Kakku, kavereita ja kivaa

Tytöt koristelevat kakkua 10-vuostisjuhlan kunniaksi.

Riikka Mäkelä

Lapset kaivamassa dinosauruksen luita Korkeasaaressa.

Riikka Mäkelä

Konalan ala-asteen kerhotiloissa juhlittiin 10-vuotispäiviä isolla joukolla.

- Oli ihan tavallista, mutta kaikki sai tehdä jotain kivaa, kuvaa Tuomas Paljakka, 9, juhlapäivää. Juhlan sankari oli Mannerheimin Lastensuojeluliiton Konalan yhdistyksen tänä vuonna jo 10. kerran järjestämä kesäkerhon, jossa 1-6 -luokkalaiset lapset saivat puuhailla päivät turvallisten aikuisten valvonnassa. Kesäloman alusta juhannukseen asti toimivassa kerhossa päästiin tänä vuonna mm. pelaamaan tennistä ja koripalloa, kokkailemaan, retkelle lelumuseoon ja Korkeasaareen.
- Me nähtiin siellä fasaaneja. Kanit oli kaikista kivoimpia! Oli siellä myös leijonia, lumileopardeja ja käärmeitä. Ja kolme tai neljä lintua vapaana sisällä. Niillä oli kauniit äänet, kertoo Tuomas Korkeasaaren reissusta. Parasta koko kesäkerhossa onkin hänen mielestään ollut Korkeasaaressa käyminen ja aarteenetsintä.

http://konala.mll.fi

MLL Konala

Konalan paikallisyhdistys on perustettu 1998. Vuoden 2014 marraskuussa yhdistyksessämme oli 384 jäsentä. MLL:n toiminnan perusta on paikallinen vapaaehtoistoiminta, joka vastaa lapsiperheiden tarpeisiin.
MLL paikallisyhdistykset parantavat lapsiperheiden hyvinvointia ja edistävät aktiivista kansalaisuutta yhteistyössä muiden paikallisten toimijoiden kanssa. Paikallisyhdistyksissä ihmiset voivat vaikuttaa omaan hyvinvointiinsa sekä asuinalueensa viihtyvyyteen ja turvallisuuteen. MLL toimii vaikuttamalla ja vaikuttaa toimimalla.
Vapaaehtoisena voit olla mukana juuri sen verran kuin sinulla on aikaa ja voimavaroja!
http://konala.mll.fi