Piilota X Palauta

Lordin Hard Rock -kivi on edelleen kateissa - näin bändin kitaristi ajattelee nimikkolaatastaan

Viihde Kommentoi

Lordi-yhtyeessä taitelijanimellä Amen soittavan Jussi Sydänmaan Hard Rock -kivi Mäntsälässä kiinnostaa monsteribändin faneja.

– Esimerkiksi yks fani Japanista oli käynyt varta vasten ottamassa siellä kuvan ja lähetti sen sit mulle. Yleensäkin, kun siitä tulee puhetta, niin kyllä se herättää ihmetystä, puolin jos toisinkin, että sellainen on pystytetty. Kovasti jengi tuntuu sitä arvostavan. Onhan se – ihan käsittämättömän hieno juttu, fiilistelee kitaristi itse.

Sydänmaan nimikkopaaden laatta varastettiin viime kesänä.

Mihin luulet kadonneen laatan joutuneen?

– Hah, haa... Jaa-a, toivottavasti on hyvässä kodissa jonkun takan reunuksella. Mut joo, en kyllä tiedä. Mielestäni sitä laattaa on jouduttu jo pariinkin otteeseen uusimaan.

Tuotko kavereitasi katsotaan Hard Rock –kiveä?

– Kerran oli tarkoitus tulla koko bändin ja crewn kanssa, kun oltiin matkalla keikalle, mutta kuski veti liittymän pitkäksi, ja ei sitten enää käännytty takaisin. Heh joo, mutta jos ensi kerralla sitten.

Mitä Lordin kesään kuuluu?

– Aika leppoisaa. Meillä on tällainen välikesä, tai ainakin piti olla, mutta jotenkin sitä tapahtumaa riittää silti aika monelle viikonlopulle. Pääasiassa keskitytään kuitenkin tulevan levyn äänityksiin biisejä kirjoittamalla ynnä muuta sellaista.

– Syys-lokakuussa on tarkoitus äänittää seuraava levy – samassa paikassa kuin edellinenkin eli Nashvillessa (Tennessee, USA). Levyn julkaisu menee ensi vuodelle ja sitä seuraavat sitten kiertueet ja muut kesän kinkerit. Tai toivotaan ainakin, että kysyntää olisi.

Käyttäjän Virpi Kallio kuva
Virpi Kallio

Kommentit

Osallistu keskusteluun

Tämän kentän sisältö pidetään yksityisenä eikä sitä näytetä julkisesti.
  • Kirjoita rakentavasti, asiallisesti ja keskustelua edistävästi.
  • Älä esitä sukupuoleen, ikään, syntyperään, kieleen, uskontoon, vammaisuuteen tai henkilökohtaisiin ominaisuuksiin kohdistettuja asiattomuuksia.
  • Älä levitä huhuja tai valheita.
  • Käytä asiallista ja hyvää kieltä, älä kiroile.
  • Älä yllytä rikokseen tai väkivaltaan.
  • Älä laita viestiisi linkkejä laittomaan tai epäasialliseen materiaaliin.
  • Älä mainosta.
  • Älä käytä ylipitkiä lainauksia. Jos lainaat jotain toista kirjoittajaa tai sivustoa, mainitse lähde.