Heureka onkin aarre

Jaksan vielä hetken, Heurekassa.

Riikka Mäkelä

Parasta on kaverit!

Riikka Mäkelä

Minne tämä ympäristöpallo menikään?

Riikka Mäkelä

Mannerheimin Lastensuojeluliiton Konalan paikallisyhdistys järjesti tänä kesänä jälleen alakoululaisille kesäkerhon. Kolmen viikon aikana parikymmentä lasta urheilee, askartelee, kokkaa, leikkii ja retkeilee ohjaajien kanssa.

Tällä viikolla ohjelmassa oli aarteen etsintää, jossa aarteeksi paljastui liput Heurekaan koko porukalle. Retkellä lapset tutustuivat niin ilmastonmuutokseen, tulevaisuuden kaupunkiin kuin dinosaurusten maailmaankin. Seuraavilla viikoilla on odotettavissa vielä retket Luukkiin ja Suomenlinnaan sekä kesäkisat.

Kerholaisilta kysyttäessä, mikä täällä on parasta, vastaus tuli nopeasti: KAVERIT!Lisää tietoja kesäkerhosta ja muusta toiminnastamme http://konala.mll.fi

MLL Konala

Konalan paikallisyhdistys on perustettu 1998. Vuoden 2014 marraskuussa yhdistyksessämme oli 384 jäsentä. MLL:n toiminnan perusta on paikallinen vapaaehtoistoiminta, joka vastaa lapsiperheiden tarpeisiin.
MLL paikallisyhdistykset parantavat lapsiperheiden hyvinvointia ja edistävät aktiivista kansalaisuutta yhteistyössä muiden paikallisten toimijoiden kanssa. Paikallisyhdistyksissä ihmiset voivat vaikuttaa omaan hyvinvointiinsa sekä asuinalueensa viihtyvyyteen ja turvallisuuteen. MLL toimii vaikuttamalla ja vaikuttaa toimimalla.
Vapaaehtoisena voit olla mukana juuri sen verran kuin sinulla on aikaa ja voimavaroja!
http://konala.mll.fi