Somen ”hyväntekijät”

Näin tänään, kun äiti työnsi lastenrattaita sohjossa eikä meinannut päästä eteenpäin. Kädessä hänellä oli kauppakassit ja itkua tuhertaen hän yritti raahata kantamustaan eteenpäin. Ohikulkijat eivät katsoneetkaan naisen suuntaan. Tunsin piston sydämessäni ja menin auttamaan häntä. Kannoin naisen kauppakassit mäkeä ylös hänen kotiovelleen.

0 kommenttia Lisää kommentti

Luottamus ratkaisee

Suomi valmistautuu eduskuntavaaleihin vakavammissa tunnelmissa kuin pitkiin aikoihin. Päivän uutiset ovat enimmäkseen mollivoittoisia.

Ukrainassa jännitetään, saadaanko todellinen tulitauko vihdoin aikaan. Pariisi ja Kööpenhamina ovat joutuneet muutaman viikon sisällä veristen terrori-iskujen näyttämöksi.

2 kommenttia Lisää kommentti

Siirretään sitä, siirretään tätä

(PÄÄKIRJOITUS) Elmu joutuu lähtemään Hietalahdentorin läheisestä Nosturista, rakennus puretaan.

Yllätyksenä tuli se, että esillä on myös Rastilan leirintäalueen siirtäminen asuinrakentamisen alta. Leirintäalueen uusi sijaintipaikka olisi Vuosaaren sataman vieressä. Leirintäalueen siirto on kirjattu Helsingin yleiskaavaluonnokseen.

0 kommenttia Lisää kommentti

Ylistyslaulu puolueille

En äänestä, koska puolueet ovat mätiä. Niin toteaa moni. Mitäpä jos kaikki puolueet ovatkin hyviä, ja valinta on siksi niin vaikeaa?

Vasemmistoliitto kyllä. Heikompiosaiset pitää huomioida ja tasa-arvon tulee toteutua. Myös duunarin lapsella on oltava mahdollisuus päätyä professoriksi.

6 kommenttia Lisää kommentti

Tervetuloa Helsingin Uutisten blogeihin!

Helsingin Uutiset tarjoaa kaikille mahdollisuuden pitää omaa blogia. Blogistit ovat pääosin aktiivisia helsinkiläisiä, mutta joukkoon mahtuu myös kirjoittajia muualta. Lue tältä sivulta uusimmat blogikirjoitukset tai klikkaa oikeasta palstasta tiettyyn blogiin.

Haluatko blogistiksi? Oletko aktiivinen kansalainen, joka haluaa tuoda mielipiteensä julki laajalle yleisölle? Ota yhteyttä toimitukseen.