Elämme löysien puheiden vaarallista aikaa. Hallituksessa tiedetään, että pää on tulossa vetävän käteen. Työttömyystukea maksetaan 700 000 suomalaiselle eli lähes joka neljännelle työikäiselle.

Rakennekorjaukset ovat välttämättömiä. Silti oppositio ohittaa faktat ja huutaa lisävelan puolesta.

Totuus ei paljoa kiinnosta

12 kommenttia Lisää kommentti

(PÄÄKIRJOITUS) Ville Turkan luotsaamaa Icehearts-toimintaa on pyöritetty jo 20 vuotta. Nyt nuorten jääkiekko-, jalkapallo- ja salibandyjoukkueita on enemmän kuin koskaan, pääkaupunkiseudun kaupunkien lisäksi myös muualla Suomessa. Vuodet ovat osoittaneet, että toiminnalle on yhä kysyntää. Ehkä nyt enemmän kuin koskaan.

Turvallisten aikuisten tuki kantaa pitkään

0 kommenttia Lisää kommentti

(PÄÄKIRJOITUS) Pari pohjoista satraappia, Kalevan toimittaja Antti Ervasti ja Keski-Pohjanmaan liiton kulttuurikoordinaattori Sanna-Maija Kauppi, vierailivat pääkaupunkiseudulla. Kokemansa he ovat purkaneet lehtikirjoituksiin, joissa Ervasti kuvaa "lähiöhelvettejä" ja Kauppi ongelmiaan etsiessään huiveja ja tukkapompuloita Helsingistä.

Lähiö ei ole lähiö

2 kommenttia Lisää kommentti

Tervetuloa Helsingin Uutisten blogeihin!

Helsingin Uutiset tarjoaa kaikille mahdollisuuden pitää omaa blogia. Blogistit ovat pääosin aktiivisia helsinkiläisiä, mutta joukkoon mahtuu myös kirjoittajia muualta. Lue tältä sivulta uusimmat blogikirjoitukset tai klikkaa oikeasta palstasta tiettyyn blogiin.

Haluatko blogistiksi? Oletko aktiivinen kansalainen, joka haluaa tuoda mielipiteensä julki laajalle yleisölle? Ota yhteyttä toimitukseen.