Kesän seksikkäin on Hanna-Maria Seppälä!

Hanna-Maria Seppälä kaunistuu kesä kesältä.

Päivi Tuovinen

Tämänkin kesän korkeimmat julkkutiheydet on mitattu Helsingin ulkopuolella eli Pori Jazzissa ja Turun Ruisrockissa. Festarit vetävät silmäätekeviä puoleensa kuin tuore kikkare kärpäsiä, vaikka esiintyjäkaartit olisivat umpisurkeita.

Eräs oli joukosta poissa: Mikko Alatalo. Sen sijaan Mikkoa on nähty Helsingissä täysin uudistuneena miehenä. Niin uudistuneena, ettei meinaa tuntea.

Kyllä, Mikolla on uudet silmälasit, eivätkä ne ole siniset, vaan – uskokaa tai älkää – ruskeat!

Helsingissä on kesän upeaksi kuningattareksi noussut uimari, malli, fysioterapeutti ja ties mitä muuta eli Hanna-Maria Seppälä.

Kampin kytän korviin on kantautunut useita bongauksia Hanna-Mariasta, joka on hyytävien kesäsäiden kunniaksi esiintynyt julkisilla paikoilla suorastaan tyrmäävissä vetimissä eli niukassa, tiukassa topissa ja pikkuruisissa minishortseissa!

Kannelmäen Prismassa rysähti eräältä ukolta munat lattialle, kun Hanna-Maria lipui ohitse!

Hanna-Marian seksikkyys on lisääntynyt samassa tahdissa kuin hänen kansainvälinen kilpailumenestyksensä on hiipunut. MM-kultaahan hän kauhoi jo 2003.

Sopii siis miesten toivoa, että tänä viikonloppuna alkavissa olympialaisissa Hanna-Marian menestys on erityisen heikkoa?

Kampin kyttä luki iltapäivälehdestä, kuinka nyt jo edesmennyt valtakunnanhumoristi ja elokuvanero Pertti Spede Pasanen oli todellisuudessa kärttyinen mies, joka muun muassa uhkaili elokuvakriitikkoa ja oli pitkävihainen.

Kampin kytällä on plakkarissaan lukuisia vastaavia tarinoita Spedestä. Kerrankin Spede kävi erään päätoimittajan kraiveliin kiinni ja varoitti ”mustasta kädestä”, joka ”tulee ja tekee selvää”.

Vaikka Spede oli oma lukunsa, ovat huippuhumoristit ja -koomikot aina totista porukkaa. Esimerkkejä: Jope Ruonansuu, Janne ”hometalo” Kataja, Ismo Leikola… Niinkö se on, että paras huumori kumpuaa aina oman mielen synkistä syövereistä.

Mutta kuka se nököttikään äskettäin Stockmannin rullaportaissa raskaan näköisen kauppakassin ja vielä raskaamman vatsan kanssa? Kylläpä vain, tv- ja radiopersoona Vappu Pimiä.

Taas kerran Vappu näytti, että hänessä on enemmän testosteronia kuin useimmissa miehissä: synnytyksen laskettu aika on syyskuussa, mutta vain pari päivää myöhemmin starttaa Ava-kanavalla Vapun uusi talkshow. Pankaa paremmaksi!

Sopeutumiskykyä osoittaa myös tohtori Pentti ”presidentinpuoliso” Arajärvi, joka näkyy sopeutuneen Hakaniemeen niin hyvin, ettei sen muista asukkaista enää erotu.

Written by:

Sami Lotila

Ota yhteyttä