KONALASSA JUMPATAAN KUITENKIN!

MLL Konala, circuit, liikunta

Pia Hietamies

Vielä jokin aika sitten oli uhkana että Mannerheimin lastensuojeluliiton Konalan paikallisyhdistyksen suositut perheliikuntaryhmät jouduttaisiin lakkauttamaan. Tiloja kuntoilulle ei olisi ollut, koska Hilatien ala-asteen koulu suljettiin sisäilmaongelman vuoksi, jolloin myös kaikki iltakäyttö koululla peruttiin.

Uudet tilat saatiin Konalan ala-asteen Riihipellontien koululta, läheltä Hilatietä. Tämä on todella hyvä asia, koska MLL perheliikuntaryhmät ovat olleet toistuvasti täynnä. Näin saamme jatkossakin perheet yhteiseen harrastukseen lähelle kotia.

Perheliikuntaryhmien jälkeen pystymme järjestämän Circuit- kiertoharjoittelua aikuisille. Tämä on kuntosali /jumppatyylistä liikuntaa, jossa liikutaan pisteestä toiseen. Jumppasuoritus yhdessä pisteessä kestää 1-2 min. Vetäjänä toimii ammattitaitoinen ohjaaja. Circuit sopii mainiosti niin naisille kuin miehillekin.

Tervetuloa kaikki mukaan!

Aloitamme ma 3.9.2012

klo 18-18.45 (ryhmä1)

klo 18.45-19.30 (ryhmä2)

klo 19.30-20.30 (circuit)

Ilmoittautumiset: anukanerva@kolumbus.fi, p. 050 377 0174

Jumppien hinnat ja lisätietoja yhdistyksestä: http://konala.mll.fi

MLL Konala

Konalan paikallisyhdistys on perustettu 1998. Vuoden 2014 marraskuussa yhdistyksessämme oli 384 jäsentä. MLL:n toiminnan perusta on paikallinen vapaaehtoistoiminta, joka vastaa lapsiperheiden tarpeisiin.
MLL paikallisyhdistykset parantavat lapsiperheiden hyvinvointia ja edistävät aktiivista kansalaisuutta yhteistyössä muiden paikallisten toimijoiden kanssa. Paikallisyhdistyksissä ihmiset voivat vaikuttaa omaan hyvinvointiinsa sekä asuinalueensa viihtyvyyteen ja turvallisuuteen. MLL toimii vaikuttamalla ja vaikuttaa toimimalla.
Vapaaehtoisena voit olla mukana juuri sen verran kuin sinulla on aikaa ja voimavaroja!
http://konala.mll.fi