Nuoret ovat aina tiellä

Apua! Nuoret valtasivat rautatieaseman. He notkuvat siellä laumoina ja pelottelevat aikuisia. Rautatieasema on tällä kertaa Vantaan Tikkurilassa, mutta se voisi olla missä tahansa. Nuorethan ovat joka paikassa tiellä ja häiritsemässä kunnollisia ihmisiä.

1 kommentti Lisää kommentti

Pariisista Auschwitziin

Pariisin terrori-isku Charlie Hebdo -lehden toimitukseen oli mieliä järisyttävä. Kahdeksan toimittajaa ja neljä muuta ihmistä surmattiin kylmäverisesti terroristien toimesta. Vähän myöhemmin murhattiin neljä ihmistä juutalaisessa kaupassa. Tekijöinä olivat ääri-islamilaiset terroristit.

5 kommenttia Lisää kommentti

Mamunuoren vaikea päästä omaan kotiin

(PÄÄKIRJOITUS) Maahanmuuttajataustaiset nuoret ovat kantaväestön nuoria heikommassa asemassa asuntomarkkinoilla.

Kalliit vuokrat ja takuuvuokrat kirpaisevat eritoten vieraskielisiä nuoria, sillä heidän on muita vaikeampi saada töitä. Myös asunnonhaussa kantasuomalainen vetää usein pitemmän korren kuin maahanmuuttaja.

29 kommenttia Lisää kommentti

Tervetuloa Helsingin Uutisten blogeihin!

Helsingin Uutiset tarjoaa kaikille mahdollisuuden pitää omaa blogia. Blogistit ovat pääosin aktiivisia helsinkiläisiä, mutta joukkoon mahtuu myös kirjoittajia muualta. Lue tältä sivulta uusimmat blogikirjoitukset tai klikkaa oikeasta palstasta tiettyyn blogiin.

Haluatko blogistiksi? Oletko aktiivinen kansalainen, joka haluaa tuoda mielipiteensä julki laajalle yleisölle? Ota yhteyttä toimitukseen.