Piilota X Palauta

Laulun kesäkurssi tarjoaa mukavaa vaihtelua

Kommentoi

Jos sinulla on vapaata aikaa kesäkuussa, ja olet kiinnostunut yksinlaulusta, sinun kannattaa kokeilla miltä tuntuu kehittää laulutaitoasi todellisten ammattilaisten opissa.  Helsingin Kaisaniemessä  (Vuorikatu 17) järjestetään kesäkuun puolivälissä laulun kesäkurssi, jossa opettajina ovat todella hyvät ammattilaiset, oopperalaulaja  Sirkka Parviainen ja pianisti, korrepetiittori Ilona Lamberg.

Kurssilla otetaan huomioon opiskelijan lähtötaso ja yksilöllinen kehittyminen, joten kenenkään ei tarvitse pelätä, että kurssin vaatimustaso olisi liian kova. Opiskelija voi laulaa kurssilla myös haluamaansa ohjelmistoa, esimerkiksi klassista- operetti- tai rytmimusiikkia.
Kurssin päätteeksi  lauantaina 16.6.2012 pidetään laulukurssin oppilaiden konsertti.

Kurssille voivat osallistua sekä ammattiopiskelijat että yksinlaulun harrastajat. Laulukurssi sisältää yksityistunteja yhteensä 60 min/päivä.  Tunnit sisältävät laulutekniikkaa, musiikin tulkintaa, fonetiikkaa, esiintymistaitoa sekä ohjelmistoneuvontaa. Kurssista tarkempia tietoja antavat Ilona Lamberg (ilona.lamberg@gmail.com)  tai Sirkka Parviainen  (sirkka.sirkka@gmail.com).  Ilmoittautumiset kesäkurssille HNMKY:n musiikki-sivuston kautta tai puhelimella HNMKY:n toimistoon   09-173 44 231 tai 050 5634165.