Piilota X Palauta

Kevät saapuu Kallioon – Pohjanmaan kautta

Kommentoi

Teatteri Kallion galleria esittelee toukokuun taiteilijoina Airi Kentalan ja Kristiina Lohiluoman. Esillä on heidän puupiirros- ja grafiikan töitä. Näyttely on samalla kurikkalalaisen taiteilijakaksikon toinen yhteisnäyttely.  Aikaisemmassa näyttelyssä esillä oli keramiikkaa, metalligrafiikkaa ja maalauksia.

Kevät kehyksissä -näyttelyssä naiskuvat keskustelevat kukkien keskellä. Kokonaisuutta keventää sadunomaiset hahmot.

Kahden hengen tiimistä on vuoden sisällä kasvanut vapaamuotoinen pieni ryhmä, joka koostuu samanhenkisistä taiteentekijöistä. ”Uudet jäsenet eivät ehtineet tähän näyttelyyn vielä mukaan, mutta ryhmä järjestää kuluvan vuoden aikana yhteisen esittäytymisen Seinäjoen Taidehallissa”, taiteilijakaksikko kertoo.

Näyttelyn lisäksi Kentala ja Lohiluoma ohjaavat  puupiirroskurssia 12.- 13.5. Teatteri Kallion tiloissa. Kurssille on ennakkoilmoittautuminen 8.5.mennessä osoitteeseen johanna.lohiluoma@gmail.com. (Kurssi järjestetään mikäli osallistujia on vähintään seitsemän henkeä.)

Kevät kehyksissä. Airi Kentalan ja Kristiina Lohiluoman grafiikkaa teatteri Kallion galleria, Siltasaarenkatu 28. (Avoinna ti ja ke klo 18-20.  12-13.5. klo 12-16. Kukkii –viikon aikana myös päivittäen).