Piilota X Palauta

Jokerilinjasta Paloheinässä asukastilaisuus

Paikalliset 6 Kommentoi

Rakennusvirasto laatii katusuunnitelmaa Kuusmiehentielle, jossa tulee kulkemaan joukkoliikenteen runkolinja Jokeri 2. Jokeri 2 -linjalle rakennetaan oma Kuusmiehentiestä erotettu katuosa kadun pohjoisreunalle. Aluksi Jokeri 2 -linjaa liikennöidään busseilla, myöhemmin tulevaisuudessa mahdollisesti raideliikenteellä.

 Suunnitelmaluonnos esitellään 9. elokuuta kello 18–19 Paloheinä Golfin tiloissa, Kuusmiehentie 13. Luonnokseen voi tutustua myös 1.–12. elokuuta rakennusviraston verkkosivuilla osoitteessa www.hkr.hel.fi/suunnitelmat ja asiakaspalvelussa (Pohjoinen Makasiinikatu 9).

Lisää aiheesta: 
6 kommenttia Kommentoi
toimitus

Kommentit

31.7.2012 22:42

Miksi Jokeri 2 ei voida kerralla rakentaa raiteille? Raideliikennettä tulisi kehittää määrätietoisemmin Helsingin seudulla.

1.8.2012 10:27

Miksi ihmeessä Kuusmiehentien viereen pitäisi rakentaa erillinen joukkoliikennekatu yhdelle bussille, ja vielä puistoalueelle? Jos tällaista linjaa ylipäätään tarvitaan, miksi bussit eivät voi ajaa nykyistä valmista katuväylää pitkin, missä muutenkin on melko hiljainen liikenne?

1.8.2012 16:11

On hyvä, että linja rakennetaan omalle väylälle ja samalla muutetaan Kuusmiehentien rakennetta. Kuusmiehentiellä on eniten liikennettä alueella ja siinä ajetaan aivan liian kovaa. Ja se on huonossa kunnossa.

1.8.2012 19:36

Jos nykyinen katu on huonossa kunnossa, tai jos kadulla ajetaan liian kovaa, niin eihän se sillä parane että rakennetaan uusi katu vanhan viereen!

1.8.2012 20:37

Itse en ymmärrä, miksi Jokeri2-linjan ylipäätään täytyy mennä Paloheinän kautta.
Paloheinästä ja Torpparinmäestä tuskin matkustaa paljon ihmisiä Vantaan Myyrmäkeen. Malmi-Paloheinä välillä tosin saattaa olla matkustustarvetta. Malmilta taas pääsee kehäradan valmistuttua junalla nopeammin Myyrmäkeen. En sitten tiedä, kuinka paljon Itä-Helsingistä tehdään joukkoliikennematkoja Myyrmäkeen.

2.8.2012 05:10

Loistavaa että jokeri saa oman joukkoliikennekadun. On liikenne siten sujuvampaa. Nyt vain suunnitelmista tekoihin.

Osallistu keskusteluun

Tämän kentän sisältö pidetään yksityisenä eikä sitä näytetä julkisesti.
  • Kirjoita rakentavasti, asiallisesti ja keskustelua edistävästi.
  • Älä esitä sukupuoleen, ikään, syntyperään, kieleen, uskontoon, vammaisuuteen tai henkilökohtaisiin ominaisuuksiin kohdistettuja asiattomuuksia.
  • Älä levitä huhuja tai valheita.
  • Käytä asiallista ja hyvää kieltä, älä kiroile.
  • Älä yllytä rikokseen tai väkivaltaan.
  • Älä laita viestiisi linkkejä laittomaan tai epäasialliseen materiaaliin.
  • Älä mainosta.
  • Älä käytä ylipitkiä lainauksia. Jos lainaat jotain toista kirjoittajaa tai sivustoa, mainitse lähde.