(PÄÄKIRJOITUS) Ville Turkan luotsaamaa Icehearts-toimintaa on pyöritetty jo 20 vuotta. Nyt nuorten jääkiekko-, jalkapallo- ja salibandyjoukkueita on enemmän kuin koskaan, pääkaupunkiseudun kaupunkien lisäksi myös muualla Suomessa. Vuodet ovat osoittaneet, että toiminnalle on yhä kysyntää. Ehkä nyt enemmän kuin koskaan.

Turvallisten aikuisten tuki kantaa pitkään

0 kommenttia Lisää kommentti

(PÄÄKIRJOITUS) Pari pohjoista satraappia, Kalevan toimittaja Antti Ervasti ja Keski-Pohjanmaan liiton kulttuurikoordinaattori Sanna-Maija Kauppi, vierailivat pääkaupunkiseudulla. Kokemansa he ovat purkaneet lehtikirjoituksiin, joissa Ervasti kuvaa "lähiöhelvettejä" ja Kauppi ongelmiaan etsiessään huiveja ja tukkapompuloita Helsingistä.

Lähiö ei ole lähiö

2 kommenttia Lisää kommentti

Poliitikot toistavat metron rakentamisessa vanhoja virheitä – kolmenkymmenen vuoden välein.

Helsinki ja Espoo perustivat vuonna 2007 Länsimetro-osakeyhtiön rakentamaan länsimetron. Länsimetro Oy:n hallitus ei kesällä halunnut antaa pöytäkirjojaan julkisuuteen tai edes Espoon kaupunginvaltuutetuille.

Metron vanhoista virheistä ei opittu

1 kommentti Lisää kommentti

Tervetuloa Helsingin Uutisten blogeihin!

Helsingin Uutiset tarjoaa kaikille mahdollisuuden pitää omaa blogia. Blogistit ovat pääosin aktiivisia helsinkiläisiä, mutta joukkoon mahtuu myös kirjoittajia muualta. Lue tältä sivulta uusimmat blogikirjoitukset tai klikkaa oikeasta palstasta tiettyyn blogiin.

Haluatko blogistiksi? Oletko aktiivinen kansalainen, joka haluaa tuoda mielipiteensä julki laajalle yleisölle? Ota yhteyttä toimitukseen.