Piilota X Palauta

Tervetuloa Tyttöjen Tupaan

Kommentoi

Helsingin Nuorten Naisten Kristillinen yhdistys haluaa tarjota Vuosaaren alueella asuville tytöille mielekästä vapaa-ajan toimintaa. Yhdistyksellä on käynnissä Tyttöjen Tupa hanke, jonka voimin Vuosaaren seurakunnan Hard Gospel Cafessa järjestetään 1-7-luokkalaisille tytöille avointa toimintaa.

Helsingin kaupunki on linjannut, että jokaisella lapsella tulisi olla jokin harrastus, tai aktiviteetti kodin ja koulun ulkopuolella. Kuitenkaan jokaisella perheellä ei ole mahdollisuutta syystä tai toisesta järjestää lapselle harrastusta. Avoimet tyttökerhot ovat maksuttomia ja matalan kynnyksen avointa toimintaa. Kerhoon voi tulla koko ajaksi, tai vaikka vain piipahtamaan. Jokaiselle kerralle on suunniteltu ohjattua toimintaa, mutta luvallista on esimerkiksi vain lukea, tai tehdä läksyjä kerhon ajan. Myös vanhemmat ovat tervetulleita tutustumaan toimintaan ja viettämään aikaa lapsensa kanssa.

Tyttöjen Tuvassa askarrellaan, pelaillaan, kokkaillaan, jutustellaan päivän kuumista puheenaiheista, syödään välipalaa ja ollaan oikein tyttöjä. Tyttöjen Tupaa ohjaa yhdistyksen tyttötyön koordinaattori. Kerhot ovat maanantaisin 1-5-luokkalaisille tytöille klo 14–16 ja keskiviikkoisin 6-7-luokkalaisille tytöille klo 15–17. Tyttöjen Tupa toimii Vuosaaren seurakunnan Hard Gospel Cafessa osoitteessa Kahvikuja 3 (palvelukeskus Albatrossin alakerrassa) Lisätietoja tyttötyön koordinaattori Tuulia Pajunpää p.045 8600922, tyttotyo@hnnky.fi.