Piilota X Palauta

Viivi Pumpanen: Tytöt, älkää vilautelko!

Paikalliset Kommentoi

Näin kevätauringon porottaessa Kampin kyttä kysyi matkustelun asiantuntijalta Viivi Pumpaselta, mihin kannattaisi matkustaa, ja missä vaatteissa.

– Olen todellakin matkustellut lapsesta asti kymmenissä eri maissa ja minun pitää päästä ulkomaille monta kertaa vuodessa, Viivi tunnustaa.

Hänen mukaansa me suomalaiset emme pukeutumisellamme sijoitu kansainvälisessä vertailussa kärkeen.

– Ranskassa, Italiassa ja Venäjällä on ihanasti pukeutuvia naisia ja miehiä, jotka osaavat käyttää asusteita kuten hattuja ja huiveja.

Venäjällä naiset tälläytyvät yliseksikkäästi. Omaa vaatetustaan Viivi ei pidä seksikkäänä, etenkin kun hän viihtyy vapaa-ajalla moottoripyöräporukoissa ja pukeutuu heidän tavallaan peittävästi.

Sen sijaan hän on huolissaan siitä, miten Suomessa jo yläasteikäiset tytöt ovat mieltyneet lyhyisiin hameisiin.

– Jos ei ole alla legginsejä, niin on vaara on, että sieltä alta vilahtelee kaikkea mitä ei pitäisi!

Viivi sanoo viettävänsä rauhallista elämää, johon ei kuulu edes poikakaveria.

– Olen erakko. En osaa sanoa, millainen on ihannemieheni, koska olen ihastunut monenlaisiin persooniin. Mies saa olla ujokin. Tärkeintä on, että hän on rehti ja hänellä on samat intressi.

– Tanssikin on jäänyt. Mutta miehet: Jos näette minut kesällä lavatansseissa, niin hakekaa tanssimaan. Se olisi hauskaa!

Kaapista ulos, Jone!

Kuka on tuo pitkätukkainen, sotilasmantteliin sonnustautunut mies Stockmannin tuulikaapissa? Sehän on itse Jone Nikula, rokkikurko ja tv-kisailujen armoton tuomari.

Mitä asiaa Jonella on tuulikaappiin? Tätä ei moni usko, mutta Jone opettaa lasta puhumaan! Äiti katsoo vierestä, kun Jone lepertelee vaunuissa ihmettelevälle pikkupiltille. Älä vaan opeta kirosanoja, jooko Jone?

Julkut heräilevät talvihorroksestaan, joten paikoin heitä kerääntyy kaduille tungokseen asti. Kampin kyttä hortoili Korkeavuorenkadulla, kun meinasi törmätä Suomen vihreimpään poliitikkoon Heidi Hautalaan ja hetkeä myöhemmin hurmurinäyttelijä Oskari Katajistoon

Hautala varoi katsomasta ketään silmiin, mutta Katajisto oli reteä itsensä farkuissaan ja nahkapusakassaan. Olalla keikkuva keväisen punainen, hivenen ehkä neitimäinen laukku onneksi kevensi Oskarin muuten totista habitusta.

Talviunesta on herännyt myös Viron tunnetuin suomalainen – tai Suomen tunnetuin virolainen – Anu Saagim. Saagim tuomaroi sikäläistä Tanssi takapuoli kuntoon -tv-sarjaa ja teki heti alkajaisiksi paljastuksen: – Kaikki parhaat kaverini ovat läskejä.

Oman vartalonsa salaisuudeksi Saagim kertoi sen, ettei hän vetelehdi sohvalla kirjoja lukien.

No niin me arvelimmekin, Anu!

Käyttäjän Sami Lotila kuva
Sami Lotila

Kommentit

Osallistu keskusteluun

Tämän kentän sisältö pidetään yksityisenä eikä sitä näytetä julkisesti.
  • Kirjoita rakentavasti, asiallisesti ja keskustelua edistävästi.
  • Älä esitä sukupuoleen, ikään, syntyperään, kieleen, uskontoon, vammaisuuteen tai henkilökohtaisiin ominaisuuksiin kohdistettuja asiattomuuksia.
  • Älä levitä huhuja tai valheita.
  • Käytä asiallista ja hyvää kieltä, älä kiroile.
  • Älä yllytä rikokseen tai väkivaltaan.
  • Älä laita viestiisi linkkejä laittomaan tai epäasialliseen materiaaliin.
  • Älä mainosta.
  • Älä käytä ylipitkiä lainauksia. Jos lainaat jotain toista kirjoittajaa tai sivustoa, mainitse lähde.