(PÄÄKIRJOITUS) Keijo Komppa Paasikivenä, Leif Wager Rytinä, Martti Pennanen Tannerina, Risto Mäkelä Molotovina, Mikko Niskanen Stalinina…

Suomen Pankin pääjohtajan Erkki Liikasen kolmen vuoden takainen toive toteutui nyt marraskuussa, kun Yleisradio laittoi Areenaan nähtäväksi 1970-luvun suursarjan Sodan ja rauhan miehet.

Kulttisarja herätti historian eloon

0 kommenttia Lisää kommentti

Suomessa on tänä vuonna muisteltu 100 vuoden takaisia tapahtumia. Vähemmän on pohdittu tulevien 100 vuoden merkitystä. Tulevaisuuden ennustaminen on tietenkin mahdotonta, mutta nykyisyyskin on osa tulevaisuutta. Yhteisen tulevaisuudenkuvan hahmottaminen olisi juhlavuodelle kunniakas tavoite.

Me menneen vangit

6 kommenttia Lisää kommentti

Tervetuloa Helsingin Uutisten blogeihin!

Helsingin Uutiset tarjoaa kaikille mahdollisuuden pitää omaa blogia. Blogistit ovat pääosin aktiivisia helsinkiläisiä, mutta joukkoon mahtuu myös kirjoittajia muualta. Lue tältä sivulta uusimmat blogikirjoitukset tai klikkaa oikeasta palstasta tiettyyn blogiin.

Haluatko blogistiksi? Oletko aktiivinen kansalainen, joka haluaa tuoda mielipiteensä julki laajalle yleisölle? Ota yhteyttä toimitukseen.