Perankoskella on upea villa!

Mari Perankoski majailee huvilassa Huopalahdessa.

Armi Suojanen

Ville Valon pesä on tornitalossa Munkkiniemessä.

Tomi Ronkainen

Viimeisen kahden viikon suurin julkkisuutinen on tietysti ollut näyttelijä, koomikko Mari Perankosken porno- ei kun naku- ei kun alaston- ei kun taidekuva Hesarin kuukausiliitteessä.

Mari poseeraa kuvassa ilkosen alasti, siististi ajeltu alapäänsä paljaana. Jos joku muu lehti julkaisisi vastaavan kuvan, syytettäisiin sitä seksismistä ja sovinismista ja esineellistämisestä ja vaikka mistä!

Kun kerran Kampin kytältä jatkuvasti kärtetään tietoja julkkisten kotiosoitteista, niin aloitetaan nyt sitten vaikka Marista.

Sympaattinen Mari asuu komeasti viime vuosisadan alun huvilassa, Villa Gertrudissa, Helsingin Huopalahdessa. Kyllä kelpaa!

Erityisen kiinnostuneita ovat kyselijät olleet poskistaan liito-oravaa muistuttavasta höpötyslaulaja Jare ”Cheek” Tiihosesta.

No, unelmapoikamies Jaren unelmalukaali sijaitsee Töölön Välskärinkadulla, jonne on myös rekisteröity hänen timanttia takova levy-yhtiönsä Liiga Music Oy.

Ahkeralla Jarella pyyhkii suorastaan poskettoman hyvin!

Tavoitelluimpien poikamiesten kärkikaartista tippuneen HIM-päällikkö Ville Valon rakkaudentorni löytyy puolestaan Munkkiniemestä.

Pakko todeta, mutta Kampin kyttä on hieman huolestunut Villestä ja hänen rahatilanteestaan, sillä uuden levynsä äänitykset HIM rahoittaa omasta pussistaan, kun se sai kenkää levy-yhtiöltään Sireltä.

Ettei vaan superlahjakas Ville joutuisi luopumaan komeasta tornitalostaan, jos omakustanteena julkaistavan levyn myynti floppaa?

Yleensä Helsingin julkut asuvat ahtaasti, etenkin kantakaupungissa. Erikoista sen sijaan on, jos joku asuu ahtaasti vapaaehtoisesti. Tällaisen valinnan teki Rasmus-Lauri Ylönen perheineen.

Lauri muutti vaimonsa, eli PMMP-laulaja Paula Vesalan, ja poikansa Juliuksen kanssa Helsingin Jollaksen 150-neliöisestä asunnosta 54 neliön puutalokämppään Vallilassa, ainakin tilapäisesti.

Kovalla työnteolla rikastunut Lauri oli pulittanut Jollaksen talosta 1,5 miljoonaa, mutta sai myytyä sen miljoonalla. Eli takkiin tuli puolen miljoonan euron verran!

Varsinaista muuttorumbaa ovat pyörittäneet teräväkyntiset viidakon tähtöset ja ikuiset ystävättäret Martina Aitolehti ja Henna Kalinainen.

Monilahjakas Martina on ehtinyt asustella viime vuosina ainakin Kaivopuistossa, Ruoholahdessa parissakin eri osoitteessa, ja Kaartinkaupungissa, ja missä lie vielä.

Päivä päivältä kaunistuva Henna on joutunut tyytymään muiden nurkkiinkin. Nyt hän on saanut elämänsä järjestykseen ja kortteeraa – kuinka ollakaan, Seiska-lehden toimituksen vieressä.

Written by:

Sami Lotila

Ota yhteyttä

Kommentit

Kommentit

Kyllä naisten on helppo päästä julkisuuteen, kun siihen näyttää riittävän alapään paljastaminen. Timantit ovat arvokkaita sen vuoksi, että ne ovat niin harvinaisia. Samanlaisia alapäitä sen sijaan on puolella väestöstä, joten kyseessä ei ole kovin suuri harvinaisuus.

Ala-villa paikoilla (ei varmistettu)

En muuten ymmärrä tätä Helsingin sanomien kuukausi liitteen haastattelu juttua, jossa jokainen haastateltava täytyy esittä ilkosillaan.
On siellä esiintynyt monikin läskimaha ukko ja akka, jopa kansanedutajia.
Itse olen sitä mieltä, että hyvällä itsetunnolla varustettu henkilö ei suostu tämänkaltaiseen haastatteluun jossa koko kansan nähden ilkosillaan poseerataan.
Mennyt arvostus ainakin minun silmissäni, joidenkin henkilöiden alistuessa alastonkuviin, vain haastattelun tähden.
Varmasti toimittajat ja kuvaajat saaneet hyvät naurut näistä henkilöistä, kun ovat antautuneet näin helposti koko kansan pelleksi, kun toimittaja vähän pyytää, niin tehdään mitä, vain saadaksensa kuvansa ja jonninjoutavan juttunsa lehteen!

Komentoora (ei varmistettu)

Julkkikset ja viihdetaiteilijat ovat kaksinaamaista porukkaa, ainakain täällä Suomessa!
Joka julmetun haastattelussa, joka ikinen näyttelijänkin planttu itkee, ettei niille muka makseta tarpeeksi ja ne on niin köyhiä, niin köyhiä, köyhempiä, kuin kirkon rotat.
Ja kukaan ei ymmärrä heidän köyhyyttään ja miten pientä palkkaa he saavat, ihan melkein ilmaiseksi, kun on kansalle näyteltävä! Ja näytettäväkin huomaan!
Sitten seuraavassa hetkessä he eivät enää muistakaan miten köyhiä piti heidän oleman ja esittelevät mitä kalleimpia luxus kotejansa ja vielä kesämökkiä päälle joka on vaatimattomat noin sata neliötä.
Ja kovasti vaatimattomana ihmisenä nämä julkkikset julistavatkin, viihtyvänsä niin maaseudun rauhassa ja rakastavansa mullassa möyrimistä, että kyllä on maalaiselämä ihanaa.
Voi köyhät ja palkkakuopassa elävät julkimo parat!
Kuka näiden sepustuksia viitsii enää lukea tai niiden näyttämistä katsella, kun hinnalla millä hyvänsä nuori ihminen yrittää pysyä julkisuudessa, pelkän rahan ahneuden takia!

Linssiinviilaajat (ei varmistettu)

On suomalaiset saunakansaa on. Mutta mutta esim. eräissä maissa on tämä
sauna-asia sotkettu vähän kummasti ja meikäläistä on joskus ihmetyttänyt
"ennakkoluulottomuus" joissakin...hm...saunakulttuureissa, joista en uskalla
vieläkään kertoa, kun vähän ujostuttaa vieläkin!

EIKÖ SINUAKIN (ei varmistettu)

Osallistu keskusteluun