(PÄÄKIRJOITUS) Kaduilla ja poliklinikoilla on päästelty tällä viikolla ennätysmäärä ärräpäitä, kun liukkaat kelit ovat lakoonnuttaneet väkeä kuin myrsky viljaa.

Kadun liukkaus ei ole kaatumisessa aktiivinen osapuoli, vaan passiivinen vaanija, joka yhdessä ihmisen liikkeen kanssa aikaansaa äkkikaatumisen.

 

Ärräpäät pärisevät nyt kaduilla

0 kommenttia Lisää kommentti

Tuskin koskaan politiikassa on ollut näin paljon pettyneitä kuin nyt.

Ville Niinistö joutuu luopumaan vihreiden puheenjohtajuudesta puolueen sääntöjen vuoksi. Kukaan ei ehdottanut häntä puolueen presidenttiehdokkaaksi, vaan Pekka Haavisto sai paikan pyytämättä ja ilman yllätyksiä.

Miksei homma pelitä

7 kommenttia Lisää kommentti

(PÄÄKIRJOITUS) Oikeusministeri Jari Lindström puhui tällä viikolla järjestetyssä tilaisuudessa meitä kaikkia koskettavasta asiasta. Vankilan on tarjottava koulutuksella ja elämäntaitojen kehittämisellä vangeille keinoja rikoskierteestä vapautumiseen. Suomen vankeinhoidossa on kehitettävää.

Sinunkin naapurisi voi olla entinen vanki

0 kommenttia Lisää kommentti

Tervetuloa Helsingin Uutisten blogeihin!

Helsingin Uutiset tarjoaa kaikille mahdollisuuden pitää omaa blogia. Blogistit ovat pääosin aktiivisia helsinkiläisiä, mutta joukkoon mahtuu myös kirjoittajia muualta. Lue tältä sivulta uusimmat blogikirjoitukset tai klikkaa oikeasta palstasta tiettyyn blogiin.

Haluatko blogistiksi? Oletko aktiivinen kansalainen, joka haluaa tuoda mielipiteensä julki laajalle yleisölle? Ota yhteyttä toimitukseen.