Piilota X Palauta

Itseä myymässä

220 Kommentoi

Jos väittää tutkijan, poliitikon tai yritysjohtajan myyneen itsensä, niin se on pahasti sanottu. Itsen myyminen tarkoittaa tällöin pyhistä periaatteista luopumista jonkin vähempiarvoisen vuoksi. Sanonta juontaa satojen vuosien takaisesta uskomuksesta, jonka mukaan ihminen voi käydä sielullaan kauppaa itsensä paholaisen kanssa.

On kuitenkin eräs ryhmä, jonka kohdalla itsensä myymisestä puhutaan huolettomasti. Aina heinäkuun loppupuolella muiden juttuaiheiden tyrehtyessä herää lehdistö keskustelamaan seksikaupasta. Ja silloin ihan fiksutkin ihmiset tuntuvat pitävän selviönä, että seksityöntekijä myy itseään huomattavasti perustavammalla tavalla kuin esimerkiksi taiteilija, hoivatyöläinen tai vaikka toimittaja.

Se on kovempi oletus kuin moni tulee ajatelleeksi. Vielä keskiajalla immenkalvonsa rikkonutta naista pidettiin jotenkin pilaantuneena ja alttiina Saatanan houkutuksille.

Nykyään harva kuitenkaan tietoisesti haluaa sanoa, että naisen ”itse” on hänen vaginansa. Silti samat ihmiset saattavat huomaamattaan väittää, että seksin myynti on itsen myymistä, vaikka ansiotulojen hankkiminen muiden inhimillisten toimintojen avulla ei sitä ole.

On tietenkin niitä, jotka uskovat prostituution aiheuttavan harjoittajalleen niin vakavia psyykkisiä vaurioita, että seksin myynti on rinnasteinen sielunsa hukkaamiseen. Vaikka tämä todella pitäisi paikkansa (ja satoja seksityöntekijöitä tavattuani epäilen sitä vahvasti), on silti vaikea nähdä, miksi juuri prostituutio kaikista maailman pelätyistä ja paheksutuista teoista olisi sielukauppaa.

Keskiajalla monet myös uskoivat, että noidat hankkivat taikavoimansa paholaiselta, sielunsa autuutta vastaan tietenkin. Erään myytin mukaan kauppa sinetöitiin Kyöpelinvuoren orgioissa noidan ja Saatanan yhdynnällä.

Ehkä tämä legenda osaltaan selittää, miksi sielukauppa on jäänyt elämään nimenomaan prostituutiopuheessa. Mutta nyt eletään kuitenkin jo 2000-lukua.

Kieli muuttuu, mutta ei koskaan vapaudu historiastaan. Puhe itsensä myymisestä kantaa edelleen mukanaan huonosti tiedostettua, mutta silti tehokasta leimaa sellaista ihmisryhmää kohtaan, jolla on varsin heikot mahdollisuudet puolustaa itseään.

Mitäpä, jos ryhtyisimme soveltamaan seksityöntekijöihin samoja huomaavaisuussääntöjä kuin ihmisiin yleensäkin? Siis jos keskustelun aiheena eivät ole noidat, neitsytmagia tai sielujen markkinakurssit, puhuisimme yksinkertaisesti vain seksin myynnistä.

220 kommenttia Kommentoi

Kommentit

11.8.2012 12:14

Anna Kontula: "Se on kovempi oletus kuin moni tulee ajatelleeksi. Vielä keskiajalla immenkalvonsa rikkonutta naista pidettiin jotenkin pilaantuneena ja alttiina Saatanan houkutuksille. Nykyään harva kuitenkaan tietoisesti haluaa sanoa, että naisen ”itse” on hänen vaginansa. Silti samat ihmiset saattavat huomaamattaan väittää, että seksin myynti on itsen myymistä, vaikka ansiotulojen hankkiminen muiden inhimillisten toimintojen avulla ei sitä ole."

Mahtaakohan nuori hyvännäköinen nainen oikein tuntea itsensä onnelliseksi ja tuntea ns. "työn iloa", sen jälkeen kun on myynyt sitä sukupuolielintään vaikkapa joillekin vanhoille "likaisille" miehille kerta toisensa jälkeen? Sietää hieman epäillä. Mutta ehkäpä sitä sitten kaikkeen tottuu. Kuulemma se ensimmäinen päivä hirsipuussakin on aina se kaiken vaikein.

En tiedä mitenkä asian laita on Suomessa, mutta ainakin maailmalla monin paikoin tiedetään, että prostituoidut ja muut ns. "seksialan" työntekijät ovat päihteiden etenkin huumeiden väärinkäytön oravanpyörässä.

11.8.2012 14:12

Jyri Puhtinen on oikeassa. Ihminen ei oikeasti myy sexiä, jos muita keinoja hankkia elintasoansa tai rikastuakseen.
Itsensä myyminen sexille on eri asia, kuin työssä käyminen ja siitä palkkansa ansaitseminen.
Anna Kontula puolustelee yleensäkin kaikkea mikä ei ole maailmassa kunniallista.
Ihmisiltä halutaankin Kontulan ajatusmaailmalla viedä itsekunnoitus.
Ja, kun ihmiset eivät enää kunnioita mitään, eikä ketään, silloin ei osata hävetäkään ja sellainen kansakunta, maailma rappeutuu. Arvoja on kunnioitettu maailman sivu ja tulee kunnioittaa.
Jos ihminen ei osaa hävetä mitään, niin silloin ei laillakaan ole mitään merkitystä, eikä ihmisellä mitään tavoittelemisen arvoista, koska jokainen luonnostaan haluaa olla arvostettu, mutta kuka koskaan on arvostanut huoraa, ei kukaan, ei koskaan, eikä tule arvostamaankaan. Aivan varmasti tulevaisuudessakin huora saa kuulla nimensä ja kuka hän on! Yrittäköön Kontula sanoa mitä tahansa, niin näin se, vaan on ja tulee olemaan.
Prostituoitu ei kunnioita itseään eikä kukaan kunnioita prostituoitua, vaikka Kontulalaiset, kuinka yrittäisivät väittää mitä!
Ja aina prostituoidun keralla pyörii rikollisuus, sekä huumekauppa.
Tämä on maailman tosi!

12.8.2012 17:51

Mikäs sen vanhan miehen tekee likaiseksi? Seksi nyt on ihan perustarve eikä ole mitenkään likaista tarjota palveluita niitä tarvitseville tai ostaa palveluita niitä tarjoaville. Hyväksikäyttöä sekin ettei kaiksita töistä tarjota kunnon palkkaa. Jos seksin myyminen perustuu vapaaehtoisuuteen ei siinä ole mitään hävettävää eikä päihteillä aina ole osuutta asiaan. Päihdekoukussa voi tietysti olla pakottava tarve saada rahaa ja äkkiä. Monet seksityöntekijät ovat perheellisiä.

13.8.2012 21:27

Suomessa seksityöntekijöillä asiat ovat huomattavasti paremmin kuin muualla, vaikka asiasta tietämättömien on helppo huudella miten meillä menee. En myy seksiä "likaisille" miehille vaan asiakkaille, ja asiakkaaksi pääsyn edellytys on rajojeni ja kehoni kunnioittaminen. Itseään kunnioittava seksityöntekijä ei ota asiakkaita joista on itselleen haittaa, ja päihderiippuvuudet ovat yleistystä muualta maailmasta missä asiat ovat jossain maissa huonommin. Toinen ihminen on turhan helppo tuomita sen perusteella että arvot ovat omista poikkeavat. Helppoa on myös heittää että prostituoidut eivät kunnioita itseään ja ovat päihderiippuvaisia, varsinkin kun asiasta ei ole itsellä mnkäänlaista kokemusperäistä tietoa.

13.8.2012 22:12

Candice, en missään nimessä halua tuomita ketään ihmistä, minulla ei ole siihen edes halua, eikä valtuuksia.
Mutta minulla on sanavapaus niinkuin sinullakin, joten saan tuoda esiin mitä mieltä olen tästä ammatista, josta minulla ei todellakaan ole minkäänlaista henkilökohtaista kokemusta.
Sanoessani, etten hyväksy huoruutta, enkä voi hyväksyä sitä ammattinakaan, niin se ei
tarkoita sitä, että halveksisin tai tuomitsisin tämän ammatin harjoittajat ihmisenä!
Ihmisarvo on jokaisella ihmisellä, riippumatta siitä mitä hän on tai mistä on kotoisin ja mitä työksensä tekee.
Se on maailma, joka tuomitsee ja suurimmat tuomitsijat ovatkin miehet jotka käyttävät tai ovat käyttäneet näitä palveluja.

14.8.2012 01:46

Edelleenkin ihmettelen mistä ihmiset saavat noin vahvan käsityksen siitä kunnioitammeko itseämme ja mitä ongelmia meillä on olevinaan, kun asiasta ei ole itsellään kokemusta eikä edes tunne ainuttakaan seksitylntekijää. Vain sen takia että seksityöntekijöiden arvot sallivat palvelujensa myymisen, kun omat arvot ovat erilaiset?

15.8.2012 15:55

Candice, en voi tähän itsekunnioitukseen ja arvostukseen omalta osaltani sanoa, kuin elämää jo vähän kauemmin nähneenä, niin aina, kun joku puhuu prostituoidusta he (ihmiset yleensä miehet) sanovat jotenkin pilkaten tai alentavasti. Tähän tapaan: no sehän on, vain huora ja kuka nyt huoran puheita uskoisi tai huoralta voi tämmöistä odottaakin. Ja juuri ne samatkin jotka palveluja ovat käyttäneet.
Sanoivatpa pojat toisilleen näinkin :ethän sä nyt sen kanssa voi styylata, ku sehän on huora.
Tämmöiset puheet ja leimaamiset, eivätkö ne, jos mitkä luulisi ihmisen itsetuntoa ja kunnioitusta murentavan.
Ne miehet varsinkin jotka ovat itse käyttäneet palveluja ja kohdatessaan prostituoidun esim. tilaisuuksissa tai yleisillä paikoilla, eivät ole näkevinään, tuntevinaan tai luikkivat piiloon, etteivät tutut tai perhe näe.
Nuorena, kun porukoissa pyörittiin niin, kyllä ne oli pojat, jotka herkästi leimasivat naisen huoraksi ja koko nimitys ei ole mieltäylentävää, vaan naista alentavaa kuultavaa.
Tämä samainen ajatusmaailma istuu yhä sitkeästi ihmiskunnassa, ympäri maailman.
Ei se ole mihinkään muuttunut. (sen voi aistia täälläkin näiden miesten kommenteista)
Näin kun maailma kohtelee prostituoitua, se ei missään nimessä voi kenenkään naisen itsetuntoa kohottaa. Näin olen ajatellut.

11.8.2012 14:32

Onko sitten parempi, että nainen antaa ilmaiseksi? Silloinhan nainen ei arvosta omaa tavaraansa edes yhden euron vertaa.

11.8.2012 15:09

Vesa, eiköhän ihan oikeasti nämä sexiasiat kuulu rakkauteen, eikä kauppatavaraksi.
Menehän itseesi, rakastuisitko sexityöläiseen ja menisitkö hänen kanssan naimisiin?
Kertoisitko lapsillesi silmät kirkkaina, että Äiti on ammatiltaan huora?
Mieti, et varmasti, eikä moni muukaan.

11.8.2012 23:40

"Ja silloin ihan fiksutkin ihmiset tuntuvat pitävän selviönä, että seksityöntekijä myy itseään huomattavasti perustavammalla tavalla kuin esimerkiksi taiteilija, hoivatyöläinen tai vaikka toimittaja."

Aika harvassa työssä on seksinmyynnin tasoisia ongelmia:
- Leviääkö seksitaudit?
- Kuka on lapsen isä?
- Jos sikiö saa seksitaudin, niin tuleeko lapsesta vammainen?
* Kondomeilla voidaan torjua em. ongelmia, mutta se ei ole täysin varma keino. Lisäksi usea asiakas vaatii ja saa seksiä ilman kondomia.

Jos nainen luopuu väkivaltaisesta asenteesta itseään, lapsiaan ja miehiä kohtaan, mutta kuitenkin säilyttää rahanahneuden, hän voi alkaa rikkaan miehen rakastajattareksi.

12.8.2012 12:38

Tämä rikkaan miehen rakastajatar ei yleensäkään ole sexityöläinen.
Nämä rikkaat miehet, jotka tarvitsevat, ottavat rakastajattaren eivät kyllä valitse naistansa ammattihuorasta.
Tällaista rakastajatarta, joka elää miehen kanssa kaksoiselämää, onkin oikeastaan miehen sivuvaimo. Ja yleensäkin ei käytä muita miehiä, eikä se rikas mies suostu sivuvaimonsa muita syrjähyppyjä. Tästä mieleen tuleekin, ettei rakastajatar, sivuvaimo ole huora, vaan ylläpidetty sivuvaimo, niikuin julkinen vihitty vaimokin on.
Rikkaalla naisellakin voi olla rakastaja, joka oli aika yleistäkin menneinä aikoina.
Nykypäivänäkin on rikkailla vanhemmilla naisilla nuoria rakastajia eli sivumiehiä.
Tänäpäivänä on, vaan se kiinnijämisvaara, ja kun avioeron saa helposti ja voi mennä naimisiin uudelleen ja uudelleen, mikä ei ollut mahdollista entisaikaan, jolloin tämä asetelma oli yleisenmpää.

11.8.2012 23:52

Miksipä ei ? Työhän on laillista ja moni myy itseään ja osaamistaan. Roistojahan ovat ne jotka myyvät toisia kuten suuryritykset ja pankit. Oma haaraliike on aivan laillista tavaran myyntiä.

11.8.2012 23:54

Kyllä täällä ainoastaan Anna Kontula (ja meikämannekin puhuvat täyttä asiaa). Ja Anna varsinkin, jos kuka, tietää ammattinsa puolesta mistä puhuu.

On muuten hienoa, että on naisia jotka myyvät rahalla pimppaansa. Minä ostan sitä kernaasti, koska keskivertonainen ei halua seksiä enää sen jälkeen kun on synnyttänyt nuo 2-3 tenavaansa. Kuten -60 -luvulla syntynyt vaimoni, siis ei halua enää yhtään mitään sensuellia.

Harmi vaan, että kaukoidän ihanat daamit ovat nyt marjametsissä pohjoisessa, ja joutuu olemaan omillaan...

Olen valitettavasti kiltti, ja rahoitan tyhmyyksissäni vaimon onnettoman ns. tuhoon tuomitun käsityöläiskuvionsa, mutta katson tottakai oikeudekseni käydä vieraissa.

Tutkimusten mukaan miehet kärsivät psyykkisesti noista pihtaavista, eli perheväkivältaa harrastavista eukoistaan. Antakaa palaa, arvon mieskolleegat.

12.8.2012 13:15

M50+, sanot:Anna varsinkin, jos kuka tietää ammattinsa puolesta mistä puhuu.
Se, että Anna Kontula on sosiologi, ei tarkoita sitä, että kaikki mitä hän sanoo tai ajattelee olisi "taivaan tosi".
Anna puhuu tänään tätä ja huomenna voi ollakin jo eri mieltä, kun on tullut elämää enemmän nähtyä.
Viisaat tutkijat erehtyvät tutkimuksissaan useinkin ja nöyrä asiaansa paneutunut tutkija uskaltaakin kumota vääräksi toteamansa asiat.
Näin on käynyt useinkin, mutta tutkimus joka vääränä otettu käyttöön onkin vaikea enää saada kumottua yleisellä tasolla. Siksi olisikin parempi miettiä asioita joka puolelta ja tarpeeksi pitkään ennenkuin menee julkaisemaan mitään mielipiteitänsä tosiasiana julkisesti, ettei tarvitse, sitten myöhemmin katua torsoja tutkielmiansa.

12.8.2012 06:17

Näin on. Antaa suomalaisten naisten antaa vaan edelleenkin ilmaiseksi ja unelmoida rakkaudesta. Kansainväliset naiset arvostavat tavaraansa, esimerkiksi 100 euroa per pano. Hinta riippuu laadusta.

Todellisuudessa rakkaus on illuusio.

12.8.2012 10:16

Hienoa, Kontula jatkaa Vasemmistoliiton omaksumaa uusliberalistista linjaa, jossa kaikki on hyväksyttävää jos vai rahasta on kyse. Ymmärrän itse enemmän jopa itsensäpaljastajia kuin seksityöläisiä. Edelliset eivät ole kyenneet tekemään valintaa oikean ja väärän välillä. Heille itsensä paljastaminen on sisäinen pakko. Seksityöläiset asettavat itsensä tietoisesti lihatiskille, hintalapun asettaa sutenööri tai liha itse. Näin tehdessään he ikäänkuin vastustavat vapaata (ilmaista) seksuaalista ilmapiiriä.

