(PÄÄKIRJOITUS) Jopas on pidellyt jo monta viikkoa sellaisia säitä, ettei niitä näe kuunaan kuvattavan pyöräilykeskustan tai kaupunkibulevardien havainnekuvissa.

Suunnitelmissa paistaa aina aurinko ja lämpötila on vähintäänkin välimerellinen. Samanlaista maailmankuvaa helli aikanaan sosialistinen realismi -niminen taidesuuntaus.

Ulkoilma ei mene ihan suunnitellusti

0 kommenttia Lisää kommentti

(PÄÄKIRJOITUS) Viipurin erikoiskorsettiliike ja Viipurin Hautaustoimisto löytyvät Etu-Töölöstä, joka ulkoisesti muistuttaa kovasti Viipuria Punaisenlähteentorin ympärillä. Monen vanhan viipurilaisen liikkeen, kuten Viipurin Nopea ja Viipurin leipä, kaupparekisteriotteessa kuitenkin lukee jo: Toiminta lakannut.

75 vuotta sitten ja yhä keskuudessamme

0 kommenttia Lisää kommentti

Tervetuloa Helsingin Uutisten blogeihin!

Helsingin Uutiset tarjoaa kaikille mahdollisuuden pitää omaa blogia. Blogistit ovat pääosin aktiivisia helsinkiläisiä, mutta joukkoon mahtuu myös kirjoittajia muualta. Lue tältä sivulta uusimmat blogikirjoitukset tai klikkaa oikeasta palstasta tiettyyn blogiin.

Haluatko blogistiksi? Oletko aktiivinen kansalainen, joka haluaa tuoda mielipiteensä julki laajalle yleisölle? Ota yhteyttä toimitukseen.