Piilota X Palauta

Eläinten pelastukseen oma puhelinnumero

Paikalliset 4 Kommentoi

Helsingin eläinpelastukselle on nyt oma puhelinnumero. Se on on (09)-310 30150. Puheluun vastataan pelastuslaitoksen tilannekeskuksessa ympäri vuorokauden.

Hätäkeskuslaitos on linjannut, että yleiseen hätänumeroon 112 ilmoitetaan vain sellaiset eläinasiat, jotka koskevat ihmisten turvallisuutta, tuotantoeläimiä tai isoja riistaeläimiä. Kaikki muut eläinpelastusilmoitukset ottaa Helsingissä vastaan pelastuslaitoksen tilannekeskus, jossa on jatkuva päivystys.

Epäselvissä tapauksissa tulee ottaa yhteys ensin tilannekeskukseen.

4 kommenttia Kommentoi
toimitus

Kommentit

12.9.2012 20:24

tämä eläin pelastus puhelin numero, on kyllä hyvä asia ,sitä tullaan tarvimaan varmasti.

12.9.2012 20:27

mikä on syy että karsitaan eläinten pelastustehtäviä.

13.9.2012 00:35

se että suurin osa tehtävistä on niitä että esim joku linnunpoikanen on pudonnut pesästä tai muu roskalintu on jollain tapaa loukannut itsensä ja niiden auttamiseksi ei voi juurikaan tehdä jolloin täytyy vain lopettaa ne jota varten kutsutaan palokunta. Muualla suomessa ihmiset ymmärtää ja antaa luonnon korjata.

19.9.2012 14:40

Tarvitaanko hätäkeskusta loppujen lopuksi mihinkään. Kiireellisetkin pelastustehtävät voitaisiin soittaa pelastuaslaitoksen tilannekeskukseen, poliisiasiat poliisin tilannekeskukseen ja sairaankuljetusasiat ensihoitokeskukseen!

Osallistu keskusteluun

Keskustelut on toistaiseksi suljettu