Vasemmistolaisen luulisi puolustavan köyhiä ja syrjäytyneitä prostituoitujen sijaan. Jos joku myy itseään köyhyyden vuoksi, Kontulan pitäisi auttaa häntä pääsemään jaloilleen makaamisen sijaan.

Tunnen vastenmielisyyttä pikemminkin ostajia kohtaan kuin prostituoituja. Suomalaiset naiset antavat ihan ilmaiseksi hyvin käyttäytyville miehille. Mitä luulet Kontula, miksi se ei kelpaa joillekin miehille?

12.8.2012 12:31

"Hienoa, Kontula jatkaa Vasemmistoliiton omaksumaa uusliberalistista linjaa, jossa kaikki on hyväksyttävää jos vai rahasta on kyse."
Stalin oli bolshevikkivallankaappausta ennen kaukasialainen mafioso. jonka jengi ryösti esim. pankkeja sekä kiristi lunnasrahaa panttivangeista ja suojelurahaa. - Muualla maailmassa ja eri aikakausina erilaisten mafioitten toimialaan on kuulunut ryöstöjen ja suojelurahan kiristämisen ohella huumekauppa - ja seksibisnes.

Stalin mafiosopuolesta tietoa:
- Wikipedia/Early life of Joseph Stalin

12.8.2012 11:19

Useimmat naiset saattavat ojentaa kätensä auttaakseen kaatunutta pääsemään taas pystyyn, toisinaan jopa alkoholin liian käytön aiheuttamille "maastoutuneillekin." Harvemmin kylläkään sukupuolielintään kenen hyvänsä käytettäväksi, vaikka siitä hyvästä tarjottaisiin rahaakin. Lisäksi nämä "kauppiaat" varsin usein käyttävät päihteitä ja huumeita kestääkseen elämäänsä.

Joten taitanee siinä nyt vähän olla eroa esim. kun sairaanhoitaja käyttää käsiään auttaakseen sairasta ja saa siitä rahallista korvausta ja toisaalta taas kun prostitoitu myy sukupuolielintään. Viime mainittua eivät useimmat naiset kovin helpolla ala tekemään, vaikka oikein kansanedustaja "arvovallaan"? (olemattomallako?) haluaisi verrata prostitioidun työtä muihin töihin.

Enemmistö miehistä ja naisista ei varmaankaan pohjimmiltaan arvostasukupuolielimensä käyttöä myyviä, vaikka toisinaan jotkut erikoisuutta ja huomiota tavoittelevat päinvastaista saattavat väittääkin.

12.8.2012 17:08

Entäs silloin kun vanha, yhteiskunnan tukipipilari, rikas äijä ns. vaihtaa nuorempaan? Kuka silloin myy ja mitä?

12.8.2012 19:30

Juupeli, tarkoitatko nyt, että vanha mies menee uusiin naimisiin nuoren naisen kanssa?
Silloin se on avioliitto, eikä osto sexi, jos on sexiä ollenkaan? (usein näin on).
Sama pätee, jos vanha nainen menee uusiin naimisiin nuoren miehen kanssa.
Ja mikä se, sitten on, se on kahden kauppa ja kolmannen korvapuusti!
Se taas onko korvapuusti kynsillä vai ilman.
Kynsillä voi olla kitkerä ja ilman kynsiä makea!

12.8.2012 12:08

Ns. ilmainen nainen tulee miehelle kaikkein kalleimmaksi. Silloinhan nainen vasta huoraakin ja on kaikkea muuta kuin ilmainen.

Ns. ilmainen nainen vain uskottelee itselleen olevansa ilmainen. Silloin tulee parempi olo.

12.8.2012 12:53

Vesa, sinun kommenteista paistaa pahasti tunnevammaisuus, henkilö joka ei pysty rakastamaan ketään eikä tuntemaan rakkautta toista ihmistä kohtaan, eikä näin ollen osaa tuntea rakkautta itseänsäkään kohtaan.
Jos vaimo ja Äiti ovat sinun mielestäsi ilmaisia huoria, niin ehdotan sinulle älä ikinä, koskaan mene kenenkään kanssa avioliittoon tai edes avoliittoon.
Paras olla itsensä kanssa kahdestaan, jos oikeita tunteita ei kerran tule pintaan kenenkään naisen kanssa.

10.9.2012 11:05

Otahan sitten miäs. Niitä vissiin saa ilimaseksi sua passaamaan. Jos lajista ei meinaa kaveria löytyä, niin seeprapeippo ei tule kovin kalliiksi. Parahin on tietysti yksiksensä olla, jottei vaan investoinnit kenenkään muun olennon hyväksi vahinkossakaan karkaa. Panosta ittees!

12.8.2012 13:27

Anna Kontulalla on tutkijan cooli ja neutraali ote ilmiöön an sich. Se lienee seurauksena, kun ammatikseen haastattelee seksityöntekijöitä ja toteaa heidät(kin) ihmisiksi. Ilmiöön ehkä aiemmin kohdistuneet emootiot katoavat. Monissa ammateissa käy samoin. Tuskin neurologillekaan vaikkapa Alzheimer on toista Alzheimeria kummempi, kun taas dementoituvalle itselleen ja hänen läheisilleen ja omaisilleen sairaus ja kaikki siihen liittyvä on tunteita kuohuttava ja elämän mullistava asia.

Ymmärrän sen, että Kontula asettuu puolustamaan seksin myyjiä. Ymmärrän Kontulaa, mutta en hyväksy seksin myyntiä ammattina. Hyvinvointivaltiossa ei kenenkään pitäisi joutua rahasta aukomaan intiimialueitaan ja herkkiä limakalvojaan. Sosiaaliturvan on oltava riittävä.

Huomaavaisuuteen näillä alueilla on yhtä pitkä matka kuin naisen kunnioittamiseen ihmisenä, ei taida siitäkään tulla pakettia. Esimerkkinä vaikkapa tuo Vesa Tammela, joka ei varmasti ole netista guugeloitavissa oleva tekninen johtaja Vesa Tammela eikä raikas ja nuori lentopalloilija Vesa Tammela. Tuo Vesa Tammela vaikuttaa ihmiseltä, joka hyvinkin saattaa muilla palstoilla esiintyä "maahanmuuttokriittisenä" ja tällä palstalla pitää ihmiskaupan ja parituksen ulkomaalaisia naisuhreja Suomea "rikastuttavina". Näyttää mies kuvittelevan, että seksin myyjä asettaa hinnan, vaikka naisen arvottaja ja hinnan asettaja on parittaja.

Avioliitossa ja parisuhteissa ei joka päivä suju kuin Strömsössä. Päihdetilastot osoittavat, että lukuisat miehet pötköttelevät aivokuolleina kun vaimo käy töissä ja siinä sivussa hoitaa miehen hygienian ja ruokahuollon ynnä lapset. Ilmaista miestä eikä naista ole olemassa, jos rakkauden teot arvotetaan euroissa.

12.8.2012 16:29

Seksin myynti on mielestäni siinä mielessä paljon enemmän itsensä myymistä kuin muut työt, koska siihen sisältyy häpeää. Ja häpeä kalvaa ihmistä syvältä. Eli tavallaan kaikki työtehtävät, joissa ihminen häpeää työtään ja itseään sen tekijänä, ovat itsensä myymistä. Osa henkisestä itsestä kuolee siinä aina.

Epäilemättä Anna on kuullut erilaisia kertomuksia siitä, miten seksityöläinen kokee ammattinsa ja uskon häntä, kun hän sanoo että monet pitävät työstään. Oletan että he eivät silloin häpeä sitä. Minua tuollainen asenne hämmästyttää niin paljon, etten osaa oikein päättää mitä mieltä siitä olisin, mutta en myöskään epäile lainkaan, etteikö tällaisia vapaaehtoisiakin seksityöläisiä olisi. Miksi he eivät tunne häpeää? Monet muutkaan eivät tunne ja usein "häpeämättömyydessä" on kyse psyyken vauriosta. Voisikohan sillä selittää vapaaehtoisen seksityön idean, en tiedä.

12.8.2012 17:22

Kontula kuullut moniakin kertomuksia sexityöläisen sanomana, mutta kuinka paljon tämä sexityöläinen puhuu aivan totta?
Aivan varmasti tämän alan ammattilainen haluaa uskotella ammattinsa olevan yhtä hienoa ja arvostettua, kuin minkä tahansa muun ammatinharjoittajan työn.
Se on siinä häpeän peittämistä ja siirtämistä pois ajatuksista, jotta uskoisi itse ja vielä parempaa saisi muutkin uskomaan sexityön olevan arvostettu ammatti, siihen mihin on tavalla tai toisella ajautunut, joutunut.
Koska en ainakaan minä jaksa uskoa tämän ammatin olevan kenenkään nuoren haaveissa unelma-ammatti.
Puhumattakaan yhdenkään Isän tai Äidin suosittelevan ko. ammattia lapselleen.
Koska asia on niin, että miehet kyllä puolustelevat huoruutta, huoria ja ilotaloja, mutta eivät ikimaailmassa antaisi tytärtään tähän ammattiin.
Ja itsekin käyvät ilotalossa tai huorissa salaa. Eli mieskin häpeää. Ja hyvä niin.

12.8.2012 16:58

Vaimo nimenomaan ei ole ilmainen huora, vaan se kalliimpi vaihtoehto, siis maksullinen. Kuten jo kirjoitin aiemmin, mikään ei tule miehelle kalliimmaksi kuin ns. ilmainen nainen.

Miltä osin tämä on niin vaikea asia ymmärtää?

12.8.2012 17:27

Tammela, kaikkia naisia, myös seksin myyjiä, sutenöörien hinnoittelemia ja alistamia ja ihmiskaupan uhreja halveksiva otteesi on ihan ymmärrettävä, kyllä me todellakin ymärrämme. Onko sitä niin vaikea Tammelan ymmärtää?

Tammelan kaltaiset kuitenkin kuuluvat alakulttuuriin ja marginaaliin. Todellisuus on toista maata. Lukemattomat suomalaiset vaimot ovat elättäneet, elättävät nyt ja tulevat elättämään juoppoja, asiansa sotkevia ja työtä kaihtavia lusmuja miehiään. Epäilemättä osa työssäkäyvien vaimojen tienesteistä on lipsahtanut aviomiehen kätösten kautta seksin myyjille sen asemesta, että lapset olisivat niilläkin rahoilla saaneet vaikka penaalin tai selkärepun koulutielle.

Tammelan ei pidä olla katkera, vaikka yksikään hyvä nainen ei häntä rakastanut eikä huolinut. Ei sitä koskaan tiedä, milloin onnistaa ;) Liiankin usein naiset rakastuvat renttuihin.

Onpa nähty, että myös kapakkaruusuista ja kassialmoista on kehkeytynyt varsin loistavia omaishoitajia miehilleen siinä vaiheessa, kun nämä laskevat kaiken alleen ja elävät muissa maailmoissa. Toivossa, Tammela! Toivossa on hyvä elää lapamadonkin saati sitten sovinistin rasvaniskan :D

12.8.2012 17:28

Vesa, siltä osin on vaikea sinua ymmärtää, koska jos sinun mielestäsi vaimosi on sinulle, vain pelkkä kallis vaihoehto, niin suosittelisin kiireellistä avioeroa.
Kerro tämä vaimollesi, että hän on sinulle, vain ja ainoastaan kallis vaihtoehto, eiköhän mene teillä kantapäät vastakkain alta aikayksikön.
Enkä muuten ymmärrä miksi olet yleensäkään ottanut akkaa, kun et häntä arvosta?

12.8.2012 17:28

Turhaa jeesustelua, täysijärkinen ihminen voi tehdä tavarallaan mitä haluaa. Antaa ilmaiseksi rahasta tai rakkaudesta on yksilön oma valinta. Olen maksanut seksistä niin kotimaassa kuin myös ulkomailla, harvemmin jos koskaan olen törmännyt tapauksiin jossa olisi tullut paha mieli siitä että tyttö ei olisi tiennyt mitä tekee. Narkkareiden kanssa en ole touhunnut vaan laatuun panostanut. Suokupuolitauteja en ole maksullisilta saanut he kun pitävät huolta hygieniasta ja suojauksesta, mutta ilmaisesta "rakkaus" seksistä tämäkin on tullut koettua.
Itsetyydystystä harjoittaessani, en tee sitä rakkaudesta oikeaan käteeni vaan siksi että saan tarpeeni tyydytettyä..

Monista kotimaisista palveluntarjoajista on vielä sanottava että monet heistä pitävät aidosti seksistä ja kun sillä vielä tieanaakin hyvin ovat he näin saannet lisätienistejä varsinaisen leipätyönsä lisäksi. Joukosta löytyy myös ihmisiä jotka ovat siirtyneet täysammattilaisiksi, vaikka olisi ollut kunnollinen työ.

Herätkää jeesustelijat, menkää foorumille jossa on näitä hyväksikäytettyjä reppanoita ja kyselkää sieltä miten he asiat näkevät... Huorista puhuttaessa harvemmin viitataan miehiin, missä on tasa-arvo...

12.8.2012 17:43

Anti..... olen lukenut joidenkin muidenkin tutkijoiden, kuin Kontulan tekemiä tutkielmia ilotyttöjen elämästä ja näissä on tullut esiin seikka, joka tekeekin teistä miehistä näitä reppanoita. Nimittäin yleensäkin nämä huorat nimenomaan teeskentelevätkin nauttivansa asiakkaidensa kanssa aktista ja saavat miehet luulemaan asian olevan näin.
Se kuuluu kuulemma ammattiosaamiseen, sanovat ammattilaiset!
Mutta, kun seuraava asiakas jo odottaa ovella vuoroansa, niin täytyy sinun itsekin ymmärtää, että tältä osin olet tullut "petetyksi". Hahahhaa sanon minä teille näiden huorien puolesta!
Käytän sanaa huora, koska se on virallinen nimike tämän ammatin harjoittajalle, enkä tarkoita nimitystä halveksuntana ko. ammatinharjoittajaa tai ihmistä kohtaan.

12.8.2012 18:07

Miksi tehdä työtä josta ei nauti? Missä tahansa asiakaspalvelussa voit teeskennellä ilosta ja välittävää vaikket olisi aidosti kiinnostunut.

12.8.2012 21:12

On paljon töitä ja ammatteja ja työntekijöitä jotka eivät varsinaisesti nauti työstään. Silti he kantavat kortensa kekoon ja hoitavat yhteiskunnalliset velvollisuutensa. Miksi emme antaisi seksityöläiten laillisesti harjoittaa ammattiaan jos se perustuu vapaaseen valintaan. Näin saisimme lisää verotuloja, varoja joilla sitten voisimme elättää laajemmankin joukon ihmisiä kotonaan. Ihmisiä jotka suostuvat tekemään vain itselle sopivia mukavia ja kivoja töitä..

12.8.2012 19:28

Miksi lukea tutkijoiden omia joskus varsin subjektiivisiä ja aatemaailmaltaan värittyneitä käsityksiä, menisit foorumille ja kysyisit suoraan ammattiaan harjoittavilta suomitytöiltä. Ihmiskauppa ja paritus on tietysti tuomittavaa, mutta tuolta foorumilta löytynee tyttö joka tekee työtään yrittäjänä ja maksaa sekä maksattaa asiakkailtaan alv.in. Rohkeaa toimintaa tässä ahdasmielisessä valtiossa jossa kovaäänisimmät femakot kertoo kuinka pitäisi elää oikein. Nimittelet reppanaksi, ilman että tunnet minua. Kukahan tässä reppana on.?

12.8.2012 20:37

Anti.... Luethan sinäkin tutkijan mielipidettä ja vielä vastailetkin.
Hienoa, että olet löytänyt tuollaisen suomi-tytön, pidä kiinni tästä aarteesta.
Ja reppanaksi en nimitellyt sinua, vaan ihan yleisnimellä miehiä jotka luulevat muuta, kun mitä ovat saaneet.

12.8.2012 21:42

Harvakseltaan, mutta vaikka luenkin en silti pidä niitä minään raamattuna vaan ajattelen omilla aivoillani. Mielipiteeni eri asioista ei rajoitu pelkästään prostituutiokysymykseen. Kommentoin harvakseltaan ja vain kun minulla on mielestäni sanottavaa., maailmanparantajaksi minusta ei ole. Tässä nimenomaisessa kysymyksessä väittäisin että minulla jonkin verran kokemuksen tuomaa omaa näkemystä, en siis viljele tutkijoiden tai vouhottajien teoriakäsityksiä.

