Heureka onkin aarre

Jaksan vielä hetken, Heurekassa.Parasta on kaverit!Minne tämä ympäristöpallo menikään?

Mannerheimin Lastensuojeluliiton Konalan paikallisyhdistys järjesti tänä kesänä jälleen alakoululaisille kesäkerhon. Kolmen viikon aikana parikymmentä lasta urheilee, askartelee, kokkaa, leikkii ja retkeilee ohjaajien kanssa.

Tällä viikolla ohjelmassa oli aarteen etsintää, jossa aarteeksi paljastui liput Heurekaan koko porukalle. Retkellä lapset tutustuivat niin ilmastonmuutokseen, tulevaisuuden kaupunkiin kuin dinosaurusten maailmaankin. Seuraavilla viikoilla on odotettavissa vielä retket Luukkiin ja Suomenlinnaan sekä kesäkisat.

Kerholaisilta kysyttäessä, mikä täällä on parasta, vastaus tuli nopeasti: KAVERIT!Lisää tietoja kesäkerhosta ja muusta toiminnastamme http://konala.mll.fi

MLL Konala

Yhdistyksen tarkoituksena on tarjota lapsille ja heidän vanhemmilleen perheitä yhdistävää laadukasta, monipuolista, virkistävää ja kohtuuhintaista harrastustoimintaa, joka tukee perheiden välisten sosiaalisten verkostojen syntymistä. Suurin osa yhdistyksen toiminnasta perustuu vapaaehtoistyöhön.

Jäseniä yhdistyksessä on yli 300. Vuosi 2012 on yhdistyksen 14. toimintavuosi. Vapaaehtoisena voit olla mukana juuri sen verran kuin sinulla on aikaa ja voimavaroja.

http://konala.mll.fi