Olemme kysyneet tuhansilta ihmisiltä henkilökohtaisen vakuuttavuuden eri ominaisuuksien tärkeyttä. 30 karismaominaisuudesta selkeä voittaja on luotettavuus. Siis se, että pitää mitä lupaa ja lupaa vain mitä aikoo pitää. On siis niin helppoa olla karismaattinen – kunhan vain on luotettava.

Sinuun minä luotan

0 kommenttia Lisää kommentti

(PÄÄKIRJOITUS) Jos sukupuolella on väliä kunnallisessa päätöksenteossa, niin nyt pääkaupunkiseudulla on aiempaa vahvempi naisvalta.

Espoossa ja Kirkkonummella naisilla on valtuustoissa selvä enemmistö, ja muissakin kaupungeissa sukupuolten välinen jakauma on lähes tasoissa. Miesvaltaisuudesta on turha enää puhua.

Naisvallalla homekoulut kuntoon

4 kommenttia Lisää kommentti

Tervetuloa Helsingin Uutisten blogeihin!

Helsingin Uutiset tarjoaa kaikille mahdollisuuden pitää omaa blogia. Blogistit ovat pääosin aktiivisia helsinkiläisiä, mutta joukkoon mahtuu myös kirjoittajia muualta. Lue tältä sivulta uusimmat blogikirjoitukset tai klikkaa oikeasta palstasta tiettyyn blogiin.

Haluatko blogistiksi? Oletko aktiivinen kansalainen, joka haluaa tuoda mielipiteensä julki laajalle yleisölle? Ota yhteyttä toimitukseen.