Aurinko lämmitti vapaaehtoisia

MLL Konalan kirpparilla pupu myymässä arpoja.

Timo Ala-Risku

Lapset pääsivät paloautoon myös sisälle.

Timo Ala-Risku

Kirppis on koko kylän tapahtuma.

Timo Ala-Risku

Helluntaina järjestetyn MLL Konalan kevätkirppiksen ilmapiiri oli ainakin yhtä lämmin kuin ilma. Palomiehet  ja pupu viihdyttivät kirppiskansaa, ja tavara teki kauppansa. Kasvomaalaukseen täytyi välillä jopa jonottaa. Tällä kertaa oli tarjolla myös paikan päällä paistettuja muurinpohjalettuja. Kahviossa mahansa sai täyteen herkuilla jos toisillakin. Koko yhdistyksen hallitus aina kunniapuheenjohtajia myöten oli mukana oli auttamassa järjestelyissä.

Suuren kiitoksen ansaitsevat myös kaikki avustuskassien lahjoittajat. – Hyvä meininki, kiva paikallinen tapahtuma ja ennen kaikkea mukava kun on mahdollisuus lahjoitukseen, kommentoi eräs kirppismyyjistä. Kinnas-projektin kautta Viron vähävaraisille lapsiperheille menikin ennätysmäärä vaatetta.  Autoon ei olisi mahtunut yhtään enempää!

Hyvää kesää ja lämpimiä päiviä
toivoo MLL Konalan hallitus

Ps. Lisää tietoa toiminnastamme saat http://konala.mll.fi

MLL Konala

Konalan paikallisyhdistys on perustettu 1998. Vuoden 2014 marraskuussa yhdistyksessämme oli 384 jäsentä. MLL:n toiminnan perusta on paikallinen vapaaehtoistoiminta, joka vastaa lapsiperheiden tarpeisiin.
MLL paikallisyhdistykset parantavat lapsiperheiden hyvinvointia ja edistävät aktiivista kansalaisuutta yhteistyössä muiden paikallisten toimijoiden kanssa. Paikallisyhdistyksissä ihmiset voivat vaikuttaa omaan hyvinvointiinsa sekä asuinalueensa viihtyvyyteen ja turvallisuuteen. MLL toimii vaikuttamalla ja vaikuttaa toimimalla.
Vapaaehtoisena voit olla mukana juuri sen verran kuin sinulla on aikaa ja voimavaroja!
http://konala.mll.fi