Muokkaa

Mäntsälän Uutisten Minne mennä -uutisia

Kesäkuvakisa on taas täällä - voita polkupyörä XXL:stä

 

Kaikki kesässä on kuvaamisen arvoista ja Etelä-Suomen Median perinteisessä kesäkuvakisassa julkaistaan kaikki meille lähetetyt asialliset kuvat. Tämän kesän kesäisimmän kuvan ottaja palkitaan XXL:n 500 euron arvoisella polkupyörällä.

Kilpailuun voit osallistua sähköpostilla osoitteeseen lomakuva (a) gmail.com

Liitä kuvan yhteyteen kuvaajan nimi ja yhteystiedot kotiosoitteineen. Älä unohda mainita omaa kotipaikkakuntaasi!
Jokaiseen kuvaan voit liittää myös oman kesäisen tarinan. Jos osallistut useammalla kuin yhdellä kuvalla, lähetä ne eri viesteinä. Julkaisemme max. viisi kuvaa / lähettäjä.
Voit lähettää kuvan myös kännykällä multimediaviestinä numeroon 173521. Kirjoita viestin alkuun LOMA ja sen jälkeen kuvaan liittyvä tarina ja yhteystietosi. Viestin hinta on lähettäjän puhelinliittymän mukainen maksu multimediaviestistä.

Muista, että lähettäjällä tulee olla lupa kuvattavilta kuvien julkaisuun. Kisakuvia voidaan julkaista myös Etelä-Suomen Mediaan kuuluvien lehtien paperilehden sivuilla.
Kesäkuvia julkaistaan 1. kesäkuuta alkaen.
Kilpailuaikaa on elokuun 2017 loppuun asti. Syyskuun aikana raati kokoontuu valitsemaan parhaat kuvat, jotka julkaistaan myös Etelä-Suomen Median kaikissa lehdissä ja verkkosivuilla.

Voittaja saa valita XXL-tavaratalon valikoimasta mieluisan polkupyörän. Pyörän arvo max 500 euroa. Jos mieleinen pyörä on kalliimpi, voittaja maksaa itse erotuksen. Jos voittaja haluaa jonkun edullisemman pyörän, hintaerotusta ei makseta. Palkintosumma voidaan käyttää ainoastaan yhteen polkupyörään, ei muiden tuoteryhmien tuotteisiin. Palkinto tulee lunastaa 30.9.2017 mennessä.

Kesän 2010 kuvat Kesän 2011 kuvat Kesän 2012 kuvat Kesän 2013 kuvat Kesän 2014 kuvat Kesän 2015 kuvat Kesän 2016 kuvat