Suomitytöistä en ole vaimoa hakemassa, ei ole tarvetta, sinkkuelämä on kivaa. Pyrin kohtelemaan kanssaihmisiä asiallisesti ja olla loukkaamatta ketään. Yritän olla huomaavainen hyvä rakastaja on sitten kysymys maksullisesta tai maksuttomasta seksistä. Se että pystynkö aidosti tuottamaan nautintoa ei ole olennaista mutta ainakin yritän. Mikäli kaikki toimisivat samoin maailma olisi aika paljon parempi paikka elää..

12.8.2012 20:44

Antijeejustelija kirjoittaa asiaa.

Eli lopettakaa kukkahattutädit jo urputuksenne. Monet huorat tekevät erittäin hyvää tiliä, koska tasan tarkkaan he itse niin haluavat.

Mutta miksi monet huorat ovat niin tyhmiä, etteivät pyöritä ITSE omaa bisnestään? Antavat sutenöörin viedä valtaosan tienesteistä, huorien itsensä hyvin tekemästä ja erittäin tärkeästä työstään. Tyhmää, kerrassaan tyhmää.

Ja sitten meillä on 2 onnetonta tätiministeriä (joista ainakin toinen vieläpä satuihin uskova hihhuli, ehkä se toinenkin kun on tuolta kaikenmaailman hörhöisten lahkolaisten pohojanmaalta), jotka harhoissaan kuvittelevat kaksistaan lopettavansa maailman vanhimman ammatin harjoittamisen jollain naurettavalla lakipykälällä. Ei se onnistu, ei ikinä. Miten ihmeessä se ei mene heillä ja muilla jakeluun.

Naiiveja ovat, homma siirtyy enempi vielä maan alle, kuten Ruotsissakin meni.

Jos seksinmyynti olisi Ruotsissa sallittua, niin siellä olisi taatusti kypäräpakko asiakkailla ja myyjillä. Sellainen maa se on #D

12.8.2012 17:53

Miksi muuten kirjoitatte minusta? Kontulan aiheenahan ovat maksulliset naiset.

En minä ole maksullinen nainen. En edes ns. ilmainen.

12.8.2012 19:05

Vesa, sen siitä saa, kun tulee tänne höpertelemään asioita joista ei mitään tiedä.

12.8.2012 19:23

Tarkoitus on kai keskustella maksullisista naisista, eikä nimimerkki Vesa Tammelasta, vai kuinka?

Ihmiset vaihtavat aihetta, kun huomaavat olevansa väärässä.

17.8.2012 13:53

Avioliitossa vaimo kiristää miestään ja antaa vain rahasta. Mitä se on muuta kuin huoraamista, vaiukka ovat naimisissa?

17.8.2012 14:11

Nimimerkki Pappa: Vakka kantensa valitsee, eikö niin. Osakeyhtiö Avioliitto Oy:n sopimusrikkomisesta osakeyhtiö voidaan purkaa toisen osakkaan niin vaatiessa. Pakkonaimista ei nykyään juurikaan esiinny, kuten joskus silloin, kun isä lampun osti.

17.8.2012 15:50

Pappa, kun et ,vaan olis ukko joka kuvittelee avioliitossa saavansa täyden ylöspidon, täysihoitoineen ja piikoineen ilman, että itse sijoittaisit penniäkään omaan ja perheen elämiseen. Vaimonko kuuluu maksaa sinun ruokasi ja muu huoltosi, kun itselläsi samaan aikaan oma lompakkosi senkuin pullistuu.
Ja vaimon täytyy sinulta kerjätä talous- ja ruokarahaa.
Ulkoruokintaan tommoset ukot joutaa.
Ja kehtaa vielä aukoa päätään.
Heittäkää akat noi ahneet ja itarat ukot kylmästi pellolle, niin näkevät mitä eläminen maksaa.

17.8.2012 16:12

Mies käyttää valtaa omimalla talouden rahat ja nainen käyttää vastaa vallankäyttöön siihen omimalla oman vartalonsa omaan käyttöönsä. Voi ei kuinka kamalaa...

12.8.2012 18:12

Tiesittekö, että prostituutio on seurausta avioliitto -instituutiosta?

12.8.2012 19:09

Pekka Puu, pääkö, mistä ihmeestä tuollaista olet keksinyt. Ihan on omaa ideologiaa niinkö?

12.8.2012 19:20

Se on sosiologien tutkima asia.

Eihän kukaan voi moista omasta päästään keksiä.

12.8.2012 19:37

Pekka.... kuule kyllä voi, jokainen voi ja sosiologi tai mikä -logi tahansa voi keksiä omasta päästään ihan mitä tahansa. Sitä, kun ei mikään laki estä eikä kiellä.

12.8.2012 18:16

"* Kondomeilla voidaan torjua em. ongelmia, mutta se ei ole täysin varma keino. Lisäksi usea asiakas vaatii ja saa seksiä ilman kondomia."

Mistä tiedät että asiakkaat mukamas saavat ilman kondomia maksullisten naisten palveluj? :D Onko kokemusta? Jos on, mikä sinä olet tuomitsemaan seksuaalipalveluja myyviä naisia? Ja uskokaa tai älkää, miehetkin myyvät samanlaisia palveluja.

"Seksityöläiset asettavat itsensä tietoisesti lihatiskille, hintalapun asettaa sutenööri tai liha itse. Näin tehdessään he ikäänkuin vastustavat vapaata (ilmaista) seksuaalista ilmapiiriä.
...
Tunnen vastenmielisyyttä pikemminkin ostajia kohtaan kuin prostituoituja. Suomalaiset naiset antavat ihan ilmaiseksi hyvin käyttäytyville miehille. Mitä luulet Kontula, miksi se ei kelpaa joillekin miehille?"

Näin tehdessään he tiedostavat arvonsa. Itsetunto on parempi kuin monilla muilla ihmisillä. "Vapaa ilmapiiri" ei ole maksullisilta pois, mutta maksullisten palvelut ovat eräs painostuskeino aviovaimoilta pois. Miehet eivät suostu enää "pilluttomuuden" aiheuttaman kärsimyksen uhreiksi, vaan hakevat pelkkää seksiä muualta, säästäen rakkautensa avo/aviopuolisolleen. Ns. siviilisuhteet (ilmaiset) sisältävät riskin että siinä on myös tunteita mukana.

"Lisäksi nämä "kauppiaat" varsin usein käyttävät päihteitä ja huumeita kestääkseen elämäänsä. Joten taitanee siinä nyt vähän olla eroa esim. kun sairaanhoitaja käyttää käsiään auttaakseen sairasta ja saa siitä rahallista korvausta ja toisaalta taas kun prostitoitu myy sukupuolielintään. Viime mainittua eivät useimmat naiset kovin helpolla ala tekemään, vaikka oikein kansanedustaja "arvovallaan"? (olemattomallako?) haluaisi verrata prostitioidun työtä muihin töihin."

Tunnetko sinä yhtään seksityöläistä?

. Ymmärrän Kontulaa, mutta en hyväksy seksin myyntiä ammattina. Hyvinvointivaltiossa ei kenenkään pitäisi joutua rahasta aukomaan intiimialueitaan ja herkkiä limakalvojaan. Sosiaaliturvan on oltava riittävä.

"Huomaavaisuuteen näillä alueilla on yhtä pitkä matka kuin naisen kunnioittamiseen ihmisenä, ei taida siitäkään tulla pakettia. Esimerkkinä vaikkapa tuo Vesa Tammela, joka ei varmasti ole netista guugeloitavissa oleva tekninen johtaja Vesa Tammela eikä raikas ja nuori lentopalloilija Vesa Tammela. Tuo Vesa Tammela vaikuttaa ihmiseltä, joka hyvinkin saattaa muilla palstoilla esiintyä "maahanmuuttokriittisenä" ja tällä palstalla pitää ihmiskaupan ja parituksen ulkomaalaisia naisuhreja Suomea "rikastuttavina". Näyttää mies kuvittelevan, että seksin myyjä asettaa hinnan, vaikka naisen arvottaja ja hinnan asettaja on parittaja."

Oletko ottanut huomioon, että Suomessa on myös kotimaisia palveluntarjoajia, jotka tekevät työtä seksinnautinnosta?

"Minua tuollainen asenne hämmästyttää niin paljon, etten osaa oikein päättää mitä mieltä siitä olisin, mutta en myöskään epäile lainkaan, etteikö tällaisia vapaaehtoisiakin seksityöläisiä olisi. Miksi he eivät tunne häpeää? Monet muutkaan eivät tunne ja usein "häpeämättömyydessä" on kyse psyyken vauriosta. "

Häpeättömyys voi johtua ihan siitä, että ei ole hävettävää. Eikö vaikka Stephen Elopin pitäisi hävetä, hän on rosvonnut ja tehnyt enemmän pahaa kuin kuka tahansa huora?

"Monista kotimaisista palveluntarjoajista on vielä sanottava että monet heistä pitävät aidosti seksistä ja kun sillä vielä tieanaakin hyvin ovat he näin saannet lisätienistejä varsinaisen leipätyönsä lisäksi. Joukosta löytyy myös ihmisiä jotka ovat siirtyneet täysammattilaisiksi, vaikka olisi ollut kunnollinen työ.

Herätkää jeesustelijat, menkää foorumille jossa on näitä hyväksikäytettyjä reppanoita ja kyselkää sieltä miten he asiat näkevät... Huorista puhuttaessa harvemmin viitataan miehiin, missä on tasa-arvo..."

Sinä ilmeisesti tunnet jonkun suomalaisen huoran, hyvä!

"Anti..... olen lukenut joidenkin muidenkin tutkijoiden, kuin Kontulan tekemiä tutkielmia ilotyttöjen elämästä ja näissä on tullut esiin seikka, joka tekeekin teistä miehistä näitä reppanoita. Nimittäin yleensäkin nämä huorat nimenomaan teeskentelevätkin nauttivansa asiakkaidensa kanssa aktista ja saavat miehet luulemaan asian olevan näin.
Se kuuluu kuulemma ammattiosaamiseen, sanovat ammattilaiset!"

Osa nauttii oikeasti, osa teeskentelee. Mietin, onko kaikki asiakaspalvelussa työskentelevät oikeasti aina hymyhuulilla?

12.8.2012 19:28

Tavaran arvo asiakkaalle määrittää hinnan. Asiakas ei suostu maksamaan korkeampaa hintaa. Pyytäähän aina voi, se on eri asia kuin tavaran arvo.

12.8.2012 18:26

Yonna: "Osa nauttii oikeasti, osa teeskentelee. Mietin, onko kaikki asiakaspalvelussa työskentelevät oikeasti aina hymyhuulilla?"

Osa on, osa ei. Ne, keitä ei huvita olla hymy huulilla, eivät ole. Minä käyn ihan tavallisella ilmeellä palveleman ihmisen asiakkaana toistekin eikä hänen tarvitse minua varten teeskennellä himokasta ja väittää vielä, että minä olisin jotenkin ihana ja kiihottava.

Mutta jos huora ei vedä rooliaan kunnolla, asiakas ei palaa. Eli fyysisen palvelun lisäksi seksiammattilainen todellakin myy myös suurta valetta.

12.8.2012 20:48

Osa asiakkaista haluaa kiimaisuutta, kiihkeyttä. Kaikki eivät. Jotkut haluavat vain purkaa paineensa. Jotkut escortit, eli suomennettuna huorat, tarjoavat vain seuralaispalveluja ilman seksiä. Uskokaa tai älkää, mutta huoralla on myös hyviä hetkiä asiakkaiden kanssa. Ei aina voi tietenkään onnistua..

Verratkaa tilannetta a) ja b) :

a) olet ollut juomassa ja ns. vonkaamassa baarissa. Saat mukaasi jonkun humalaisen naisen, jos hyvä tuuri käy. Jos ei, niin olet hukannut juuri 100-200e baari-iltaan. Kännissä ei tule muistettua kumin laittoa. Kun olette päässeet juuri puuhiin, sammut. Aamulla heräät ja huomaat makaavasi vieraan ihmisen vieressä ja sinulla ei ole mitään mielikuvaa mitä yöllä on tapahtunut. Vaimosi odottaa kotona ja riitelette siitä, missä olit yön. Kuukauden päästä huomaat saaneesi ikävän tartunnan, klamydian.

b) olet käynyt maksullisen naisen luona. Ovella sinua vastassa on hymyilevä nainen. Annat rahat, tuon saman n. 100-200e, nainen opastaa sinut käymään pesulla. Kun tulet pesulta, sängyllä makaa nainen sinua odottamassa. Ensin saat suuhoidon, yleensä (osaisinkohan veikata että vähintään 80% kotimaisista) kumin kanssa. Sitten siirrytte harrastamaan seksiä, kumin kanssa. En tiedä yhtäkään huoraa joka ottaisi sisäänsä ilman kumia. Tarkoitan suomalaisia huoria. Aktin jälkeen juttelette hetken, poistut ovesta ja nainen ei tule ilman sinun päätöstäsi koskaan enää tapaamaan sinua. Vaimosi odottaa kotona ja on mielissään ettet enää kinua seksiä, vaan tyydyt hellimään häntä.

12.8.2012 23:00

yonna, upsista, olipas bordellimainos. Panepas vielä numerokin, niin tulee asiakkaita.
Hohhoijjaa!

13.8.2012 01:13

Yonna kiteyttää osuvasti, miten miesten on syytä toimia.

Tämän tapahtuman jälkeen on kolme tyytyväistä ihmistä, joista 2 on naisia.

Toinen sai pikahoidosta käteistä, ja on tyytyväinen hyvin tehdystä työstä, kuten asiakkaansakin. Toinen taas on loinen, ja miestään hyväksikäyttävä pihtailija (ehkä vielä jonkin aikaa, ellei tavat muutu ;))) Ei enää kauaa....

12.8.2012 18:30

Avarakatseista ja rehellista analyysiä. Upeaa että jokus uskaltaa puhua hankalistakin asioista.

12.8.2012 19:16

Yonna, vastaus siihen, miksi miehelle ei kelpaa ilamainen pillu on se, että silloin kyseisen naisen viihdearvo ei ole miehen mielestä riittävän hyvä.

Näin on erityisesti silloin, jos on kokemusta myös korkean viihdearvon omaavista naisista.

12.8.2012 19:34

Anna Kontula: "Ja silloin ihan fiksutkin ihmiset tuntuvat pitävän selviönä, että seksityöntekijä myy itseään huomattavasti perustavammalla tavalla kuin esimerkiksi taiteilija, hoivatyöläinen tai vaikka toimittaja."

"Hoivatyöläisen, taiteilijan tai toimittajan" ei sentään täydy luopua ruumiillisesta koskemattomuudestaan hommia tehdessään eikä paljastaa elimiään joita ihminen luonnostaan pyrkii suojaamaan ja peittämään.

12.8.2012 19:39

Suojautunut, tarkoitat siis, että naiset luontaisesti pihtaavat pilluaan? Heille vaihtoehtoinen pillu on uhka.

12.8.2012 20:15

Poikola, etköhän sinäkin sitä sukuelintäsi suojaa ihan, vaan luontaisesti?
Tuskin kulkiessasi näyttelet elintäsi joka vastaantulijalle joka pyytää, vaikka vähän nähdä.

Ja mitä siihen pihtaamiseen tulee, niin se akti taitaa olla naiselle jotain merkityksellistä, kun näitä miesten juttuja lukee ja kuuntelee, niin tulee väkisinkin mieleen, että miehen on helpompi ajatella aktia, vain pelkkänä nautintona ilman tunnepuolta?
Naiselle tunne ja rakkaus sanelevat sen haluamisen, eikä niinkään pelkkä himo, kuten miehillä puheista päätellen on laita.
Eikä ne naiset jotka eivät aina jaksa miestensä himojen mukaan rakastella ole pihtareita, vaan kyllä siellä niin monenlaiset hormoonit jyllää, varsinkin lapsen saannin jälkeen.
Teidän miesten olisikin rakkaudessanne omaan vaimoonne olla ymmärtäväisiä ja auttaa sekä helliä näitä hentoja pikku rouvianne. Älkää ukot aina marisko!

12.8.2012 19:44

Mä ainakin harrastan seksiä mielummin viehättävän naisen kanssa, kuin jonkun virtahevon kanssa, vaikko olisi miten ilmainen tahansa.

