Piilota X Palauta

Kallio Kipinöi 2012 ohjelmistoa kerätään

Kommentoi

Kallion Kulttuuriverkosto kokoaa vuoden 2012 Kallio Kipinöi -kaupunkifestivaalin ohjelmistoa. Kulttuuriviikko järjestetään 16.11. – 25.11. Ohjelmatietojen dl on 12.10. Viikko koostuu itsenäisesti tuotetuista ohjelmista ja siihen voivat toteuttaa omia ohjelmiaan Kallion ja sen lähiseudun erilaiset yhteisöt, järjestöt ja yksityiset henkilöt  jne. Ohjelmasisällön muotoa ei ole rajattu, se voi olla esimerkiksi näyttely, esitys, konsertti, keskustelu, työpaja tai esitelmä.  Kipinöi -viikko on myös osa Helsinki 200-vuotta pääkaupunkina ohjelmistoa.

Kallion Kulttuuriverkosto kokoaa ohjelmat kokonaisuudeksi ja julkaisee tapahtumatiedot Kallio Kipinöi –ohjelmalehdessä. Lehdestä  saa myös maksullista ilmoitustilaa. Kulttuuriverkosto vastaa tapahtuman yleisluonteisesta tiedottamisesta. Kukin tapahtumajärjestäjä on puolestaan tapahtumansa vastuullinen tuottaja. Ohjelmatiedot tulee lähettää osoitteeseen: kipinoiohjelmat@gmail.com.

Kallion kulttuuriviikot ( Kallio Kukkii ja Kallio Kipinöi) ovat Helsingin vanhimmat yhtämittaisesti toimineet kaupunkifestivaalit. Syksyllä ja keväällä  kymmenen päivää kestävillä festivaaleilla on yli 100 yksittäistä tapahtumaa.  Viikkojen huomioarvo Kalliolle on merkittävä, festivaalin kokonaisyleisömäärä vuodessa on noin 50 000 kävijää. Lisätietoa: www.kallionkulttuuriverkosto.fi.

Kallio Kipinöi 2012 -info keskiviikkona 26.9. klo 18.00 Harjun nuoriostalolla, Aleksis Kiven katu 1.