Tokaluokkalaisen kotitehtävänä oli terveellisen välipalan valmistaminen koulun hyvinvointipajaan. Tarkoitus oli kiinnittää huomiota moniin suosittuihin välipaloihin piiloutuneeseen vaaraan eli sokeriin. Terveellisen ruoan lisäksi pajan aiheita olivat riittävän unen ja liikunnan merkitys oppimiselle ja jaksamiselle.

Lukutaitoa lautaselta

0 kommenttia Lisää kommentti

Suomi ei ole kaikille hyvinvointiyhteiskunta, mutta hyvinvointivaltio yrittää paikata yhä useamman perheen hyvinvoinnin puutteita. Asumistukea saa 550 000 ruokakuntaa ja toimeentulotukea ensi vuonna 490 000 henkilöä. Kaksi kolmesta työikäisestä suomalaisesta saa jotain yhteiskunnan miljardien eurojen tuista.

Palkalla pitäisi tulla toimeen

1 kommentti Lisää kommentti

Helsingin pörssissä yritysten myyntiluvut eivät ole kasvaneet kunnolla kohta neljään vuoteen. Tämä ei ole maailman kahdeksas ihme, koska yritysjohtajilla on mennyt pupu pöksyyn kasvuinvestointien kanssa. Viime keväänä iski varsinainen nössövaihde, ja jopa 80 prosenttia tuloksista käytettiin osinkoihin.

Kvartaalitalous on suoraan hanurista

0 kommenttia Lisää kommentti

Tervetuloa Helsingin Uutisten blogeihin!

Helsingin Uutiset tarjoaa kaikille mahdollisuuden pitää omaa blogia. Blogistit ovat pääosin aktiivisia helsinkiläisiä, mutta joukkoon mahtuu myös kirjoittajia muualta. Lue tältä sivulta uusimmat blogikirjoitukset tai klikkaa oikeasta palstasta tiettyyn blogiin.

Haluatko blogistiksi? Oletko aktiivinen kansalainen, joka haluaa tuoda mielipiteensä julki laajalle yleisölle? Ota yhteyttä toimitukseen.