Turha siitä(kin) on lepakkofeministien syyllistää.

12.8.2012 19:45

Ei tarvitse luopua jos ei halua. "Suojautunut yleistää", on ihmisiä jotka tykkäävät nakuilla ja kokeilla säädyllisyyden rajoja muutenkin. Eihän kaikki ihmiset ole taiteilijoita tai lääkäreitä tai huoria, miksi emme antaisi kuitenkin ihmisten toteuttaa mielihalujaan tai ammattiaan, kunhan se ei tapahdu julkisilla paikoilla ja näin häritse muita ihmisiä.

12.8.2012 19:46

Anna Kontula: "....puhuisimme yksinkertaisesti vain seksin myynnistä"

Paremminkin vaikkapa oman ruumiinsa tai lihansa myymisestä, jos on kyse prostituutioista = maksullisesta sukupuoliyhteydestä. "Seksin myyntiähän" voi olla myöskin vaikkapa seksivideon myyminen.

Tekisipä mieli kysyä A. Kontulalta, pahastuisiko tämä pahasti, jos joku erehtyisi hänestä ja kysyisi tältä paljonko "se" maksaa? Eipä taida vastata ja kommentoida. Ei tapaa yleensä "hänen korkeutensa" keskustelemaan ja kommentoimaan näiden blogiensa kommentteja.

12.8.2012 20:26

Helposti erehtyvä, no mikset kysy? Kontula antaa ymmärtää, ettei siinä ole mitään väärää ja haluaa kaikenlaisen seksuaalisuuden vapauttamista ja laillistamista, niin miksi hän nyt itse, sitten menisi pahastumaan, jos joku reilusti kysyy, että paljonko maksaa, vai saiskos ihan ilmaiseksi?

12.8.2012 19:48

Mikä on ilmaisen pillun arvo?

Eiköhän se ole nolla euroa tai mitä tahansa muuta valuuttaa.

12.8.2012 19:52

Nimim. Antijeesustelija: "...miksi emme antaisi kuitenkin ihmisten toteuttaa mielihalujaan tai ammattiaan, kunhan se ei tapahdu julkisilla paikoilla ja näin häritse muita ihmisiä."

Minun puolestani kukin voi tehdä sitä omien halujensa ja näkemystensä mukaisesti kunhan vain noudatttaa voimassa olevia lakeja. Aiempi kommenttini koski vain kansanedustaja A. Kontulan argumentointia ja ajatusten juoksua.

12.8.2012 20:45

Antijeejustelija kirjoittaa asiaa.

Eli lopettakaa kukkahattutädit jo urputuksenne. Monet huorat tekevät erittäin hyvää tiliä, koska tasan tarkkaan he itse niin haluavat.

Mutta miksi monet huorat ovat niin tyhmiä, etteivät pyöritä ITSE omaa bisnestään? Antavat sutenöörin viedä valtaosan tienesteistä, huorien itsensä hyvin tekemästä ja erittäin tärkeästä työstään. Tyhmää, kerrassaan tyhmää.

Ja sitten meillä on 2 onnetonta tätiministeriä (joista ainakin toinen vieläpä satuihin uskova hihhuli, ehkä se toinenkin kun on tuolta kaikenmaailman hörhöisten lahkolaisten pohojanmaalta), jotka harhoissaan kuvittelevat kaksistaan lopettavansa maailman vanhimman ammatin harjoittamisen jollain naurettavalla lakipykälällä. Ei se onnistu, ei ikinä. Miten ihmeessä se ei mene heillä ja muilla jakeluun.

Naiiveja ovat, homma siirtyy enempi vielä maan alle, kuten Ruotsissakin meni.

Jos seksinmyynti olisi Ruotsissa sallittua, niin siellä olisi taatusti kypäräpakko asiakkailla ja myyjillä. Sellainen maa se on #D

12.8.2012 22:28

Kaikkien jeesusten faija, on sulla nimimerkki, kuule ton, kun lukee joku latinalaisissa maissa niin olet pulassa, kun joka toisen kakaran nimi on Jesus. Tulee sulle vielä kasapäin ruokkokirjeitä.

Siinä kyllä olet oikeassa, ettei tätä maailman vanhimmaksi sanottua ammattia voi kukaan maailmasta lopettaa. Se istuu niin sitkeästi, kuin kaktus erämaassa, eikä kuivuudesta piittaa.
Suurin osa näistä kommentoijista on miehiä, mistä sä nää kukkahattutädit tänne keksit?
Mä, vaikka voisin ollakin kukkahattutäti, mutten ole sanonut kertaakaan, että porttolat olisi lopetettava, kun mä tiedän sen turhaksi yritykseksi. Vaikka en ikimaailmassa moista ammattia suosittelisi vihamiehen kaverin kummin kaiman saunakaverin likallekkaan.

Mutta se minulla on sanottavana, että jos jollakin on, jokin vakaumus esim. uskonnollinen, niin et voi häntä mennä mollaamaan vakaumuksensa tähden. Katsos, kun Suomessa on sanan vapaus ja uskonvapaus. Ei ole tyylikästä puolustaa prostituutiota ja samassa lauseessa haukkua uskiksia.

12.8.2012 20:51

Prostituution vastaisuus perustuu siihen, että naisten pihtaamisen takia miehet jäisivät ilman pillua. Siis naiset vastustavat prostituutiota, mutta verhoavat todellisen syyn puheeseen naisten alistamisesta.

12.8.2012 20:52

Nimim. Mietteliäs: "Helposti erehtyvä, no mikset kysy? Kontula antaa ymmärtää, ettei siinä ole mitään väärää ja haluaa kaikenlaisen seksuaalisuuden vapauttamista ja laillistamista, niin miksi hän nyt itse, sitten menisi pahastumaan, jos joku reilusti kysyy, että paljonko maksaa, vai saiskos ihan ilmaiseksi?"

Enpä taida rohjeta, koska epäilen että sillä kansanedustajan ja muiden "sielunsisarten/tai veljien" vapaamielisyydelläkin on rajansa. Se ei saa varmastikaan koskaan kohdistua tähän itseensä. Vanha periaate: "älkää tehkö niin kuin minä, vaan niin kuin minä sanon."

12.8.2012 22:08

Helposti erehtyvä, ja mikset uskalla kysyä. Kontulahan itse tuo koko aiheen esiin ja nimenomaan sitä vapaamielisyyttä puolustaa.
Olkoon, vaan kansanedustaja, ei ole ihmistä kummempi, mutta sillä lailla voisi vastata "huudoistaan".
Kohta on kunta vaalit ja ehdokkaiden numerot saa helposti, vaikka netistä. He, kun itsensä siellä esittelevät. Siitä soittelemaan kyllä hövelisti vastailevat aina vaalien alla. Heillä on kummasti aikaakin silloin, kun on äänestäjistä kyse.
Itse soittelen läpi kaikki kiinnostavat "tapaukset". Halloo!

12.8.2012 21:03

Suomalainen virtahepo -nainen joutuu nöyrtymään, kun mies lähtee viehättävän, litteävatsaisen naisen matkaan. Täällä Karibialla olen nähnyt monta sellaista tapausta.

12.8.2012 21:26

Nimim. Antijeesustelija: "Miksi emme antaisi seksityöläiten laillisesti harjoittaa ammattiaan jos se perustuu vapaaseen valintaan. Näin saisimme lisää verotuloja, varoja joilla sitten voisimme elättää laajemmankin joukon ihmisiä kotonaan. Ihmisiä jotka suostuvat tekemään vain itselle sopivia mukavia ja kivoja töitä.."

Annetaan ihmeessä, mutta valtiopäivämies A. Kontulan järjenjuoksu ja esittämät asiat ovatkin sitten jo täysin toinen juttu. Niitä sietäääkin kommentoida, kun niin suuripalkkaisia ovat nämä kunnioitetun korkean viran omaajat.

13.8.2012 01:05

Ne alan harjoittajat joita minä tiedän eivät myy sexiä vanhalle likkaiselle miehelle vaan varakkaaille siisteille hyvin käyttäytyville herrrasmiehille, he valitsevat asiakkaansa, jokainen heistä valitsee asiakkaansa todelisuudessa omien intressien mukaan.
Jos toiminta olisi samalla tavalla yritystoimintaa ja sen lainalaisuuksien alla kuten esimerkiksi Saksassa he valitsisivat asiakkaansa varmasti entistä paremmin.

13.8.2012 08:06

Hyviä mielipiteitä, enemmän ja vähemmän tunteellisia ja tunteettomia.

Yhden seikan haluan kuitenkin tuoda esille: olipa seksikauppa laillista tai laitonta, niin sen ympärille muotoutuu aina ja iäti vakavaa rikollisuutta ja hyväksikäyttöä.

Olen joskus aiemmin kertonut Brysselistä, jossa borellit kuuluvat asiaan. Siellä kuten Suomessakin kantaväestöön kuuluvat naiset ovat yleensä työelämään sijoittuneita ja sosiaaliturvan piirissä, joten heistä harvat alalle ryhtyvät. Tarjonta ei siis riitä tyydyttämään kysyntää. Niinpä järjestäytyneet rikollisjengit houkuttelevat eri tavoin ulkomailta naisia tai yksinkertaisesti ostavat perheiltä nuoria tyttöjä ja tuovat paritettaviksi. Parittajat ottavat tytöiltä ja naisilta passit, vaatteet ja rahat niin, etteivät he voi paeta eivätkä hakeutua prostituoituja auttavien järjestöjen suojiin.

Kun tytöt ja naiset yrittävät vapautua, heidät yksinkertaisesti tapetaan. Brysselissäkin vielä 10 v sitten bryssit vaikenivat huomaavaisesti bordelleistaan kunnes tapettujen aasialaisten ja afrikkalaisten naisten ruumiita alkoi ilmaantua perheiden sunnuntaikävelyjen reittien varteen.

Seksikauppaa ilman talousrikollisuutta ei ole olemassa ulkomailla eikä kotimaassa. Esimerkiksi Saksassa siihen suhtaudutaan yhtä huomaavaisesti kuten meillä viinatrokarien viinan kuskaamiseen juopoille.

Seksikauppaa ilman vakavaa väkivaltarikollisuutta ei ole olemassa ulkomailla eikä kotimaassa. Esimerkiksi Saksassa siihen suhtautudaan yhtä huomaavaisesti kuin meillä juoppoköörien keskinäisiin tappoihin ja murhiin.

Eiväthän ne meitä kosketa eikä siis aihetta enempään.

13.8.2012 18:49

"Yhden seikan haluan kuitenkin tuoda esille: olipa seksikauppa laillista tai laitonta, niin sen ympärille muotoutuu aina ja iäti vakavaa rikollisuutta ja hyväksikäyttöä."

Nämä ovat lieveilmiöitä, joita ilman moni tyttö kuitenkin tekee töitä.

"Siellä kuten Suomessakin kantaväestöön kuuluvat naiset ovat yleensä työelämään sijoittuneita ja sosiaaliturvan piirissä, joten heistä harvat alalle ryhtyvät. Tarjonta ei siis riitä tyydyttämään kysyntää. Niinpä järjestäytyneet rikollisjengit houkuttelevat eri tavoin ulkomailta naisia tai yksinkertaisesti ostavat perheiltä nuoria tyttöjä ja tuovat paritettaviksi."

Tiedätkö oikeasti, että kuinka paljon suomalaisia on tällä hetkellä liikkeellä eräälläkin sivulla, jossa saa ilmoittaa vapaasti maksullisesta seksistä? Aikas paljon..

"Seksikauppaa ilman talousrikollisuutta ei ole olemassa ulkomailla eikä kotimaassa."

Pari suomalaista huoraa on maksanut veroja niin kauan kunnes heitä on alettu uhkailemaan ja työstä on tehty mahdotonta. Uraauurtavia tyttöjä, mutta kun yhteiskunta suhtautuu näin tähän työhön, ei ole mahdollisuuksia kaikkien maksaa veroja.

"Seksikauppaa ilman vakavaa väkivaltarikollisuutta ei ole olemassa ulkomailla eikä kotimaassa. "

Oletko oikeasti sitä mieltä, että jokaista palveluntarjoaa uhkaillaan väkivällalla? :D Hahah. Aivan yhtä todennäköisesti kuin jokainen raksatyöläinen on pakkotyössä.

13.8.2012 21:53

Yonna, tuo verojen maksu kiinnostaa. Kerro miten se tapahtuu ja miten verottaja voi tietää, ettei ko. verovelvollinen tee pimeää tai harmaata työtä?
Eli maksaako todellakin veronsa kaikesta tienestistänsä, niinkuin muut palkkatyöläiset?

14.8.2012 16:44

Aivan yhtä hyvin veroa maksava seksityöläinen kuin kuka tahansa muukin voi harjoittaa kuittikauppaa. Itä-Suomessa vaikutti vielä vuoden alkupuolella huora, joka antoi jokaiselle asiakkaalleen kuitin. Kätevää, mutta yhteiskunta ei ole asiaan vielä valmis. Seksityö on hävettävää ja siitä ei saa missään nimessä maksaa veroja=tunnustaa tekevänsä sitä. Kyseinen huora joutui lopettamaan. Jos yhteiskunta olisi vapaamielisempi (katso muita kommentteja, jos uskot että tarpeeksi vapaamielisyyttä muka löytyy..) ja suvaitsevaisempi, JOKAINEN SUOMALAINEN SEKSITYÖLÄINEN voisi maksaa kaikesta työstään veroa.

Pimeää/harmaata työtä tekeviä on kaikissa ammateissa. Sille ei vaan voi mitään. Tällä hetkellä prostituutiossa vielä enemmän kuin keskimäärin, mutta parempaan suuntaan ollaan menossa koko ajan.

15.8.2012 01:18

Yonna, niin tietenkin kuitin antaa, mutta sitten on tämä ALV ja sos.maksut, eläkemaksut, sairausvakuutusmaksu, mitä kaikkea sitä nyt yrittäjällä nykyisin onkaan. Niin onhan tietenkin vähennyksetkin, kuten työhuone vähennys ja muita kuluja.
Kirjanpito täytyisi olla. Joo tässä mietiskelin, vaan näitä asioita, että miten ne voidaan tässä ammatissa yksityisyrittäjyydessä suorittaa? Ei titenkään mitenkään, kun se ei ole kerran laillista?
Bordelli on taas eri asia, se on liiketoimintaa, vaikkei ehkä Suomessa olekaan ko.
laitoksia.
Vaikka en ko. ammatin harjoittamista suosi, enkä kenellekkään suosittele niin se onkin taas toinen asia.
Tämä nyt oli tämmöistä " ajatusleikkiä". Heips.

15.8.2012 14:48

ALVn maksoi ainakin yksi tuntemani huora, joka teki töitä toiminimellä. Sos.maksuista en itse osaa sanoa varmaksi. Kirjanpidon voi tehdä, kunhan tekee sen yksin. Muita henkilöitä ei firmassa saa olla, silloin luetaan parittamiseksi. On laillista myydä itseään, myydä itseään yrityksensä kautta.

Miksi ei olisi laillista? :)

13.8.2012 09:12

Nimim. Kaikkien jeesustelijoiden faija: "....jotka harhoissaan kuvittelevat kaksistaan lopettavansa maailman vanhimman ammatin harjoittamisen jollain naurettavalla lakipykälällä. Ei se onnistu, ei ikinä. Miten ihmeessä se ei mene heillä ja muilla jakeluun."

Onhan niitä paljonkin enemmän tai vähemmän vahingollisia asioita joiden harjoittaminen nykyisen kaltaisessa maailmassa tuskin koskaan loppuu. Esim. nyt vaikkapa alkoholin liikakäyttö ja siitä juovupuneeseen tilaan tuleminen, tupakointi jne. jne.

Harvempi kuitenkaan niitä alkaa julkisesti ylistämään tai puolustamaan ja väittämään niiden olevan hyödyllisiä tapoja. Niitä siedetään (tosin vähenevässä määrin), mutta ei aleta ylistämään ja puolustelemaan.

13.8.2012 18:51

"Harvempi kuitenkaan niitä alkaa julkisesti ylistämään tai puolustamaan ja väittämään niiden olevan hyödyllisiä tapoja. Niitä siedetään (tosin vähenevässä määrin), mutta ei aleta ylistämään ja puolustelemaan."

Kannabiksen laillistamisen puolesta on tehty vaikka mitä. Ja tupakointi esimerkiksi vahingoittaa muita ihmisiä. Miten huoraaminen vahingoittaa muita? En käsitä tuota.

