Lähin roskis on ihan ilmainen!

(PÄÄKIRJOITUS) Turha on syytellä variksia, turha parjata torilokkeja. Valkoposkihanhet ovat tähän aivan osattomia. Joku tasmaniantuholainen vierailee kuitenkin puistoissamme ja rannoillamme joka viikonloppu. Se joku on ihminen: sinä ja minä ja muut kotoperäiset sottapytyt. Kyse ei ole uudesta tulokaslajista.

6 kommenttia Lisää kommentti

Virtaa Nicke Lignelliltä!

Nuoruudesta on jäänyt mieleen episodi kesätöistä leirintäalueella. Saksalaisperheen poika Thomas tuli illalla usein vastaanottoon katsomaan televisiota. ”Suomessa on hyvät mainokset. Niissä on ideaa ja ne ovat hauskoja. Saksassa mainokset ovat tylsiä”, hän kertoi.

2 kommenttia Lisää kommentti

Nukkuminen on terveellistä

(PÄÄKIRJOITUS) Vanha kansa uskoi, että jos unikeonpäivänä heräsi myöhään, oli koko vuoden väsynyt ja jopa laiska. Pitkään nukkuminen oli myös koko vuoden ajan ennemminkin pahe kuin hyve. Varhaisen nousemisen arvostamisen ymmärtää, kun muistaa että ennen sähkövalon tuloa töitä näki tehdä vain valoisaan aikaan.

1 kommentti Lisää kommentti

Tervetuloa Helsingin Uutisten blogeihin!

Helsingin Uutiset tarjoaa kaikille mahdollisuuden pitää omaa blogia. Blogistit ovat pääosin aktiivisia helsinkiläisiä, mutta joukkoon mahtuu myös kirjoittajia muualta. Lue tältä sivulta uusimmat blogikirjoitukset tai klikkaa oikeasta palstasta tiettyyn blogiin.

Haluatko blogistiksi? Oletko aktiivinen kansalainen, joka haluaa tuoda mielipiteensä julki laajalle yleisölle? Ota yhteyttä toimitukseen.