Pienin yhteinen nimittäjä on hukassa

(Pääkirjoitus) Tuoreet ennusteet Suomen taloudesta ja katsaus pääkaupunkiseudun työttömyystilastoihin ennakoivat kurjien aikojen jatkumista monessa kodissa.

Helsingissä pitkäaikaistyöttömyys jäytää jo noin 12 000 asukkaan perheessä. Vantaalla ja Espoossa yli vuoden työttömyysjakso kouraisee 3 600–3 800 asukkaan kotona.

0 kommenttia Lisää kommentti

Ei elämästä selviä hengissä

Juice Leskinen on ollut aikoinaan aivan oikeassa. Elämästä ei voi selvitä hengissä.

Ensin suuret asiantuntijat vakuuttavat, että voi on pahaksi ihmisen terveydelle. Nyt sitten kelkkaa on käännetty tyystin toiseen suuntaan. Jotkut ainakin ovat alkaneet väittää, ettei se kova rasva pahaa tee.

5 kommenttia Lisää kommentti

Vaalishoppailu

Julkiseen keskusteluun on viime aikoina noussut termi vaalishoppailu. Kysymys on sitä, että samat ehdokkaat asettuvat kesken kauden ehdolle toisiin vaaleihin ja valituiksi tullessaan lähtevät uusiin tehtäviin jättäen aiemman tehtävän kesken.

24 kommenttia Lisää kommentti

Stubb koukkaa keskemmälle?

Laskeneiden galluplukemien säikäyttämän kokoomusväen piirissä odotetaan kuin kuuta nousevaa pääministeri Alexander Stubbin linjapuhetta. Se pidetään entisen puoluesihteerin Maija Perhon johtaman Snellman-säätiön tilaisuudessa ensi tiistaina. Puoluejohtaja Harri Holkeri käytti samaa foorumia aina silloin tällöin.

31 kommenttia Lisää kommentti

Tervetuloa Helsingin Uutisten blogeihin!

Helsingin Uutiset tarjoaa kaikille mahdollisuuden pitää omaa blogia. Blogistit ovat pääosin aktiivisia helsinkiläisiä, mutta joukkoon mahtuu myös kirjoittajia muualta. Lue tältä sivulta uusimmat blogikirjoitukset tai klikkaa oikeasta palstasta tiettyyn blogiin.

Haluatko blogistiksi? Oletko aktiivinen kansalainen, joka haluaa tuoda mielipiteensä julki laajalle yleisölle? Ota yhteyttä toimitukseen.