14.8.2012 02:30

Olen nainen ja pidän seksistä. En ole koskaan pihdannut ollessani parisuhteessa. Päinvastoin, en ole koskaan saanut tarpeeksi seksiä. Naisillekin pitäisi olla maksullisia miehiä.

14.8.2012 16:45

Maksullisia miehiäkin on olemassa, usko tai älä :)

14.8.2012 05:56

Pihtaaminen liittyy ilmaiseen seksiin. Huorat eivät pihtaa.

Ilmaisen seksin hintana on siis pihtaaminen. Mä olen saanut ns. ilmaisten naisten kiukuttelusta ja pihtaamisesta jo ihan tarpeekseni. Ei kiitos enää. Sitä paitsi ns. ilmaisille naisille kelpaa kyllä raha vallan mainiosti.

14.8.2012 09:34

En suosittele maksettua seksiä, en ainakaan alennusmyynnistä. Kuppa voi olla ikävä seuralainen, vieläkin ikävämpiä tauteja toki kierrätetään. Vaikka terveystodistus voi olla aito ja eilen päivätty, voi henkilö olla saanut tartunnan jo heti samana päivänä. Ei Suomessakaan eletä enää kuin Me Tammeloissa, nyt ollaan nääs Kauniita ja Rohkeita, heh. Itseään voi todella myydä niin monella tavalla, hauki on kala...

14.8.2012 16:47

Kuten aiemmin mainitsin, moni suomalainen huora on kumin käytöstä keskimääräistä (suomalaista) naista paljon tarkempi.

14.8.2012 19:34

Syphilis.... Olet oikealla asialla, kyllä prostituoitu ja hänen asiakkaansa voivat saada tänäpäivänäkin taudin.
Luin juuri äskettäin erään tunnetun Helsinkiläisen lääkärin kirjoittamaa kirjaa, joka kertoo nykypäivästä, jossa hän sivuaa myöskin näitä asioita ja näiden hommien varjopuolia.
Hän kertoo kirjassaan, että todellakin on työssään joutunut hoitamaan myöskin tauteja saaneita, sekä asiakkaita, että prostituoituja.
Mutta mikä oli järkyttävää, kun hän kertoo, ettei voi kertoa taudin saaneen puolisolle, että: vaimollasi tai miehelläsi on tauti esim. Hiv, josta aikaa myöden saattaa kehittyä AIDS. Ja muistelen, että yhden AIDS potilaan hoidon hinta on n.150.000€ vuodessa.

Vaikka HIV on tartunta tauti, se täytyisi julistaa epidemiaksi, ennekuin sen kertominen, tartuntavaarassa oleville, kuten miehelle tai vaimolle on lääkärille sallittua.

Syfilis ja connorrea, eli kuppa ja tippuri ovat palanneet Suomeen ja lisäksi on muita kuten klamydia, joka sekään ei hoitamattomana ole vaaraton, aiheuttaa paljonkin vahinkoa ihmiselimistössä, esim. lapsettomuutta ja pahaa reumaa jossa esim. selkäranka vääntyy pahaan kyttyrään.
Ei sexityössä prostituoitu eikä asiakaskaan ole aina turvassa, suojauskin voi pettää, niin puolin, kuin toisinkin.
Kyllä kannattaa miettiä tätäkin puolta, ennenkuin ryhtyy tähän työhön tai asiakkaaksi.

14.8.2012 10:18

´Vielä keskiajalla naisten immenkalvon tuhoutuminen oli saastaista`, eikä ainoastaan silloin vain myös 1980-luvun ns. hengellisissä piireissä naisen koskemattomuuden arvostus oli suurta. Siis ns.
Tutkimustuloksia on lukuisia ja niitä varmaan löytyy vahvistamaan omaa mielipidettä. Seksiä myyvät naiset eivät ole reppanoita, näitä löytyy samoin kuin seksiä myyvät naiset ovat reppanoita.
Seksiä myyvissä naisissa on kuitenkin uskoakseni (tarkemmin en voi kertoa) paljon niitä, jota on käytetty hyväksi lapsuudessa ja näin ollen seksuaalinen kehitys samoin kuin muukin kehitys on erilaista kuin pitäisi olla ja se voi johtaa siihen käyttäytymiseen, joka vie omanarvontunnetta vieläkin pienemmäksi.
Mielestäni vertaus hoitotyöläisen myyntiin ihmimillistä ominaisuuttaan on vähän kyseenalainen verrattaessa sitä seksityöläisen kaupankäyntiin, joka koskettaa käsitystä vastakkaisesta sukupuolesta, aivoja, persoonallisuutta, myös miehellä usein ja jatkuvasti toistuessaan.
Olen myös sitä mieltä, että myös nainen,joka on liitossa, jossa molemmat puolisot arvostavat toisiaan ja tykkäävät toisistaan, haluaa seksiä myös lasten saamisen jälkeen.
Juttelin kerran yhden keski-ikäisen miehen kanssa, joka käytti alan palveluja ja kertoi sen olevan normaalia, tytöt olivat ihan kivoja ja tätä tarvitaan, mutta kun kysyin, että entä jos oma tytär olisi alalla. Ei ikinä. Miksiköhän.

14.8.2012 10:42

Anoppini sanoi aikanaan, ettei meillä ole prostituutiota, kun meillä on niin paljon rikkureita. Ilmeisesti rikkureita on kuitenkin liian vähän.

14.8.2012 14:27

Seksityöläisiä on lukuisissa eri kategorioissa. Kirjoittaja on tavannut satoja, joten kirjoittajan kokemukset ovat totta. Mutta on taas satoja, satoja ja tuhansia, jotka tulevat eri maailmasta. Esim. idän tytöt aloittavat uransa jo niin nuorina, ettei yksikään ihminen saa minua uskomaan, ettei jäisi mitään psyykkisiä vaurioita. Ja usein on vielä niin, että niiden omat vanhemmat ovat myyneet lapsensa tähän ns. työhön.

14.8.2012 16:50

Näinhän se menee. Pitää muistaa pitää erillään suomalaiset prostituoidut ja ulkomaalaiset pakkotyöläiset/ihmiskaupan uhrit. :) Prostituoitu-termi on vapaaehtoisesti seksiä myyvän ihmisen nimitys. Jos teko ei ole vapaaehtoinen, voidaan puhua muulla termillä.

14.8.2012 21:20

Jotenkin aivan ryydyttävä ja väsyttävä keskustelu.

Mies, naimaton tai aviossa oleva menköön peilin eteen ja miettiköön, miksi hänen pitää OSTAA nainen - nimenomaan prostituoitu, elantoansa sillä tavalla hankkiva nainen.

Onkohan vika peilikuvassa?? Yleensä on. Tavalla tai toisella.

Ellei kysyntää olisi, ei olisi markkinoitakaan!!
Prostituutio on miesten suunnattomaan, hallitsemattomaan viettiin perustuva kaupankäynnin ensimmäinen muoto.

14.8.2012 21:57

Vallankäytöstä ja väkivallasta on kyse, kuten raiskauksessakin, kun "ostetaan" sellaista, jolle ei oikeastaan ole hintaa. Sukupuolivietti ja seksiakti ovat vain väkivallan välineitä. Tyydytys väkivallan tekijälle tulee nimenomaan alistamisesta. Kylmä seksiakti on toissijainen tyydytyksen lähde. Tätä hyväksikäyttäjä ei suostu myöntämään, vaan puhuu toissijaisesta asiasta, kääntämällä kieroutuneesti naisen varsinaiseksi hyötyjäosapuoleksi. Voiko väkivallassa olla mitään hyväksyttävää? Minun mielestäni ei.

14.8.2012 23:38

Normaalisti ostaja haluaa tuotta nimenomaan mielihyvää myyjälle. Jos alistuksesta on kyse on se ennemminkin roolileikkiä kuin oikeeta väkivaltaa. Kyse ei kuitenkaan ole hyväksikäytöstä vaan yhteisestä sopimuksesta.

15.8.2012 01:24

Minkä ihmeen takia pitää alistaa toinen? Edes leikisti? En voi kuvitella, miten sellainen voisi liittyä sellaiseen tervehenkiseen seksuaaliseen toimintaan, jossa molemmat osallistujat antavat ja saavat täyttymyksen. Mutta, taitaa siis ollakin niin, että kyse on alistamisleikistä, joka ehkä toisen mielestä on leikkiä, mutta toiselle kylmä akti, joka on käytännössä raiskaus. Kysymys kuuluu: onko seksiä ostavan miehen tuntema loputon naisviha kaiken taustalla? Vastaan itse: Näin on asia 99 % :ssa tapauksista. Loput ovat parantumattomia erotomaaneja. Maksullinen seksi ei kummallekaan ryhmälle ole mitenkään välttämätön. Terapia on.

14.8.2012 22:43

Hienoa kun Kontula puolustaa tätä ammattikuntaa, itsekin soisin prostituoiduilla olevan samanlaiset työehtosopimukset ja ammattiliitot kuin muillakin aloilla.

Olen vain sitä mieltä että seksi on ihan syystäkin tabu juttu, ja ihmisillä on syystäkin tietyt rajat siihen miten lähelle toinen voi tulla. Keho ja mieli-kokonaisuus reagoi ja vaikuttuu siitä miten sitä annetaan toisten käyttöön. Voisin vaikka lyödä vetoa että prostituoitujen joukosta löytyy enemmän mielenterveysongelmaisia kuin monesta muusta ammatista. Varsinkin luokka F60.4 ja epävakaa personallisuushäiriö lienevät edustettuina hyvin, niiden taustalla on melko usein juuri seksuaalista hyväksikäyttöä. Nämä sairaudet ovat kimppu enemmän tai vähemmän haitallisia tapoja yksilöllä reagoida asioihin. Mm seksuaalinen holtittomuus ja rajattomuus ovat eräitä "oireita". Tällä tavalla sairaat ihmiset siis ehkäpä helpommin päätyvät tälle alalle, kun omat seksuaalisuuden rajat eivät ole selviä. Tuntuu hienolta olla niin avoimesti seksuaalinen, rohkea ja häpeilemätön, ei tajuta että kaikki se saattaa jättää jälkensä ja tulla vastaan päin naamaa joskus myöhemmin.

Ymmärrän että tuolla tienaa hyvin, mutta siskot hei, oletteko siellä syvällä sisimmässänne (yläpää) varmoja ettei tuo kaikki jätä teihin pahoja jälkiä? Tunnistatko vaarallisen uhmakkuuden jolla yritätä peittää omatuntosi äänen? Mikäli niin on niin harkitkaa alanvaihtoa, se häpeän tunne on valtava mitä seksuaalisesta rajattomuudesta ihmismieleen jää. Jos homma on selvä niin antakaa palaa, kun kerta tyhmät miehet haluavat teille maksaa.

14.8.2012 23:13

Miesprostioidut eivät ole tulleet ulos kaapeistaan.
Onko heitä? Missä määrin? Mitkä ovat heidän oikeutensa ja velvollisuutensa?

Heitäkin tässä täysi läpimädässä ja irstaassa maailmassa takuulla on vaikka kuinka paljon ja vaikka missä muodossa, mutta miksi kukaan ei puhu heistä?

Heitä ei leimata huorapukeiksi, lutkiksi, ilopojiksi, vaan heitä puhutellaan "Playboyksi".
Kaunis nimi. Rumalle miehelle, joka rahastaa naisilla.

15.8.2012 14:50

Suomalaisia ilopoikia on olemassa vain vähän. Transvestiitit erikseen. Mutta kyllä heitäkin löytyy.

14.8.2012 23:19

Mietteliäs: seKSi, ei seXi. Sukupuolielämä. X ei kuulu suomen kieleen, paitsi ehkä taxissa, koska stadissa pitävät taksia liian rahvaanomaisena.
Mielipiteesi ovat yhtä "hauskoja" kuin tapasi kirjoittaa seksi.
Jos joku haluaa myydä seksiä, miytä siitä. Mutta ajattelepa niitä, jotka pakotetaan siihen. Orjakauppaa. Siinä vasta ajattelemisen aihetta.

15.8.2012 17:01

Kristityn vastuu, Juu kirjoitan syntyperäisenä Helsinkiläisenä, nykyisenä Espoolaisena sexin, juuri näin. X, Z ,F, Q ja Å eivät kuulu suomalaiseen sanastoon ja ovatkin mahdollisia ns. lainasanoja. Myöskään sana sexi ei ole suomalainen sana! Vaan juuri lainasana.
Kyllä olet oikeassa sexiin pakottamisesta ja orjakaupasta, jotka ovat kamalampaa mitä tässä maailmassa on. Toki minä niitäkin olen miettinyt.
Paljon on tässä maailmassa pahoja ja kamalia asioita, pelkkä mietiskely ei aina riitä, siksi tuenkin tunnettuja avustusjärjestöjä, jotka olen todennut avun todella vievän perille.
Muuta en voi maailman kamaluuksille tehdä.

14.8.2012 23:19

Mietteliäs: seKSi, ei seXi. Sukupuolielämä. X ei kuulu suomen kieleen, paitsi ehkä taxissa, koska stadissa pitävät taksia liian rahvaanomaisena.
Mielipiteesi ovat yhtä "hauskoja" kuin tapasi kirjoittaa seksi.
Jos joku haluaa myydä seksiä, miytä siitä. Mutta ajattelepa niitä, jotka pakotetaan siihen. Orjakauppaa. Siinä vasta ajattelemisen aihetta.

14.8.2012 23:26

Seuraavaksi ehdotan aihetta A. Kontulalle siitä, miten paljon miehet huoraavat, siis myyvät itseään. Onko tutkimusta?

Eiköhän naisten huorittelu hieman laantuisi kun tietäisimme totuuden.

Nuoret miehet, opiskelijat ja vetovoimaiset urokset, ovat aina käyttäneet hyväkseen vanhempia, varakkaita naisia eli huoranneet.

15.8.2012 20:34

Epätasa arvoa, ehdotuksestasi tuli mieleeni, eräs erikoinen seikka elämässäni.
En tunne yhtään naispuoleista prostituoitua, mutta nuoruudesta muistan meidän jengissä pyöri eräs hyvin kaunis ja komea poika.
Tämä poika ei ollut, eikä ole homppeli, mutta hän yhtäkkiä katosi pois joukostamme ja vähän ihmettelimme, missä hän oikein luuraa.
Jonkin ajan kuluttua kuulimme tämän kaverin löytäneen rikkaan vanhemman naisen ja elävänsä tämän kustannuksella ja nauttien täydestä ylöspidosta ja ulkomailla matkustelujen iloista, sekä seurapiiri elämästä.
Poika ei koskaan halunnut tehdä ansiotyötä ja näin löysi rikkaan ja makean elämän.
Nyt olisi hänellä jo ikääkin en tiedä miten on elämä hänen kohdallaan mennyt, mutta me muut kuvittelimme hänen menneen naimisiin tämän rikkaan naisen kanssa ja olisivat eläneet "onnellisina". Mene ja tiedä? Millä nimikkeellä häntä sitten luokiteltaisiin?

14.8.2012 23:31

Kyvyttömät ukot turvautuvat maksulliseen seksiin ja kyvylliset myyvät sitä!

15.8.2012 00:34

Jos mies ei "saa" ilman että siitä pitää maksaa, olkoon hiljaa ja hävetköön.

15.8.2012 00:49

Nimim. HJV: "Hienoa kun Kontula puolustaa tätä ammattikuntaa, itsekin soisin prostituoiduilla olevan samanlaiset työehtosopimukset ja ammattiliitot kuin muillakin aloilla."

Sellaisessa tapauksessa näillä taitaisi olla erinomaiset neuvotteluasemat, niin paljon kun niitä puutteessa olevia miehiä vaikuttaa olevan. AY-liikkeen ns. "kovista luista" AKT:stä potkut saanut Räty on nykyisin ainakin vapailla markkinoilla, ellei sitten saa entisistä hommistaan niin kovaa eläkettä etteivät prostitoitujen asiat oikein jaksa innostaa.

