Virtaa Nicke Lignelliltä!

Nuoruudesta on jäänyt mieleen episodi kesätöistä leirintäalueella. Saksalaisperheen poika Thomas tuli illalla usein vastaanottoon katsomaan televisiota. ”Suomessa on hyvät mainokset. Niissä on ideaa ja ne ovat hauskoja. Saksassa mainokset ovat tylsiä”, hän kertoi.

0 kommenttia Lisää kommentti

Joutuiko Jari Aarnio konnien ansaan?

Mahtaako Helsingin huumepoliisin hyllytetty päällikkö, rikosylikomisario Jari Aarnio olla niin suuri konna kuin tutkintaviranomaiset ovat tahtoneet osoittaa?

Joka tapauksessa tämä huippupoliisi jää Suomen rikoshistoriaan henkilönä, joka ei ole kohta lähes vuoteen saanut sanoa julkisuuteen kuin kaksi sanaa: ”Minä kiistän”.

9 kommenttia Lisää kommentti

Nukkuminen on terveellistä

(PÄÄKIRJOITUS) Vanha kansa uskoi, että jos unikeonpäivänä heräsi myöhään, oli koko vuoden väsynyt ja jopa laiska. Pitkään nukkuminen oli myös koko vuoden ajan ennemminkin pahe kuin hyve. Varhaisen nousemisen arvostamisen ymmärtää, kun muistaa että ennen sähkövalon tuloa töitä näki tehdä vain valoisaan aikaan.

1 kommentti Lisää kommentti
Lauantai 12.7.2014 - 10.30

Brasilialla on kasvojen pesun paikka

Hollannin valmentaja Louis van Gaal vähätteli tiukkaan sävyyn pronssiottelun tarpeellisuutta sen jälkeen, kun hänen joukkueensa oli hävinnyt välierässä Argentiinalle. Brasilian pelaajat puolestaan olisivat varmasti halunneet kaikota vähintäänkin Pohjoisnavalle taivuttuaan omassa välierässään Saksalle musertavasti 1–7.

0 kommenttia Lisää kommentti

Tervetuloa Helsingin Uutisten blogeihin!

Helsingin Uutiset tarjoaa kaikille mahdollisuuden pitää omaa blogia. Blogistit ovat pääosin aktiivisia helsinkiläisiä, mutta joukkoon mahtuu myös kirjoittajia muualta. Lue tältä sivulta uusimmat blogikirjoitukset tai klikkaa oikeasta palstasta tiettyyn blogiin.

Haluatko blogistiksi? Oletko aktiivinen kansalainen, joka haluaa tuoda mielipiteensä julki laajalle yleisölle? Ota yhteyttä toimitukseen.