Piilota X Palauta

Myllypuroon perustettava lippukunta tarvitsee aikuisia

Kommentoi

Myllypuroon ollaan perustamassa uutta lippukuntaa. Jotta lippukunta voidaan perustaa, tarvitaan mukaan aikuisia. Vielä ennen juhannusta on mahdollisuus kuulla lisää, mitä aikuiset voivat partiossa tehdä.

Myllypurossa on herännyt koko ajan kasvavaa kiinnostusta partiota kohtaan, joten Pääkaupunkiseudun Partiolaiset haluaa tuoda harrastuksen myös alueen lasten ja nuorten lähelle. Tarvetta uudelle lippukunnalle on, sillä lähialueilla toimivat lippukunnat eivät pysty ottamaan kaikkia kiinnostuneita mukaan toimintaansa. Tavoitteena onkin, että uusi lippukunta aloittaa toimintansa Myllypurossa ensi syksynä.

Partio on koko perheen harrastus, ja mukaan tarvitaan vapaaehtoisia aikuisia suunnittelemaan ja perustamaan uutta lippukuntaa. Partiossa aikuinen saa olla mukana tarjoamassa nuorille ja lapsille oppimisen elämyksiä ja laadukasta vapaa-ajan toimintaa. Vaikka partio on nuorisojärjestö, tarvitaan toimintaa tukemaan ja vetämään aikuisia. Aiempi kokemus partiosta ei ole välttämätön, vaan koulutamme aikuiset tehtäviinsä.

Ensimmäiset askeleet uuden lippukunnan perustamiseksi on jo otettu toukokuussa, kun partiolaiset esittelivät toimintaa ja uutta lippukuntaa Myllypuron leikkipuistossa. Tarkoituksena oli rekrytoida mukaan aikuisia ja muutamia saatiinkin silloin innostettua uusiin lippukuntiin. Se ei kuitenkaan vielä riitä.

Tule kuulemaan lisää uudesta lippukunnasta ja juomaan kuppi kahvia tiistaina 19. kesäkuuta 2012 kello 17-19 Myllypuron kirkolle.  


Lisätietoja:
Hanna Grönlund
hanna.gronlund(ät)partio.fi, p. (09) 8865 1223

LisäLisä edfkwerj