Piilota X Palauta

Tältä näyttää Iso Omenan onnettomuuspaikalla - katso kuvat

Paikalliset 3 Kommentoi

Ison Omenan kauppakeskuksen läheisyydessä tapahtunut räjähdys aiheutti vahinkoja lähialueen rakennuksiin muun muassa kauppakeskus Iso Omenaan lensi kiviä ja lähitalojen ikkunoita rikkoutui.

Onnettomuudessa on loukkaantunut ainakin viisi ihmistä. Yksi henkilöstä on loukkaantunut vakavasti. Yksi henkilö kuljetettiin Töölön sairaalaan ja yksi terveyskeskukseen.

3 kommenttia Kommentoi
toimitus

Kommentit

3.7.2012 15:25

Vaikea sanoa onko tää jotain vastuullista uutisointia vai tyhmyyttä, mutta noihan ovat täysin epäoleellisia kuvia. Jos te haluatte näyttää kuvia räjähdyspaikalta, niin näyttäkää kuvia sen räjähdyksen aiheuttamista vahingoista sen sijaan, että te kuvaatte paria ambulanssia tai nauhaa vetävää hemmoa.

4.7.2012 08:00

Holtitonta hommaa!
Tämä Peab Oy on yksi Pohjoismaiden suurimmista rakennusyhtiöistä. Korostaa kovasti nettisivuillaan vastuullisuuttaan LEED-serttikaatin mukaa, jonka avulla voidaan vähentää rakentamisen ja kiinteistöjen käytön aikaista ympäristökuormitusta.
Kauppakeskus Iso Omena on ollut mielyttävä ostos-ja palvelupaikka. Olen käynyt siellä viikottain turvallisin mielin. Jatkossa ehkä kypärän käyttö varmistaa parhaiten turvallisuuten?

4.7.2012 13:26

Nämä rakennusliikeiden sertifikaatit ovat konsulttien keksimiä mainoskikkoja. Käytännön rakentamisen kanssa niillä ei juurikaan ole merkitystä. Pinttyneet työtavat ja kokeneet urakoitsijat tekevät töitään juuri niinkuin vuosikaudet ovat tehneet. Ilmeisetsti tässäkin tapauksessa kokenut louhintaurakoitsija ja panostaja tekivät juuri kuten sata kertaa aikaisemminkin. Oikeuskäsittelyssä sitten aikanaan luetaan oikein tuomareiden suulla, että tämä ja tämä lanketti oli jäänyt täyttämättä. Tuomio sitten luetaan näiden täyttämättömien lankettien perusteella. Helppoa eikö totta. Syy miksi kivet lentelivät, se ei ketään kiinnosta.

Osallistu keskusteluun

Tämän kentän sisältö pidetään yksityisenä eikä sitä näytetä julkisesti.
  • Kirjoita rakentavasti, asiallisesti ja keskustelua edistävästi.
  • Älä esitä sukupuoleen, ikään, syntyperään, kieleen, uskontoon, vammaisuuteen tai henkilökohtaisiin ominaisuuksiin kohdistettuja asiattomuuksia.
  • Älä levitä huhuja tai valheita.
  • Käytä asiallista ja hyvää kieltä, älä kiroile.
  • Älä yllytä rikokseen tai väkivaltaan.
  • Älä laita viestiisi linkkejä laittomaan tai epäasialliseen materiaaliin.
  • Älä mainosta.
  • Älä käytä ylipitkiä lainauksia. Jos lainaat jotain toista kirjoittajaa tai sivustoa, mainitse lähde.