Puotilan kartanolla vietetään ilmaisia Sadonkorjuujuhlia elokuun viimeisenä sunnuntaina 30.8. teemalla Oodi omenalle. Tapahtuma on suunnattu koko perheelle. Ohjelmassa on omenainfoa ja Puotilan kartanoalueen esittelykierros Birgitta-neidon ja vara-amiraali Cronstedtin seurassa.

0 kommenttia Lisää kommentti

Sadonkorjuujuhlat Puotilassa

Olen kuulunut elämäni aikana monenlaisiin vähemmistöihin ja kummajaisiin, ajatellut toisin kuin mitä vallitsevat käsitykset olisivat edellyttäneet.

Kummallisinta kaikesta on kuitenkin huomata kuuluvansa enemmistöön ja joutuvansa kulkemaan sammutetuin lyhdyin.

0 kommenttia Lisää kommentti

Lupa uskoa

Helsingin kaupungin ympäristökeskus otti tällä viikolla uimavesinäytteet kaikilta Itä-Helsingin pieniltä uimarannoilta sekä Pihlajasaaren uimarannalta. Uimavesien lämpötilat ovat hieman laskeneet viime viikosta, lämpötilat vaihtelevat nyt 17–20 asteen välillä. Kaikki tutkitut näytteet olivat hygieeniseltä laadultaan hyviä.

1 kommentti Lisää kommentti

Näin on käynyt uimavesille, tsekkaa!

Helsingin uimarannoilla mitatut veden lämpötilat vaihtelevat nyt 18–22 asteen välillä. Helsingin kaupungin ympäristökeskus otti tällä viikolla uimavesinäytteet kaikilta Helsingin suurilta uimarannoilta sekä Uunisaaren, Suomenlinnan ja Mustasaaren rannoilta. Kaikki tutkitut näytteet olivat hygieeniseltä laadultaan hyviä.

0 kommenttia Lisää kommentti

Uimavedet ovat viimein lämpimiä