15.8.2012 01:03

Miesprostituoidut pysyvät kaapissa, koska heitä hävettää ammattinsa. Se onkin täysin terve tunne. Heillä on vielä tervettä itsetuntoa ja kykyä tuntea myötähäpeää asiakaskuntansa puolesta. Peräkkäiset raiskaukset ja pahoinpitelyt eivät myöskään rohkaise vammautunutta heti uuteen ansionhakuun. Naisprostituoiduille asia on vaikeampi. Heidän itsetuntonsa on perinteisesti heikompi, useimmiten olematon, ja häpeä näkyy lähinnä surkeana häpeämättömyytenä, joka onkin se viimeinen oljenkorsi ennen psyyken romahtamista. Huumet ja alkoholi eivät näille epävakaan persoonallisuuden henkilöille ole vieraita. Monille ne ovat ainoa tapa selvitä. Ongelma on, että omien tunteiden täydellinen torjunta ja kieltäminen on muodostunut heille tavaksi, jolloin kylmän aktin suoritus mahdollistuisi ja raiskausväkivalta tuntuisi edes vähän siedettävämmältä. Masokistejakin varmaan on, SM-seksiä, sitomista ym. Kaikki nämä ovat perversioita, joita persoonallisuudeltaan häiriintyneet joutuvat harrastamaan kerta toisensa jälkeen. Minua tuo koko touhu naurattaa. Mutta nämä "ansiotyötään" tekevät, "kutsumusammatissaan" toimivat eivät osaa edes nauraa tuolle kaikelle showlle ja sen kinkkisyydelle. Tosikkomaisuus onkin yksin sairauden tunnusmerkki, ei osata nauraa itselleen. Se minua vähän huolestuttaa, nimittäin silloin on mielenterveys aika lailla vaarassa, kun hauskuus loppuu.

15.8.2012 01:15

Nimim. Mää Mää ja Bää Bää: "Naisprostituoiduille asia on vaikeampi. Heidän itsetuntonsa on perinteisesti heikompi, useimmiten olematon, ja häpeä näkyy lähinnä surkeana häpeämättömyytenä, joka onkin se viimeinen oljenkorsi ennen psyyken romahtamista. Huumet ja alkoholi eivät näille epävakaan persoonallisuuden henkilöille ole vieraita. Monille ne ovat ainoa tapa selvitä. Ongelma on, että omien tunteiden täydellinen torjunta ja kieltäminen on muodostunut heille tavaksi, jolloin kylmän aktin suoritus mahdollistuisi ja raiskausväkivalta tuntuisi edes vähän siedettävämmältä."

Näin taitanee asia oleman. Jotain tutkija/hutkija ja poliitikon A. Kontulan haastateltavina ollessaan taitanevat toimia kuten mitkä tahansa "lobbarit", yrittävät tuoda asiat esiin niin että se toisi heille jotain hyötyä. Taas jonkun lääkärin tai lääketieteen edustajan kanssa keskustellessaan tuovat rehellisesti esiin toivottoman ja lohduttoman tilanteensa.

15.8.2012 02:13

Joku ihmetteli, miksi vain naisia sanotaan huoriksi. - Tämä johtuu fyysisistä eroista nisäkkäitten lisääntymisessä. Ja ihminen on nisäkäslaji.

Tv:n luontodokumenteissa usein näytetään nisäkäslajeja, joissa yhdellä uroksella voi olla muutaman kymmenen naaraan haaremi. Tästä hallitsevan uroksen asemasta on kova kamppailu urosten välillä.
Hallitsevan uroksen isärooli on aika vähäinen. - Tämä toimii lajeilla, joissa emo pystyy melko helposti huolehtimaan jälkeläisistä ja jälkeläiset löytävät helposti ruokaa. Yleensä kyseessä ovat kasvinsyöjät.
Seksitautien välttämiseksi naaraat ovat kiinnostuneet seksistä vain kiima-aikana, joka on silloin, kun jälkeläiset eivät enää tarvitse imetystä, vaan syövät esim. ruohoa.
Naaraankin kannattaa harrastaa seksiä hallitsevan uroksen kanssa, koska silloin on todennäköisintä, että naaras voi saada jälkeläisen, josta tulee hallitseva uros. Silloin naaras saisi paljon jälkeläisen jälkeläisiä.

Kiinnostaisiko tälläinen yhteiskunta?:
- Miehet kamppailisivat alfauroksen aseamasta. Kunakin vuotena alle 10 % miehistä voi olla alfauros.
- Naiset olisivat kiinnostuneita seksistä vain kiima-aikana, jolloin he eivät ole raskaana eivätkä imettäisi.
- Miehetkin olisivat kiinnostuneita vain lisääntymisseksistä.
- Äitien vastuulla olisi lapsista huolehtiminen ja kasvattaminen. Isänrooli olisi varsin vähäinen.

Mutta jotkut naiset käyttäytyisivät tällä tavalla:
- Lumikki perustaisi luostarin 77 kääpiön (miehiä) kanssa. Näin minimoitaisiin seksitautien riskit.
- Miehet saisivat seksiä vastineeksi työpalvelusta luostarissa tai kun he työskentelevät luostarin ulkopuolella ja tuovat palkkarahansa luostarin käyttöön.

- Aluksi kääpiömiehet häviäisivät sukupuuttoon ehkä jo viiden sukupolven kuluttua.
- Mutta sitten paljastuisi, että jos ei pääse koskaan alfaurokseksi, niin Lumikin kääpiönä on sentään vähäinen, mutta nollaa isompi todennäköisyys saada jälkeläisiä.
- Lumikin kannattaisi saada vain tyttäriä, koska pojista varsin todennäköisesti tulisi kääpiömiehiä, joilla on varsin vähäinen todennäköisyys saada jälkeläisiä.

15.8.2012 15:21

Lisääntymisnäkökulmalla olisi selvästi ollut tarvetta pikarasvaukselle, vaan eipä tainnut olla urosta tarjolla siihen hätään..

15.8.2012 03:24

Joku pohti sitä, miksi on olemassa maksullisia miehiä. - Tämä johtuu ihmislajin erityispiirteestä: Ihmisnaaraalla on kolme elämänvaihetta eli tyttö, äiti ja isoäiti. - Isoäiti ei enää saa lapsia, vaan huolehtii lastenlapsista. - Ihminen on ehkä ainoa laji, jonka naaraalla on isoäitivaihe.

Alfauros ei ole kiinnostunut isoäiti-ikäisistä, koska nämä eivät voi saada lapsia. Poikkeuksena ovat alfaurosten lasten äidit.

Vaikka gigololla ei ole lapsia, hän alkaa isoäiti-ikäisen rakastajaksi taloudellisten etujen vuoksi. Näin gigolo luopuu rahasta mahdollisuudesta saada lapsia.

15.8.2012 12:56

Useimmiten myös naispuolisten prostituitujen miesasiakkaat ovat parhaimman miehuutensa menettäneet ja ominaisuuksiltaan sitä luokkaa, etteivät he vapaita naisia kiinnosta.
Tämä asia tulee harvinaisen selväksi matkustellessa eräässä eksoottisessa maassa.

15.8.2012 15:04

Yhtä selväksi tulee matkustellessa miksi jo vähän eltaantuneet suomalais mammat hakeutuvat joukoittain erääseen eksoottiseen afrikanmaahan työstettäviksi..

15.8.2012 20:48

En koskisi kepilläkään, onneksi sanot useimmiten!
Koska voihan olla, että on näitä miehiä jotka ovat vammansa tai syrjäytymisensä vuoksi hakeutuneet asiakkaaksi.
Tässäkin olisi miettimisen paikka, miten on, jos jollain ei omasta syystänsä ole mahdollisuuksia solmia suhteita toiseen sukupuoleen ja käyttävät sitten näitä maksullisia.
En ainakaan minä voisi paheksua tämmöistä henkilöä, enkä enää lyötyä löisi.
Vaikka en tätä ko. ammattia edelleenkään hyväksi näe kenenkään harjoittamaksi.

15.8.2012 11:15

Nimim. Lisääntymisnäkökulma: "Kiinnostaisiko tälläinen yhteiskunta?:
- Miehet kamppailisivat alfauroksen aseamasta. Kunakin vuotena alle 10 % miehistä voi olla alfauros."

Ei kiinnosta, mutta vertaus onturha, koska ihminen eroaa niin paljon eläimistä (ilman sitä stereotyppistä ja typerää jankutusta siitä, että ihminenkin on vain yksi eläinlaji).

Normaaleille miehille enimmäkseen löytyy se seksikumppani, ilman että siitä täytyisi maksaa jollekin ns. "yleiselle naiselle." Prostitituutioon liittyy aina jotain vastenmielisiä piirteitä kummankin "bisneksen" osapuolen suhteen.

15.8.2012 11:23

Sara-Elina: "Seksityöläisiä on lukuisissa eri kategorioissa."

Kuten esim. niitä jotka rahanahneudesta eivät halua tehdä tavallisia töitä, vaan haluavat nopeasti ja paljon rahaa ja sen vuoksi alentuvat myymään omaa ruumistana. Puhumattakaan tietysti niistä jotka tekevät sitä rahoittaakseen huumeiden käyttönsä.

15.8.2012 11:37

Raiskauksia ja muuta väkivaltaa tapahtuu sekä avioliitossa että prostituutiobisneksessä. Raiskauksen kohde on yleensä nainen. Poliisille ilmoittamisen kynnys on korkea molemmissa tapauksissa: avioliitossa koston pelko, prostituutiossa hämärähommien paljastumisen pelko. Väkivalta-addiktio on valitettavan yleinen vaiva, eikä sen kieltäminen auta ketään.

15.8.2012 13:08

Väkivallasta ja häiriintyneestä suhteesta toiseen ihmiseen nimenomaan raiskausissa on kysymys.
Väkivallan perikuvaan ja sen alkusyihin pitäisi pureutua kaikin voimin. Mikään ei tule paremmaksi pintaa kiillottamalla. Fiksujen ja filmaattisten ihmisten on kaivettava esiin väkivallan juuret, selvitettävä syyt ja seuraukset. Mitä kaikkea kumpuaa sairaasta seksuaalisuudesta, lapsiin ja aikuisiin kohdistuvasta hyväksikäytöstä?

Mikä meitä vaivaa kun täytyy toista nöyryyttää, hakata, pahoipidellä, alistaa??
Lisää todellista tutkimusta ja tutkimusten tulokset on hyödynnettävä käytännön tasolla.

15.8.2012 13:15

Hei Anna Kontula!!
Sinulla on Vihdin Uutisten mielenkiintoisimmat kolumnit ja inspiroivimmat keskustelun aiheet.
Muuta en mainitusta lehdestä luekaan.

Toki aiheesi ovat hieman provosoivat, mutta eihän näitä vihtiläisiä jäyhiksiä muuten saakaan sanan parteen tarttumaan.

Mielenkiinnolla odotan seuraavaa kolumniasi!!

15.8.2012 14:21

Prostituutio aiheena vaatii reilusti enemmän perehtymistä kuin mitä Kontulan kolumnin puitteissa oli mahdollista. Sen hän itsekin varmaan hyvin tietää. Itsen myyminen on aikamme syöpäkasvain. Mikään eettinen tai moraalinen rajoite ei estä esim. politiikan piirissä etujaan nauttivan henkilön epäeettistä toimintaa, ellei siitä seuraa välitöntä rangaistusta, viraltapanoa tai julkista häväistystä. Yksi väkivallan ilmenemismuodoista on politiikan piirissä ilmenevä rakenteellinen väkivalta, josta hyötyjät ovat haluttomia minkäänlaisiin muutoksiin toimintatavoissa. Tässä mielessä he eivät poikkea mitenkään tavallisesta prostituoidusta tai hänen asiakkaastaan. Kaikki on myytävänä, eikä toisen ihmisen ihmisyyttä ja arvoa tarvitse kunnioittaa tai edes tunnustaa.

15.8.2012 14:22

Nimim. Hyvä Anna: "Hei Anna Kontula!!
Sinulla on Vihdin Uutisten mielenkiintoisimmat kolumnit ja inspiroivimmat keskustelun aiheet."

Erikoisuuden ja huomion tavoittelijoita aina riittää. Ovatko kirjoitukset ja niiden argumentointi järkevää, onkin sitten jo taas toinen juttu.

15.8.2012 14:55

Jos Kontula poliitikkona järjestäisi "luxusprostitutioidulle" mahdollisuuden ammatilliseen uudelleen koulutukseen, mahtaisivatko suostua, jos on vielä jotain jäljellä jota myydä ja josta tienata hyvin?

Tai kiinnostaisiko tai pystyisivätkö huumeita käyttävät prostitutoidut siihen? Joka tapauksessa lopulta yhteiskunta = veronmaksajat saava ollat korjaamassa ilmiön seurauksia. Ainakin niiden osalta, jotka "ammattiuransa" jälkeen ovat työkyvyttömiä tai muuten henkisesti ja psyykkisesti ihmisraunioita. "Kyllä kansa maksaa". Vai haluaako enään kauvakaan maksaa+

15.8.2012 15:14

Marginaali-ilmiöhän seksityöläiset kuitenkin ovat. Paljon suuremman laskun kansakunnalle aiheuttavat politiikan prostituoidut, jotka ovat myyneet ihanteensa sekä maansa vähiten tarjoavalle! Tulevaisuuden sukupovet kiittävät kauppiaan poikaa ja ala-kansakoulun opettajaa valtion varojen siirrosta muille maille;)

15.8.2012 15:04

"Ilotyttö" = iloa (vaan jälkituntemukset eivät aina ole niin hyviä) tuottava tyttö seksuaalisesti rajoittuneille miehille.

Vanhetessaan tämä usein muuttuu henkilökohtaisessa elämässään "ilottomaksi tytöksi" jota lisäksi tämän entiset asiakkaat nyt kutsuvat ämmäksi tai muulla vielä pahemmalta kuuluvalla nimityksellä, joka liittyy seksualisuuteen.

15.8.2012 15:18

Nimim SCHMOCK:" Yhtä selväksi tulee matkustellessa miksi jo vähän eltaantuneet suomalais mammat hakeutuvat joukoittain erääseen eksoottiseen afrikanmaahan työstettäviksi.."

Todennäköisesti syy on jonkinlaisessa tasapainottomuudessa, väärissä elämänarvoissa, liikaa seksualisuuteen huomiota kiinnittävissä henkilöissä tai jotain muuta vastaavaa. Sillä ei ole eroa onko mies vai nainen, jos on tarve käyttää maksullisia sukupuoliyhteyksiä. Jotain vikaa tai vastenmielisiä piirteitä esiintyy molemmissa tapauksissa.

15.8.2012 15:35

No tuota, laitappas ne oikeat elämänarvot sitten esille. Vai oletko kenties yksi näistä eltaantuneista mammoista joka laukkaa pers pitkänä mustan makian perässä päiväntasaajan toisella puolella setelitukko kourassa, mutta on olevinaan kotosalla sitten varsinaista siveyden sipulia?

15.8.2012 15:31

Nimi. SHSMOCK: "Lisääntymisnäkökulmalla olisi selvästi ollut tarvetta pikarasvaukselle, vaan eipä tainnut olla urosta tarjolla siihen hätään.."

"Lisääntymisnäkökulman" suhteen lienee tarkoituksena oleman ihmisen suhteen se, että jokaisella lisääntyneellä on isä ja äiti jotka pitävät heistä huolta.

Muut "sivubisnekset" taas vaan valitettavasti häiritsevät tätä järjestelyä. Sen kummempaa korkeampää filosofiaa ei asian ymmärtämiseksi tarvita. Oli sitten asian takana epämääräisen ilmaisun mukaan "luonto" tai sitten luoja ja älyllinen suunnittelu.

15.8.2012 15:32

MAKSUMIES (NIMIMERKKI "Joka tapauksessa lopulta yhteiskunta = veronmaksajat saava ollat korjaamassa ilmiön seurauksia."

Kaikki maksaa mokistaan ja niin tekee myös yhteiskunta kun ei vastaa kansalaistensa huutoihin ja jättää heikompansa heitteile!

15.8.2012 15:37

MALTILLINEN: "Erikoisuuden ja huomion tavoittelijoita aina riittää. Ovatko kirjoitukset ja niiden argumentointi järkevää, onkin sitten jo taas toinen juttu."

A. Kontulan tuskin tarvitsee asemassaan havitella erikoisuutta. Hänen argumenttinsa perustuvat tutkimustietoihin, päinvastoin kuin Matillisen omaperäinen kommentti.

15.8.2012 17:19

Huuhaa.... Kontula niinkään erikoisuutta tavoittele, vaikka antaa lukijoiden niin ymmärtää.
Kontula petaa tulevaa, punavihreiden kanssa.
Nämä kirjoittelut vasta pehmennystä tulevaan.

15.8.2012 16:01

Kontula tietänee poliitikkona hyvin, kuinka kollegat myyvät helposti ns. sielunsa saatanalle. Politiikan prostituoidut ovat se huolestuttavin asia, koska he rappeuttavat koko kansan moraalin.

