Tavara kiertoon Siivouspäivässä – näihin paikkoihin ei Helsingissä saa katukirppistä perustaa

Tarpeettomaksi käyneet tavaransa voi saada kaupaksi lauantain kirppispäivässä.

Armi Suojanen

Lauantaina 27. toukokuuta järjestetään jälleen Siivouspäivä, jolloin kirpputoreja perustetaan vapaasti ympäri kaupunki kaappien kevätsiivouksen merkeissä. Ostospaikkoja voi etsiä netistä osoitteesta siivouspaiva.com ja sivustolle voi myös ilmoittaa oman myyntipaikkansa.

Helsingissä rakennusvirasto hyväksyy myyntipaikan pystyttämisen kaupungin alueelle ilman erillistä lupaa, silloin kun myyjä on ilmoittanut paikastaan siivouspaiva.comin kartalla.

Kirpputoritoiminta on kaupunkikuvallisista syistä kielletty Esplanadien jalkakäytävillä ja Espan puistossa sekä Senaatintorilla.

Rakennusvirasto muistuttaa myös, että esimerkiksi joukkoliikenteen pysäkit ovat kiellettyjä kirppistelypaikkoja.

Lisää aiheesta

Suosittu Ikea-kirppis järjestetään kesäkuussa – toimi näin, jos haluat paikan päälle myymäänKesäkirpparit tulevat taas! – Katso hinnat ja aukioloajatAiotko osallistua Siivouspäivään lauantaina? – muista nämä ohjeetNäin saat kirppistavarat kaupaksi – lue vinkit SiivouspäiväänMiesmyyjiä kaivataan kirppiksillä – vaatteet viedään käsistäSiivouspäivä ja Ravintolapäivä saavat haastajan – uusi teemapäivä järjestetään joulukuussaKumpulassa kirppistellään ja juostaan – makkaroilla jeesiä kylätilayhdistykselle?Suomen suurin lastentarvikekirppis vetää väkeä läheltä ja kaukaaTämän takia Siivouspäivästä tuli ilmiöHerttoniemi starttaa ulkokirpputorikauden
Written by:

Kaisa Paastela

Ota yhteyttä