(PÄÄKIRJOITUS) Helsingin käräjäoikeudessa alkoi tällä viikolla jopa koko Suomen mittakaavassa poikkeuksellinen oikeudenkäynti, joka tulee vetämään suuntaviivoja myös kaupungin virkamiesten kytköksiin ja hyvä veli -verkostoihin – tai antaa ainakin päättäjille jälleen hyvän paikan miettiä omia kytköksiään.

Tikun nokassa

0 kommenttia Lisää kommentti

Keskustan presidenttiehdokkaan nimeäminen ei sujunut niin yksimielisesti kuin julkisuudesta olisi saattanut päätellä. Entinen puoluejohtaja ja pääministeri Matti Vanhanen jätti tylysti Puulavedellä kesämökkinsä saunan lauteilla myönteiseen ehdokasratkaisuun päätyneen Olli Rehnin hopealle, keskustalähteistä annetaan ymmärtää.

Vanhanen rynni Rehnin ohi

0 kommenttia Lisää kommentti

Tokaluokkalaisen kotitehtävänä oli terveellisen välipalan valmistaminen koulun hyvinvointipajaan. Tarkoitus oli kiinnittää huomiota moniin suosittuihin välipaloihin piiloutuneeseen vaaraan eli sokeriin. Terveellisen ruoan lisäksi pajan aiheita olivat riittävän unen ja liikunnan merkitys oppimiselle ja jaksamiselle.

Lukutaitoa lautaselta

0 kommenttia Lisää kommentti

Suomi ei ole kaikille hyvinvointiyhteiskunta, mutta hyvinvointivaltio yrittää paikata yhä useamman perheen hyvinvoinnin puutteita. Asumistukea saa 550 000 ruokakuntaa ja toimeentulotukea ensi vuonna 490 000 henkilöä. Kaksi kolmesta työikäisestä suomalaisesta saa jotain yhteiskunnan miljardien eurojen tuista.

Palkalla pitäisi tulla toimeen

8 kommenttia Lisää kommentti

Tervetuloa Helsingin Uutisten blogeihin!

Helsingin Uutiset tarjoaa kaikille mahdollisuuden pitää omaa blogia. Blogistit ovat pääosin aktiivisia helsinkiläisiä, mutta joukkoon mahtuu myös kirjoittajia muualta. Lue tältä sivulta uusimmat blogikirjoitukset tai klikkaa oikeasta palstasta tiettyyn blogiin.

Haluatko blogistiksi? Oletko aktiivinen kansalainen, joka haluaa tuoda mielipiteensä julki laajalle yleisölle? Ota yhteyttä toimitukseen.