Voiko velkaa ottaa lisää

Meneillään on kilpalaulanta siitä, onko velkaa jo tarpeeksi vai liian vähän.

 

Antti Rinteen porukat ovat valmiita lisäämään velkaa. Alexander Stubb tukee Rinnettä, sillä muutoin hallitus kaatuisi ja Stubbista tulisi Suomen lyhytaikaisin pääministeri.

 

2 kommenttia Lisää kommentti

Tärähtäneet – ketä kiinnostaa

Itsenäisen Suomen kohtaloon ratkaisevasti vaikuttaneista Talin–Ihantalan taisteluista tuli kesällä kuluneeksi 70 vuotta.

Kansallista historiaa hellivän maamme mediassa sotakesää on muisteltu huolella. Tarinoissa on säästelty yhtä vähän kuin puna-armeija piti lukua ammuksistaan Kannasta moukaroidessaan.

0 kommenttia Lisää kommentti

Valita, se tekee hyvää

(PÄÄKIRJOITUS) Valittaminen on yksi ihmisen perustarpeista ja kertoo siitä, että kaikki on kunnossa.

Nurinalla ihminen osoittaa välittävänsä ympäristöstään niin paljon, että välillä pienikin muutos on uhka turvallisuudentunteen järkkymiselle.

1 kommentti Lisää kommentti

Tervetuloa Helsingin Uutisten blogeihin!

Helsingin Uutiset tarjoaa kaikille mahdollisuuden pitää omaa blogia. Blogistit ovat pääosin aktiivisia helsinkiläisiä, mutta joukkoon mahtuu myös kirjoittajia muualta. Lue tältä sivulta uusimmat blogikirjoitukset tai klikkaa oikeasta palstasta tiettyyn blogiin.

Haluatko blogistiksi? Oletko aktiivinen kansalainen, joka haluaa tuoda mielipiteensä julki laajalle yleisölle? Ota yhteyttä toimitukseen.