Aurinko lämmitti vapaaehtoisia

MLL Konalan kirpparilla pupu myymässä arpoja.Lapset pääsivät paloautoon myös sisälle.Kirppis on koko kylän tapahtuma.

Helluntaina järjestetyn MLL Konalan kevätkirppiksen ilmapiiri oli ainakin yhtä lämmin kuin ilma. Palomiehet  ja pupu viihdyttivät kirppiskansaa, ja tavara teki kauppansa. Kasvomaalaukseen täytyi välillä jopa jonottaa. Tällä kertaa oli tarjolla myös paikan päällä paistettuja muurinpohjalettuja. Kahviossa mahansa sai täyteen herkuilla jos toisillakin. Koko yhdistyksen hallitus aina kunniapuheenjohtajia myöten oli mukana oli auttamassa järjestelyissä.

Suuren kiitoksen ansaitsevat myös kaikki avustuskassien lahjoittajat. – Hyvä meininki, kiva paikallinen tapahtuma ja ennen kaikkea mukava kun on mahdollisuus lahjoitukseen, kommentoi eräs kirppismyyjistä. Kinnas-projektin kautta Viron vähävaraisille lapsiperheille menikin ennätysmäärä vaatetta.  Autoon ei olisi mahtunut yhtään enempää!

Hyvää kesää ja lämpimiä päiviä
toivoo MLL Konalan hallitus

Ps. Lisää tietoa toiminnastamme saat http://konala.mll.fi

MLL Konala

Yhdistyksen tarkoituksena on tarjota lapsille ja heidän vanhemmilleen perheitä yhdistävää laadukasta, monipuolista, virkistävää ja kohtuuhintaista harrastustoimintaa, joka tukee perheiden välisten sosiaalisten verkostojen syntymistä. Suurin osa yhdistyksen toiminnasta perustuu vapaaehtoistyöhön.

Jäseniä yhdistyksessä on yli 300. Vuosi 2012 on yhdistyksen 14. toimintavuosi. Vapaaehtoisena voit olla mukana juuri sen verran kuin sinulla on aikaa ja voimavaroja.

http://konala.mll.fi