkillä esimerkiksi Mannerheimintiellä, Vihdintiellä ja Mäkelänkadulla. Muutoksia tulee myös Töölössä, Hakaniemessä ja Itäkeskuksessa. Muutoksia tapahtuu monilla muillakin suunnilla, joten oman bussin lähtöpysäkki kannattaa tarkastaa joko HSL:n verkkosivuilta tai pysäkin pysäkkikilvestä.

Muutoksien tavoitteena on helpottaa samaan suuntaan ajavien linjojen käyttöä, kun matkustaja voi nousta ensiksi saapuvan auton kyytiin ilman siirtymistä pysäkiltä toiselle.

Lisäksi muutetaan joidenkin pysäkkien nimiä, jotta saadaan poistettua päällekkäisyydet seudun pysäkkien nimissä.

Written by:

Toimitus

Ota yhteyttä

Kommentit

Kommentit

Joo, onpa taas älynväläys HSL:ltä.
Esim. muuttaa linjojen 75 ja 77 pysäkit niin, etteivät ne käytä Paavalin kirkolla enää samaa pysäkkiä. Kumpikin linja palvelee Jakomäkeä ja uutta Alppikylää. Myös linja 75 vie aivan Jakomäen viereen, ja linjalta 77 pääsee tarvittaessa Alppikylään.
Mitä järkeä on muuttaa linjojen 70V ja 72 pysäkit. Kummallakin pääsee Tapaninvainion pohjoisosiin!
HSL ilmeisesti katsoo vain, että mitä samoja moottoriteitä linjat käyttävät ja jakaa pysäkit sen mukaan. Haloo, ei kukaan asu moottoritiellä, vaan linjat palvelevat linjan loppupäässä samoja alueita. Katsokaa, missä ihmiset eli linjojen käyttäjät, asuvat!

Tiina Tippa (ei varmistettu)

Osallistu keskusteluun