Hanki lapset opiskeluaikana

Kirjoitan tätä kolumnia puhelimella elokuvateatterin hämärässä. Lapsille tämä on leffailta, minulle mitä nerokkain tilaisuus tehdä vähän rästihommia. Olen harrastanut tätä perheen ja työn yhteensovittamiseksi kutsuttua aikatauluakrobatiaa nyt kolme ja puoli vuotta.

2 kommenttia Lisää kommentti

Guggenheim on halpa

(PÄÄKIRJOITUS)

Voitti arkkitehtuurikilpailun kuka tahansa, Guggenheim-museon on arvioitu maksavan 130 miljoonaa euroa (verottomana ilmaiselle tontille).

Paljon siihen nähden, mitä tähän mennessä on raavittu kasaan. Muutenhan se ei ole raha eikä mikään.

0 kommenttia Lisää kommentti
Tiistai 16.9.2014 - 08.00

Sinä vastaat kaikesta

Jokainen tietää, ettei näin voi jatkua.

Jokainen tietää, etteivät kaikki voi ottaa hatkoja ja häipyä. Suurimman osan on pakko jäädä hoitamaan asiat kuntoon ja asua edelleen Suomessa.

Olemme luoneet ilmapiirin, jossa moni uskoo, että virhepäätöksillä ja päättämättömyydellä ei ole väliä. Mistä se johtuu?

9 kommenttia Lisää kommentti

Paljonko on 10 368 nimeä?

(PÄÄKIRJOITUS) Torstai-iltapäivään mennessä 10 368 helsinkiläistä oli allekirjoittanut aloitteen, jossa vaaditaan, että Hämeentie on muutettava joukkoliikennekaduksi ja sen varteen rakennettava pyörätiet Sörnäisten ja Hakaniemen väliselle osuudelle.

605 674 ei ole allekirjoittanut tätä kuntalaisaloitetta.

0 kommenttia Lisää kommentti

Tervetuloa Helsingin Uutisten blogeihin!

Helsingin Uutiset tarjoaa kaikille mahdollisuuden pitää omaa blogia. Blogistit ovat pääosin aktiivisia helsinkiläisiä, mutta joukkoon mahtuu myös kirjoittajia muualta. Lue tältä sivulta uusimmat blogikirjoitukset tai klikkaa oikeasta palstasta tiettyyn blogiin.

Haluatko blogistiksi? Oletko aktiivinen kansalainen, joka haluaa tuoda mielipiteensä julki laajalle yleisölle? Ota yhteyttä toimitukseen.