Yritysjohtajia kepitetään pysymään kaidalla tiellä rikoslain, arvopaperimarkkinalain ja julkisuuden kirouksella.

Yritysjohtoa rangaistaan valehtelusta, tietojen pimittämisestä tai vehkeilystä, joka vaikuttaa asiakkaisiin, henkilöstöön, omistajiin tai yhtiön arvostukseen.

Sori vaan, ei tunnu missään

3 kommenttia Lisää kommentti

Ylen toimituksessa kärsittäneen jo hapenpuutteesta. Kohu-uutisen mukaan VVO:sta on tullut rahasampo. Taasko fyrkat revitään duunarin persuksista täysin vailla moraalia?

VVO:n osingot ovat peräisin hirmuvuokrista, jos kysytään niiltä, joiden mielestä heikommista huolehtiminen saa ylittää järjen rajat.

Rikotaan myytit VVO:sta

0 kommenttia Lisää kommentti

Demarit ja vasurit ovat naama punaisena vaatineet asumis- ja toimeentulotukimenojen kasvattamista valtionbudjetissa. Miksi? Virallinen selitys: ollaan köyhän asialla.

Todellisuus on tyystin toinen. Kummatkin puolueet hallinnoivat bulvaaneidensa kautta suurta vuokra-asuntomassaa. Ay-liike on toiminnassa yksi merkittävimmistä.

Törkeää rahastusta

7 kommenttia Lisää kommentti

Hosumalla tehty on puoleksi purettu.

Juha Sipilä kertoo johtavansa Suomea liike-elämän opeilla.

Mikä yritys on menestynyt reseptillä, jossa päätetään, perutaan, leikataan, lisätään, liimataan, korjataan ja selitetään? Jos tästä piirrettäisiin prosessikaavio, tuloksena olisi spagettimössö.

Vatulointi, höpelöinti ja sipilöinti

9 kommenttia Lisää kommentti

Lähikaupassa asioidessani huomaan, että myyjien hyvää tarkoittavat eleet ovat välillä alkaneet ärsyttää minua.

Sen sijaan, että saisin jöröttää kauppareissuni rauhassa itsekseni tai valitsemassani seurassa, myyjät kyselevät ja kaikenlaista.

Alkuheipat riittäisivät

2 kommenttia Lisää kommentti

Tervetuloa Helsingin Uutisten blogeihin!

Helsingin Uutiset tarjoaa kaikille mahdollisuuden pitää omaa blogia. Blogistit ovat pääosin aktiivisia helsinkiläisiä, mutta joukkoon mahtuu myös kirjoittajia muualta. Lue tältä sivulta uusimmat blogikirjoitukset tai klikkaa oikeasta palstasta tiettyyn blogiin.

Haluatko blogistiksi? Oletko aktiivinen kansalainen, joka haluaa tuoda mielipiteensä julki laajalle yleisölle? Ota yhteyttä toimitukseen.