Vapaavuori kaupunginvaltuuston varapuheenjohtajaksi

Helsingin kaupunginvaltuuston valitsi yksimielisesti Jan Vapaavuoren valtuuston ensimmäiseksi varapuheenjohtajaksi tämän vuoden lopussa päättyväksi kaudeksi.

Vapaavuori on kansanedustaja ja kokoomuksen eduskuntaryhmän puheenjohtaja. Kaupunginvaltuuston jäsen hän on ollut  vuodesta 1997 lähtien. Hän on toiminut myös Helsingin kaupunginhallituksen jäsenenä ja puheenjohtajana.

 Varapuheenjohtajan paikka vapautui, kun Harry Bogomoloff (kok) pyysi vapautusta tehtävästä. Bogomoloff jatkaa valtuuston jäsenenä.

 Valtuuston puheenjohtaja on Minerva Krohn (vihr) ja toinen varapuheenjohtaja Rakel Hiltunen (sd).

Written by:

Toimitus

Ota yhteyttä

Kommentit

Kommentit

Oijoi kun kokoomukselle kävi kämmi - ajoitus on niin sopiva.
Juuri tänään Vapaavuori ja kumppanit ovat onnistuneet alleviivaamaan että rikoksesta tuomittu ei voi toimia eduskunnan valiokunnan puheenjohtrajana. Niinpä Halla-aho pakotettiin eroamaan puheenjohtajuudesta.

Mutta - ajoitus on täynnä ironiaa: puheenjohtajistoon juuri tänään valittu Jan Vapaavuori on myös itsekin tuomittu rikollinen.
Kokoomuslainen Jan Vapaavuori on tuomittu vakavasta väkivaltarikoksesta, siitä että hän pahoinpiteli 14-vuotiaan lapsen. Jan Vapaavuori on myös tuomittu siitä että hän teki varkauksia. Myös on Jan Vapaavuori tuomittu rattijuoppoudesta.

Helsingin valtuustoin puheenjohtajistoon voi kuitenkin iso puolue, kokooms, nostaa tuomitun rikollisenkin, kuten juuri tänään nähtiin.

Helsingin kaupunginvaltuuston varapuheenjohtajaksi nyt valittu Jan "Lasikaapissa" Vapaavuori oli innokkaasti ajamassa Halla-ahoa pois valiokunnan puheenjohtajuudesta, koska Vapaavuoren mielestä tuomittu rikollinen ei saa olla puheenjohtajana. Pitänee siis sanoa että kukaan MUU tuomittu rikollinen kuin Vapaavuori itse ei saa olla Vapaavuoren mielestä puheenjohtajistossa.

....Jan Vapaavuori hermostui siitä että toiset tuomitut roistot tunkevat Vapaavuoren omille apajille.... :)

Olli (ei varmistettu)

Osallistu keskusteluun