Demarien, keskustan ja kokoomuksen gallup-kannatus on tasoissa. Kukaan ei ole toistaan merkittävästi suurempi. Silti koolla on merkitystä.

Koko määrää useissa kaupungeissa, kuka saa pormestarin paikan. Helsingissä puolueiden keskinäiset voimasuhteet ratkaisevat, rakennetaanko kaupunkiin suurmoskeija.

Valitse arvot tai mielikuvat

4 kommenttia Lisää kommentti

Viime päivien kohu brasilialaisesta lihasta ja sen heikosta laadusta on kuohuttanut kuluttajia myös Suomessa. Nautaa ja broileria on Eviran mukaan tuotu Brasiliasta Suomeen alkuvuoden aikana kymmeniä tuhansia kiloja. Vielä ei kuitenkaan ole näyttöä siitä, onko Suomeen tuotu liha ollut laadultaan huonoa.

Lautaselle kelpaa nyt kotimainen

2 kommenttia Lisää kommentti

(PÄÄKIRJOITUS) Kuntavaalien yksi seuratuimpia aiheita valtakunnallisestikin on Helsingin pormestarin valinta. Siitä keskusteltaessa on nostettu ongelmaksi vaalien henkilöityminen kahden pääehdokkaan taisteluksi.

Tätä kritiikkiä on kuultu erityisesti vasemmalta. Perusteluna sanotaan asiakeskustelun häipyneen henkilöiden taakse.

Vaalien henkilöityminen ei ole haitta

4 kommenttia Lisää kommentti

Tervetuloa Helsingin Uutisten blogeihin!

Helsingin Uutiset tarjoaa kaikille mahdollisuuden pitää omaa blogia. Blogistit ovat pääosin aktiivisia helsinkiläisiä, mutta joukkoon mahtuu myös kirjoittajia muualta. Lue tältä sivulta uusimmat blogikirjoitukset tai klikkaa oikeasta palstasta tiettyyn blogiin.

Haluatko blogistiksi? Oletko aktiivinen kansalainen, joka haluaa tuoda mielipiteensä julki laajalle yleisölle? Ota yhteyttä toimitukseen.