15.8.2012 16:08

Saatanaa ei ole muualla kuin satukirjoissa, mutta ihminen on aina puutteineen inhimillinen bakteerikasa. Kuten sinä, minä ja hentun liisa!
A. Kontula tuskin kieltää olevansa samanlainen kävelevä klöntti kuin kaikki muutkin, mutta hän on työstänyt jotain k.o. aihetta enemmän kuin minä ja sinä.

15.8.2012 16:26

Nimim. Huuhaa kommentteja riittää: "A. Kontulan tuskin tarvitsee asemassaan havitella erikoisuutta. Hänen argumenttinsa perustuvat tutkimustietoihin, päinvastoin kuin Matillisen omaperäinen kommentti."

Kansanedustajan duuneja tehdessään tämä on ainakin riippuvainen ihmisten suosiosta. Niin "huorien" kuin "prohuoristen" miestenkin äänistä. Mitä taas ns. "tutkimuksiin" tulee, niin olkoon nyt saitten kommentoimatta. Ennakko-oletukset aina vaikuttavat asiaan.

A. Kontulan itse ei varmaankaan itse tarvitse maksaa "sivusuhteistaan." Ainakin lehtitiedoista päätellen tämän seikkailusta Kimmo Kiljusen kanssa.

15.8.2012 16:33

Nimim. "Helposti erehtyvä: "Tekisipä mieli kysyä A. Kontulalta, pahastuisiko tämä pahasti, jos joku erehtyisi hänestä ja kysyisi tältä paljonko "se" maksaa? Eipä taida vastata ja kommentoida. Ei tapaa yleensä "hänen korkeutensa" keskustelemaan ja kommentoimaan näiden blogiensa kommentteja."

Uskoisin Annan olevan mielissään jos osoittaa että kelpaa. Tai sitten ei.

15.8.2012 16:36

Kolumnin otsake Itsen myyminen kertoo jo kaiken sisällöstä. Itseä ei Kontulan mukaan voi myydä, varsinkaan seksityöläinen, jota nimitystä hän käyttää prostituoiduista. Kontula on "työstänyt" aihetta näemmä sen verran, että otaksuu seksityöläisen vain vuokraavan jotain ruumiinosaa tietyksi ajaksi asiakkaan käyttöön. Itseään prostituoitu siis ei myy, Kontulan mukaan, jos olen asian oikein ymmärtänyt. Samaan tapaan poliitikkokin suhteellistaa oman "huoraamisensa". Hän vain myy (tai vuokraa) ideologiansa pois hetkeksi aikaa (hallitusneuvottelujen ajaksi), saavuttaakseen maksimaalisen hyödyn, mutta ei siis myy sitä lopullisesti, koska seuraavissa vaaleissa häneltä jälleen vaaditaan ideologian tunnustamista valtakirjan uudistaakseen. Ja kansaanhan tämä petos uppoaa kuin veitsi voihin. Kaikki on suhteellista, myös huoraamisen aste ja laatu.

15.8.2012 17:00

Sinäpä nuo asiat huoraamisesta eri tasoilla tunnut tietävän!

15.8.2012 17:07

SYPHILIS PALLIDUM: Alkaisitko konsulentiksi aloitteville ....?

15.8.2012 21:35

Nimimerkit Satan's little helper, Valistumaton, ja Jakaa kuin Aamulehteä: Konsultoikaa nimimerkkiäni vain ihan vapaasti. Päivystän täällä jurri teidänkaltaisianne varten käsillä olevaan asiaan liittyen. Miten voin palvella?

15.8.2012 22:23

Joku sanoi, että kukaan ei tarjoaisi seksipalveluja mikäli olisi mikä tahansa muu ansaintamuoto. Kyllähän Suomessa on kaikille töitä. Kaupan kassalla ne monet opiskelijat tienaavatkin lisätuloja opintotukensa lisäksi. Seksityöllä vain tienaa sen 150 - 300 euroa tunnissa. Sitä on useimpien tälläkin palstalla paheksuvia kommentteja jakavien ihmisten vaikea päihittää. Helppoa rahaa. Baareissa tapaa nuoria naisia, jotka lähtevät ilmaiseksi ihan kenen tahansa miehen mukaan ilman vastinetta. Miksi siis ei samalla vaivalla ja riskillä myisi palvelujaan naapurirapun lakimiehelle.

16.8.2012 00:12

Naapurirapun lakimies kun ei välttämättä vastaa ominaisuuksiltaan sellaista miestä, jonka mukaan nuori nainen vapaaehtoisesti lähtisi. Mies voi olla sarjaraiskaaja, luonnevikainen psykopaatti, naisenhakkaaja, tms. tai hän ainakin vaikuttaisi kylmältä ja tunteettomalta rakastelutarkoituksiin. Kaikista miehistä ei ole rakastelemaan, puhumattakaan rakastamaan. Todellinen, oikea nainen kaipaa hellyyttä ja ihmisen läheisyyttä, eikä mitään robottimaista kolikkoautomaattia, jonka ainoa tarkoitus on loukata toisen elävän olennon sisimpää, haavoittuvaa olemusta. Miksi sellaisia ihmisiä pitäisi kenenkään edes sietää lähettyvillään. Naisvihan täyttämä ihmismieli kun ei ole sitä ylevintä seuraa itseään kunnioittavalle naiselle. Rahallista apuahan voit, Riistomatti, antaa ihan pyyteettömästikin apua tarvitseville. Tekisit kerrankin miehen työn. Ihmisen työn.

16.8.2012 00:31

"Vaikka gigololla ei ole lapsia, hän alkaa isoäiti-ikäisen rakastajaksi taloudellisten etujen vuoksi. Näin gigolo luopuu rahasta mahdollisuudesta saada lapsia.

LISÄÄNTYMISNÄKÖKULMA"

Heh-heh ja hoh-hoh hoo,

Kyllä me gigololot poljetaan menemään senkun keretään = siis jaksetaan. Eikä SE estä saamasta lapsia jonkun parikymppisen kanssa, vaikka nyt mummoakin joskus höyläisi (vain rahasta siis, ja miksei säälistäkin ;)

16.8.2012 05:18

Juu, nyt kaikki joukolla mummoja höyläämään. Se auttaa niiden mummotautiin.

16.8.2012 11:09

Tämähän on kuin ennenvanhaan Me Tammeloissa. Vai oliko se sittenkin Isä tietää kaiken? Ei se RinTinTin kai ollut, taso ei kun nousee loppua kohti.

16.8.2012 11:34

Onneksi en ole koskaan omistanut TV:tä!!

16.8.2012 11:42

SYPHILIS PALLIDUM (NIMIMERKKI)Rahallista apuahan voit, Riistomatti, antaa ihan pyyteettömästikin apua tarvitseville. Tekisit kerrankin miehen työn. Ihmisen työn.

Tätä komppaan!! Erittäin hyvin ilmaistu asian ydin.

16.8.2012 18:29

Onko tosimies sellainen, joka on läheisriippuvainen naisystävästään?

16.8.2012 18:41

Paltaanpa asiaan ja aiheeseen!

16.8.2012 21:07

ERÄÄN ASIAKKAAN SUUSTA:

"Nyt nää yrittää kieltää tämän ostamista. Miks ihmeessä? Musta on hyvä kun teitä on olemassa. Mulla kun on se sukkisfetissi, niin en mä kehtaa baarissa tapaamalleni naiselle heti sanoa että voisitko pitää sukkiksia koko yön. Saan kiihottua teidän kans noista ja säästää perusseksin siviilii."

Kohta joku väittää seksuaalisten fantasioiden olevan kokonaisuudessaan epäterveitä :D

16.8.2012 21:51

Ei tässä nyt voi oikein riemusta k i l j u a , jos yhteiskunnassamme on niin paljon tarvetta maksetulle "rakkaudelle". Oikean rakkauden kanssahan ostetulla seksillä ei ole mitään tekemistä. Kyse on miehen kohdalla kostosta naiselle, äidille jne., jolloin hän oikeuttaa henkisen ja fyysisen väkivallan harjoittamisensa, koska kokee itse olevansa uhri. Miettikääs tätä. Siksi hän ei suostu näkemään riistämäänsä naista uhrina, koska kokee itse olevansa alkuperäinen uhri. Sitten tietysti osalla miehistä on erektiovaikeuksia, jolloin he saavat kicksejä vain perversioiden avulla. Potenssiläkkeet ovat monille prostituituja hyväksikäyttäville aivan ehdoton must, koska kaikki k i m m o i s u u s on siittimestä hävinnyt jo aikoja sitten, josko sitä koskaan on ollutkaan...

16.8.2012 22:48

SYPHILIS PALLIDUM "Oikean rakkauden kanssahan ostetulla seksillä ei ole mitään tekemistä".

-no tämänhän tietää kaikki, ihan täysin turha kommentti SP:ltä. Ja lue jatko keskittyneessä tilassa, ja moneen kertaan, sillä nyt lauon totuuksia:

"Kyse on miehen kohdalla kostosta naiselle, äidille jne., jolloin hän oikeuttaa henkisen ja fyysisen väkivallan harjoittamisensa, koska kokee itse olevansa uhri."

-PAHASTI väärin, olet aivan metsässä kommenttisi kanssa. Koeta nyt sinä siilitukkalepakkofeministi ymmärtää, että kyse on siitä että kun eukko pihtaa, ja harrastaa siten perheväkivaltaa kotonaan, niin se on kaiken vieraissakäynnin syy. Kun tarpeeksi kauan kidutetaan, niin JOKAINEN TERVE mies hankkii seksiä toisen naisen kanssa, tavalla tai toisella, eli rahalla tai muuten vaan valloittamalla. (ei koske uskovaisia, hehän eivät muutenkaan elä reaalimaailmassa)

"Miettikääs tätä. Siksi hän ei suostu näkemään riistämäänsä naista uhrina, koska kokee itse olevansa alkuperäinen uhri"

-juuri niin, perheväkivallan uhri (josta ei toki jää mustelmia, kuin henkisesti). Mutta keskivertohuora Suomessa ainakin on ylpeä ammatistaan, ja on valinnut sen tien. Toki ulkomailta tulee muuta, eli tuomittavaa ihmiskauppaakin

"Sitten tietysti osalla miehistä on erektiovaikeuksia, jolloin he saavat kicksejä vain perversioiden avulla. Potenssiläkkeet ovat monille prostituituja hyväksikäyttäville aivan ehdoton must, koska kaikki k i m m o i s u u s on siittimestä hävinnyt jo aikoja sitten, josko sitä koskaan on ollutkaan..."

-edelläoleva on säälittävää katkeruutesi purkamista, ja naurettavaa yleistämistä, ja fyysiseen väkivaltaan naista kohtaan syyllistyvät aika harvat, eli ne ovat meidän tosimiesten mielestä alinta pohjasakkaa, lastenraiskaajat kuuluvat samaan joukkoon, eikun vielä alempaan, jos mahdollista. Turpaan sietäisivät kaikki saada ja kunnolla
###################################################################

Ja lopuksi selvennys, jota ilmeisesti naispuoliset tutkijatkaan eivät ole ymmärtäneet vieläkään:

Te lisääntymiskykyiset naiset uusitte munasolunne yksi kerrallaan, ja kerran kuussa, samoin miesten pitää uusia nuo kerralla n 500miljoonaa siittiötään, tosin mielellään parikin kertaa ainakin viikossa. Muuten ne menettävät kykynsä iän myötä, kuolevat pois.

Ihmisen lajinkehitys on johtanut siihen, että meitä PANETTAA! Jos ei paneta, niin sukulinja lakkaa olemasta, ja lyhyellä aikajänteellä tulee tulehduskin eturauhaseen, ei hyvä. Paineet palleissa on pakko purkaa oman terveytensä nimissä

Näin se on ollut apina-ajoistamme lähtien, ei teidän urputuksenne vaikuta mitenkään ja mihinkään. Antakaa tai olkaa antamatta. Karavaani hoitaa hommansa joka tapauksessa, vaikka kuinka rakkeina ympärillämme räksytätte.

Kyllä Jämpti on niin. Tuskin ymmärrät (ja muutkaan naiset tätä totuutta), mutta näin se vaan on

17.8.2012 01:26

Kyse ei ole sukupuoleen perustuvista rooleista, vaan mielihyvän lähteeseen perustuvista rooleista.
Olen mies, joka ihastuu naisiin, jotka rakastuvat minuun. Monesti on käynyt niin, että olen joutunut hätistelemään liian ínnokasta naista.
Mutta ilmeisesti Final facta -nimimerkin vaimo on melko lailla minun kaltaiseni. Tässä tapauksessa mies on liian innokas naisen näkökulmasta.

Ihailunkipeitten ääripäästä ovat naiset, jotka pyrkivät filmitähdeksi, jotta saisivat paljon ihailijapostia miehiltä. - Miespuolinen ihailunkipeä pyrkii esim. rokkitähdeksi, jotta saisi paljon ihailijapostia naisilta.

17.8.2012 11:11

FINAL FAKTALLE: Esittämäsi asiat ovat evoluutioteoriasta kaikille tuttuja, jopa naisille.
On tiedossa, että uros siittää naaraita aina sellaisen kohdatessaan ja jolkuttelee eteenpäin välittämättä aikaansaannoksistaan.
Naaras hoitaa uroksen panohalun seuraukset.

Mutta kun nyt ollaan olevinaan ihmisten kirjoissa, jopa uroskiakin kutsutaan ihmisiksi, eikö voisi olettaa, että he osaisivat jo tässä kehitysvaiheessa kontrolloida viettiään vastuullisesti. Siemenpussien ylikuumenemisen riski tässä tuskin on tärkein syy tolkuttomaan paneskeluun.

Syy siihen löytyy korvien, eikä jalkojen välistä!

17.8.2012 12:11

Nyrkkikyllikkiä on käytetty apina-ajoista lähtien, jos pusseissa on liikaa painetta. Onneksi suurimmalla osalla ajattelu tapahtuu korvien välissä eikä jalkovälissä, heh. Miksi muuten ostoseksiä käyttävät tarvitsevat niin usein Viagraa? Eikö homma onnistu vieraan kanssa ilman dopingia? Ja lopuksi: Itsehän olet eukkosi valinnut, monien joukosta ilmeisesti, ja hyvinkin rakastuneena. Mikä on, kun ei suksi luista?

17.8.2012 12:36

Seksityöläisiä on myös niiden ihmisten joukoissa, jotka ovat psyykkisesti sairaita tai haurasrakenteisia tai hyväksikäytettyjä, joten tuskin tämä työ on omiaan edistämään tervehtymistä. Päinvastoin valitettavasti vienyt viimeisetkin mahdollisuudet ns. normaaliin elämään. En tiedä, mistä tutkija on aineistonsa koonnut, mutta en usko sen edustavan koko totuutta. Samoin jokainen tietää, että naisen psyyke on erilainen kuin miehen ja seksuaalinen kohtaaminen koskettaa kyllä, halusipa tai ei. Joten ontuva on vertaus maksullisen seksin myymisestä esim. jonkun ammatinharjoittajan työhön.

17.8.2012 14:31

Olet oikeassa Sara-Elina (nimimerkki). Kun instrumenttina on niinkin hauras asia kuin ihmisen psyyke ja seksuaalisuus, on harhaanjohtavaa yhdistää se mihinkään ammatinharjoittamiseen. Puhe maailman vanhimman "ammatin" harjoittamisesta on nimenomaan lainausmerkeissä siksi, että seksin myynnissä ostamisen ja myynnin osapuolet ovat eriarvoisessa asemassa, jolloin hyväksikäytön, väkivallan ja raiskauksen määritelmä täyttyy lähes aina jossakin muodossa. Ei ole länsimaisen arvomaailman, eikä naisen tasa-arvokehityksen kannalta yhdentekevää, miten hyväksikäyttöön ja kaupalliseen seksiin suhtaudutaan. Ostoseksin harjoittamisen rinnastaminen mihin tahansa, esim. teollisuustyöhön, on naisen arvoa alentavaa ja kuvastaa hyvin nykyistä "kehitystä" naisten aseman heikentämiseen kaikilla elämän aloilla. On vaikea kuvitella, että niinkin fiksu henkilö kuin Anna Kontula olisi kirjoittamansa blogin julkaissut muussa mielessä, kuin keskustelun herättämiseksi polttavasta aiheesta ja siihen vedoten hän on käyttänyt provosoiviakin termejä, kuten mm. seksityöntekijä. Voisin tulkita tuon myös huumoriksi, ellei aihepiiri olisi äärimmäisen vakava.

