Kakku, kavereita ja kivaa

Tytöt koristelevat kakkua 10-vuostisjuhlan kunniaksi.Lapset kaivamassa dinosauruksen luita Korkeasaaressa.

Konalan ala-asteen kerhotiloissa juhlittiin 10-vuotispäiviä isolla joukolla.

- Oli ihan tavallista, mutta kaikki sai tehdä jotain kivaa, kuvaa Tuomas Paljakka, 9, juhlapäivää. Juhlan sankari oli Mannerheimin Lastensuojeluliiton Konalan yhdistyksen tänä vuonna jo 10. kerran järjestämä kesäkerhon, jossa 1-6 -luokkalaiset lapset saivat puuhailla päivät turvallisten aikuisten valvonnassa. Kesäloman alusta juhannukseen asti toimivassa kerhossa päästiin tänä vuonna mm. pelaamaan tennistä ja koripalloa, kokkailemaan, retkelle lelumuseoon ja Korkeasaareen.
- Me nähtiin siellä fasaaneja. Kanit oli kaikista kivoimpia! Oli siellä myös leijonia, lumileopardeja ja käärmeitä. Ja kolme tai neljä lintua vapaana sisällä. Niillä oli kauniit äänet, kertoo Tuomas Korkeasaaren reissusta. Parasta koko kesäkerhossa onkin hänen mielestään ollut Korkeasaaressa käyminen ja aarteenetsintä.

http://konala.mll.fi

MLL Konala

Yhdistyksen tarkoituksena on tarjota lapsille ja heidän vanhemmilleen perheitä yhdistävää laadukasta, monipuolista, virkistävää ja kohtuuhintaista harrastustoimintaa, joka tukee perheiden välisten sosiaalisten verkostojen syntymistä. Suurin osa yhdistyksen toiminnasta perustuu vapaaehtoistyöhön.

Jäseniä yhdistyksessä on yli 300. Vuosi 2012 on yhdistyksen 14. toimintavuosi. Vapaaehtoisena voit olla mukana juuri sen verran kuin sinulla on aikaa ja voimavaroja.

http://konala.mll.fi