Hyvä pöhinä kaikesta huolimatta

(PÄÄKIRJOITUS) Helmi-maaliskuun vaihteessa Helsingin messukeskuksessa järjestettiin pikaruoka-, kahvila- ja ravintola-alan ammattilaisten messut.

Myönteinen – suorastaan iloinen – ja eteen päin katsova! Näin saattoi kuvailla ilmapiiriä messuilla. Sana pöhinä, joka etymologinen alkuperä juontuu sahtitiinun käymisestä, on osuva.

1 kommentti Lisää kommentti

Kokoomus on seudun ykkönen

(PÄÄKIRJOITUS) Pääkaupunkiseudun vaalitulos poikkeaa merkittävästi muusta maasta. Valtakunnallisesti selvä ykkönen keskusta on täällä vasta kuudenneksi suurin puolue ja koko Uudellamaallakin vasta neljäs.

Kokoomus on seudun selvä ykkönen. Pääkaupunkiseudun kolmessa suuressa - Helsinki, Espoo, Vantaa - puolue on kaikissa suurin.

0 kommenttia Lisää kommentti

Tervetuloa Helsingin Uutisten blogeihin!

Helsingin Uutiset tarjoaa kaikille mahdollisuuden pitää omaa blogia. Blogistit ovat pääosin aktiivisia helsinkiläisiä, mutta joukkoon mahtuu myös kirjoittajia muualta. Lue tältä sivulta uusimmat blogikirjoitukset tai klikkaa oikeasta palstasta tiettyyn blogiin.

Haluatko blogistiksi? Oletko aktiivinen kansalainen, joka haluaa tuoda mielipiteensä julki laajalle yleisölle? Ota yhteyttä toimitukseen.