17.8.2012 14:43

Yhteen ja ainoaan kategoriaan ei voida tiukasti niputtaa yhtään ihmisryhmää, vaikka niillä jokin yhdistävä tekijä onkin.
On totta, että esim. insestien uhrit ja muuten murjotut, sekä rikotut ihmiset joutuvat usein jatkuvasti hyväksikäytetyiksi ja päätyvät esim. prostituoiduiksi tai rikkollisten käyttöön.

Tapauksia lienee lukematon kirjo ja siis heitäkin, jotka ihan tietoisesti ovat tehneet päätöksen ryhtyä seksityöläisiksi.

On vain huomattava se tosiasia, että ellei olisi kysyntää, ei olisi tarjontaa.
Seksin OSTAJAT tätä kulttuuria ylläpitävät!!

17.8.2012 15:06

Ruotsissa on seksin osto kriminalisoitu, vai kuinka? Suomi on lähes kaikessa inhimillisessä toiminnassa ainakin sata vuotta jäljessä länsinaapuria, meillähän on slaavilainen orjasielu sisimmässämme, halusimmepa tai emme. Varsinkin suomalaiset miehet ovat taantuneet entisestään ja yrittävät miehisyyden rippeillään epätoivoisesti tarrautua mitättömiinkin mahdollisuuksiin alistaa naissukupuolta. Säälittävää.

17.8.2012 15:46

Kuka myy huoria? Paitsi tietysti sutenöörit.

17.8.2012 15:57

Luulen, että tämän tutkimustuloksen aineisto on kerätty samasta kategoriasta ja tulos on sen vuoksi vääristynyt. Myös seksityöläisen asiakkaat voivat olla joukosta, jossa ei esiinny siinä määrin vaikka pahoinpitelyä tai maksamatta jättämisiä kuin muissa kategorioissa. Valitettavasti kaikille työ ei ole hohdokasta ja siitä pyritäänkin eroon muutaman vuoden päästä.Kaikilla ei ole enää vain paluuta ns. normielämään.
Joku kirjoitti aikaisemmin miehestä, joka käyttää alan palveluita, mutta ei ikinä toivoisi oman tyttärensä tekevän sitä. Miksei sitten, tiesi varmaan sisimmässään, mikä on oikein ja mikä väärin ja miehet yleensä ajattelevat maksullisista naisista, vaikka niitä itse käyttävätkin.

17.8.2012 16:14

PIERU-POIKOLALLE: Et siis ymmärrä lukemaasi!! Opettele se ja muutenkin ihmisiksi.

SARA-ELINA: Miehet ovat todella sikoja.
He voivat mennä Tallinan laivalle ja/tai Thaimaahan ostamaan seksiä alaikäisiltä lapsilta, mutta oma tytär on sitten muka koskematonta aluetta!
Kirves heiluu ja pyssy paukku, jos tämän seksinostajan, ihmisyyden riistäjän omaan pupuseen kajotaan.

Tosin eiväthän ne possut mene minnekään muuhun kuin nettiin ja käyttävät hyväkseen vaikka naapurin lasta tai veljen tytärtä.
Näin kulkee miehen logiikka!
Se on liitukaudelta tai vielä aikaisemmilta ajoilta!! Ei tätä päivää.

Tämäkin keskustelu osoittaa sen, että keskusteluun on tarvetta!! Kiitos, Anna!

17.8.2012 16:27

Saisinko kuitenkin vastauksen kysymykseeni?

17.8.2012 16:30

Käsite huora on mielenkiintoinen. Sehän perustuu häpeäkulttuuriin, jossa yhdenlaiset ihmiset ottavat oikeudekseen määritellä toisenlaiset ihmiset. Tästähän Kontula juuri puhuu. Se, että eräät eivät ota hävetäkseen seksin myymistä tai sen ostamista, on rinnastettavissa samaan häpeämättömyyteen, jolla esim. kansanedustaja uusii valtakirjansa kansalta joka neljäs vuosi. Hän on valmis rahapalkasta pettämään valitsijansa kerta toisen jälkeen. Ja nämä valitsijat valitsevat hänet aina uudelleen, koska tietävät, että valitessaan hänet, he voivat olla varmoja siitä, että mikään ei muutu. Aivan samoin on laita perinteellisen huorankin kohdalla. Asiakas ostaa häpeäuhrin, jotta varmistaisi sen, ettei seksuaalisuutta voitaisi harrastaa vapauden ilmapiirissä, ilman maksuja. Tämä vapaus on näet pahin uhka väkivallan harjoittajalle. Hän ei enää voisi tässä vapauden ilmapiirissä alistaa ketään ja pohjimmainen tyydytys naisen alistamisesta jäisi näin saamatta. Voi ressukkaa.

17.8.2012 16:39

Pieru Poikolalle yritän vääntää rautalangasta sen asian, että ellei olisi ostajia, ei olisi tarjontaakaan. Koeta nyt tajuta!

Mikäli sinä olet perustanut "kioskin", mutta siellä ei yhtään asiakasta, sinun täytyy pistää runkkaset naulaan ja etsiä sopivampi ammatti elättää itsesi.

Miehet ylläpitävät prostituutiota, koska ovat potentiaalisia asiakkaita. Yhtään maksullista naista ei olisi, ellei kukaan heitä ostaisi.

MENIKÄ PERILLE? Ellei, niin minkäpä minä sille voin.

17.8.2012 17:05

Vastaan siis itse kysymykseeni. Huorat itse myyvät huoria.

Menikö perille?

17.8.2012 17:17

Kuka nyt vääntää rautalangasta ja kenelle?

Huorat itse myyvät huoria, siis itseään. Repikää siitä femakot.

17.8.2012 17:49

Neiti Poikolalle tiedoksi: Impotentti asiakas saanee ilmaiseksikin sääliseksiä. Mutta Viagrat saa kustantaa ihan ite, ellet sitten ryhdy sosiaalityöntekijäksi oman toimen ohella.

17.8.2012 18:50

Miehelle sopii hyvin ilmainenkin pano. Nainen tekee siitä kuitenkin maksullista vaatimalla rahaa.

Huora ei suostu ilmaiseen panoon. Miehet ovat ilmaisseksin kannalla.

17.8.2012 19:09

Voi Pieru-parka! Olet mielipiteidesi ja kommenttiesi perusteella niin raadollinen otus, ettei sinulla muuta mahdollisuutta ole kuin maksulliset. Samalla sinä juuri pidät yllä ihmiskauppaa!

Ellei mitään ongelmaa tässä asiassa olisi, ei olisi tällä sivustolla käytävää keskusteluakaan.
Vilkas keskstelu kertoo sen tarpeellissudesta.

17.8.2012 19:12

Mistäs Neiti Poikola tietää, mitä Miehet haluavat? Tuntemani miespuoliset huorat ovat rahastamisen kannalla, vaikka asiakkaana olisi toinen Mies tai Miss Soomi. He ovat älynneet sen, että Asiakkaan varsinainen nautinto tulee heidän alistamisestaan ja häpäisemisestään. Siitä he taas nauttivat pirusti, heh. Ympäri käydään, yhteen tullaan, eiks je?

17.8.2012 19:13

Kuka niitä huoria taas myikään?

Naiset itse, eivät miehet.

17.8.2012 19:16

Je, je.

Eikö naista voi alistaa ilmaiseksi?

17.8.2012 19:21

Neiti Poikola, pysytääns asiassa, eiks je? Spämmäätkö siksi, että esitetyt totuudet kirpaisevat liian syvältä? Se koira älähtää, johon kalikka kalahtaa...

17.8.2012 19:28

Totuushan on se ,että prostituutio johtuu naisista, kun eivät anna pillua ilmaiseksi.

Ilmainen pillu lopettaisi prostituution välittömästi.

17.8.2012 19:33

Pierulle tiedoksi, että nimimerkkisi on niin pahanhajuinen, että se jo karkoittaa kaikki ne, jotka karkuun pääsevät!!

Alista vain itsesi ja jätä muut rauhaan!

17.8.2012 19:37

Puupäälle sama lääke kuin Pierulle!!
Molemmat ukot olisi ammuttava avaruuteen!

22.8.2012 13:56

Ihmettelin kun yön aikana aisallinen kommenttini oli deletoitu ja nimerkkini näköjään bannattu. Mihin asiasta voi valittaa? Eikö keskustelun säännöt koske myös ylläpitäjää? Ei täällä nyt VIELÄ eletä kuin Pohjois- Koreassa, vaikka aika koreaa on ollutkin...

17.8.2012 19:42

Aika paljon puhuttaa aihe näköjään. Eipä tuo maksullinen minua vaivaa, vaikka en koskaan sellaista itse tarvitse. Mutta eipä ole syytä sitä keneltäkään kieltää. Sikäli mikäli asiaan ei liity rikollisuutta tai ihmiskauppaa, niin päälle vaan. Eipä ole keneltäkään pois. Kotipihtarikin voi hankkia uuden tavan olla hankala, henkistä kasvua sekin..

17.8.2012 19:55

Olen itsekin suvaitsevaisuuden kannalla, mutta se on totta, että aina seksikauppaan liittyy tavalla tai toisella toisen hyväksikäyttöä ja ihmisoikeikeuksien polkemista.
Sitä ei varmaankaan maksava osapuoli useinkaan edes tule ajatelleeksi.
He kun ovat yleensä MIEHIÄ!

Turha sitä on teille selittää, te kun ajattelette sillä teistä sojottavalla ulokkeellanne ja lompakollanne!

17.8.2012 19:59

Rouva Karhu! Anteeks ny vaan kauhiast, mut mikä on mainitsemasi Kotipihtari miehiään? Pihtaako hän rahoja kotonaan vai onk hän ns. asuntosäästäjä, joka majailee muualla kuin omassa asunnossaan, koska sillai hänen asuntonsa säilyy parempana? Kyl maar hän tarttis vähän kasvaa henkisesti, jos on hankala majoitettava. Jollei hän nyt ol vallan rikollinen ihmiskauppias niin maksaa kai se ylöspidon jollain lail?

17.8.2012 20:05

Niinkuin taisin mainita, niin itse en tuota lajia ole koskaan harrastanut, enkä tule harrastamaan. Sensijaan vaihdoin emännän nuorempaan. Aika kiva, suosittelen.

17.8.2012 20:16

Karhu on toivoton tapaus, joka ei ole ikäisensä tasolle koskaan kasvanut, vaan vaihtaa leikkikaveria aina luokkaa nuorempaan kun ei ikäistensä seurassa pärjää.

17.8.2012 20:21

Ihan miten vaan, mutta hyvältä tuntuu. Enkä ole vaihtanut kun kerran. Toista kertaa en ajatellut vaihtaa. Tosiaan, ikäistäni en vierelleni kaipaa. Kaipaako kukaan ??

17.8.2012 21:11

No 2- 3kymppisenä oman ikäinen käy mainiosti, mutta kun mennään 5kympin paremmalle puolelle niin eukko pitää vaihtaa 15-20 v nuorempaan

Tytöt kehittyy murkkuiässä poikia nopeammin naisiksi, 5kympin jälkeen he vastaavasti kehittyy nopeasti rupsahtaneiksi, tiukoiksi ja ilkeiksi tädeiksi

Miehillä senkun charmi kasvaa........................

17.8.2012 21:27

Itseasiassa eikö se ole jokaisen oma asia kenelle antaa ja mistä kukakin on valmis maksamaan. Naisena minua ei kiinnosta pätkääkään käykö mieheni huorissa vai ei. Minulle riittää parisuhteen säännöllinen seksi, ja kun mieskin tykkää panna omaa muijaansa, niin mikäs siinä. Vaimona olen varmasti kalliimpi kuin irtokeikka-huora, mutta sekin on mieheni tietoinen valinta. Ja aina voi lähteä menemään, jos ei nykyinen elämä osapuolia kiinnosta. Jokainen saa tehdä niinkuin itsestä parhaalle tuntuu.

18.8.2012 01:20

"Aina heinäkuun loppupuolella muiden juttuaiheiden tyrehtyessä herää lehdistö keskustelamaan seksikaupasta. Ja silloin ihan fiksutkin ihmiset tuntuvat pitävän selviönä, että seksityöntekijä myy itseään huomattavasti perustavammalla tavalla kuin esimerkiksi taiteilija, hoivatyöläinen tai vaikka toimittaja."
Anna Kontula on ollut SALLI -yhdistyksen varapuheenjohtaja (ks. Wikipedia/Anna Kontula).
Seksialan Liitto SALLI ry oli Suomen seksityöläisten etujärjestö. Yhdistys perustettiin 2002 ja rekisteröitiin 2006. Yhdistys purettiin 2010. (Ks. Wikipedia/SALLI).

18.8.2012 11:34

Huorat haluavat, että heillä on asiakkaita. Sehän tarkoittaa käytännössä sitä, että he haluavat myydä itseään.

19.8.2012 00:33

Kerrassaan loistava ja älykäs johtopäätös

18.8.2012 12:16

Poliitikkojen huorinteot ovat ne varsinainen mätäpaise Suomessa. Häpeämättömyys yhdistettynä suoranaiseen tyhmyyteen on vaarallinen yhdistelmä. Tulee ikävä Tarjaa ja Koiviston Manua Paasikivestä nyt puhumattakaan.

18.8.2012 16:30

ENTINEN POLIITTINEN HUORA (NIMIMERKKI) ENTINEN POLIITTINEN HUORA (NIMIMERKKI) Voisitko täsmentää ja tarkentaa kommenttiasi?
Perustelut ovat aina paikallaan, jopa vaatimukset mielipiteille.

18.8.2012 19:40

Entinen poliittinen huora, Kyl mää tän Manun ja Juho Kustin ymmärrän, mut mites sää ny ton Tarjan tosa selostaisit?
Sitä ku mää en ny ymmärrä olleskaa, ko Tarja sanos ihan televiisios, ettei se oo mikkää semmone!!

18.8.2012 12:57

Sellaiset on päättäjät kuin on kansakin.

18.8.2012 17:13

Meillä päättäjät ovat pedofiileja.
Ukot naivat lastenlastensa ikäisiä. Se on muotia!

Tämä tauti on tullut Euroopasta, jossa roskaranskikset ja italiaanolierot ovat esimerkkeikkeinä junttisuomalaisille.

18.8.2012 19:31

Perusjuntti matkii muita..... Samaa tekis tavalliset kalamuijatkin, mutteivät kelpaa hyvissä asemissa oleville ukoille ja siitä, sitten ollaan katkeria ja kitkeriä.
Ei muuten kelpaa kalamuijan ukkokaan päättäjän asemassa olevalle nuorelle akalle!

18.8.2012 18:27

Kontulan blogissa viitataan henkilöihin, jotka ovat myyneet sielunsa Saatanalle. Oletan, että kyseeseen tulevat poliitikot, jotka antavat valitsijoilleen virheellistä tietoa vaalien alla, päästäkseen lihapatojen ääreen... siis huoraavat, mistäpä muusta siinä voi olla kyse.

18.8.2012 19:00

Saatana on kuvitteellinen hahmo, mutta politiikoiksi pyrkivien likaiset aikeet liian usein tosia.
Moni haluaa maksimoida henkilökohtaisen edun asettumalla ehdolle, olematta lainkaan kyseessä olevan tehtävä tasolla.
On tuo nyt nähty jo moneen kertaan viime vaalien jälkeen!!

Se on huoraamista!!

18.8.2012 19:49

Vai on Saatana muka kuvitteellinen hahmo! Et taida olla ollenkaan tehnyt kotiläksyjäsi, jos moista väität, heh.

19.8.2012 00:40

luulin että oon kuvitteellinen hahmo kaikillen

ENTINEN POLIITTINEN HUORA totesikin minut ihan eläväksi ja olemassaolevaksi, nähdään, sinä ihqu TUKSU

18.8.2012 21:01

Mikään ei ole sen makiampaa kuin oman akan panojen välillä käydä panemassa maksullista naista oiken kul--a vit--n kaatamalla ja oma ei osaa antaa likellekkään niin kuin maksullinen ja yleensä suomalaiset naiset ne luulee että paneminen on vain jalat ja vit-u leviällä maaten perse tanakasti patjassa kiinni eikä liiku kuin pil--n ja kainalon karvat maksan hyvästä panosta mielelläni ja olen maksanut

19.8.2012 00:37

Asiaa kirjoitat

19.8.2012 00:54

Erska -nimimerkillä esiintyvän maksullinen naisen mainostamistaidot ovat kömpelöitä.

Osallistu keskusteluun

Keskustelut on toistaiseksi suljettu