Ei puhuta tästä mitään

Oikeuksien määrä ja velvollisuuksien hinta ovat nousseet sietämättömiksi.

Kansa on jakautunut kahtia. Toinen osa porukasta vaatii itselleen lisää ja toinen osa kieltäytyy maksamasta lisää. Kyse ei ole varakkaiden verokapinasta, vaan keskiluokan maksukyvyn loppumisesta.

65 kommenttia Lisää kommentti

Hei! Haluan eduskuntaan!

Mistä sikiää kansanedustajaehdokas? Onko niin, että tarvitaan vain yksi narsistinen henkilö ja häntä tukevat lakeijat?

Missä vaiheessa ja miksi jonkun henkilön päässä syttyy ajatus, että hän on tavattoman fiksu ja suoranainen lahja Suomen kansalle?

6 kommenttia Lisää kommentti

Syö silliä ja juo kuravelliä

(PÄÄKIRJOITUS) Beach volley -kenttä korkattiin Helsingin Hietaniemessä jo kaksi viikkoa sitten. Viikon päästä lauantaina rantalentopalloilijoilla on jo kevätrieha. Vaan yritäpäs viedä tuoppi terassille, niin lain koura laskeutuu olkapäällesi.

Ulos ei ole asiaa kuin tupakalle.

0 kommenttia Lisää kommentti

Työn sankarit

Kari Tolvasta (kok.) Espoosta ja Pauli Kiurua (kok.) Valkeakoskelta voi pitää suorastaan iskurityöläisinä. Tolvanen osallistui syysistuntokaudella hallintovaliokunnan ja lakivaliokunnan kaikkiin kokouksiin. Kiuru taas ei jäänyt kertaakaan pois sivistys- ja ympäristövaliokuntien työstä.

1 kommentti Lisää kommentti

Tervetuloa Helsingin Uutisten blogeihin!

Helsingin Uutiset tarjoaa kaikille mahdollisuuden pitää omaa blogia. Blogistit ovat pääosin aktiivisia helsinkiläisiä, mutta joukkoon mahtuu myös kirjoittajia muualta. Lue tältä sivulta uusimmat blogikirjoitukset tai klikkaa oikeasta palstasta tiettyyn blogiin.

Haluatko blogistiksi? Oletko aktiivinen kansalainen, joka haluaa tuoda mielipiteensä julki laajalle yleisölle? Ota yhteyttä toimitukseen.