Piilota X Palauta
Lukijan uutinen

Puksun Poutamarkkinat tuovat puistokirppisperinteen Pukinmäkeen

Kommentoi

Pukinmäessä järjestetään Poutamarkkinat sunnuntaina 10.6.2012 klo 10-13 leikkipuisto Unikossa (os. Unikkotie 8). Poutamarkkinoista on tarkoitus luoda samanlainen vuosittainen perinne kuin Kumpulassa ja Käpylässä järjestettävistä kyläjuhlista ja Herttoniemen pihakirppispäivästä.

Ympäri Helsinkiä levittäytyneen Siivouspäivän yhteydessä järjestetyn kirpputorin jälkeen joukko pukinmäkeläisiä innostui puistokirppistelystä niin paljon, että uuden tapahtuman suunnittelu aloitettiin samantien. Mannerheimin Lastensuojeluliiton Pukinmäki-Savelan paikallisyhdistys toimii Poutamarkkinoiden pääjärjestäjänä, mutta mukana on alueen toimijoita laidasta laitaan.

Puistokirppis on helppo tapa kierrättää, etsiä aarteita tai myydä pois itselle tarpeetonta tavaraa. Myyntipaikkoja ei tarvitse vuokrata etukäteen, eikä myynnistä peritä maksua. Mukaan voi tulla joko pienen kassin tai kokonaisen autolastillisen kanssa oman tilanteen mukaan. Samalla voi nauttia yhteisöllisestä tunnelmasta omassa lähipuistossa.

Poutamarkkinoilla on kahvio sekä monipuolista ohjelmaa kaikenikäisille. Lapsille on tarjolla kivimaalausta ja bailatino-taukojumppaa, ja lisäksi ohjelmassa on sirkusesityksiä, musiikkia sekä neulegraffiti-paja. Kirppismyyjien lisäksi paikalla on eri yritysten tuote-esittelijöitä. Puistokirppiksellä on myös valvottu Annetaan -piste, jonne voi tuoda itselle tarpeetonta hyväkuntoista ja ehjää tavaraa ja vaatetta pois annettavaksi.

Lisätiedot: Anita Kaukokari-Pölkki, p. 046-5488091, mll.pukinmakisavela@gmail.com

http://puksunpoutamarkkinat.blogspot.com

MLL Pukinmäki-Savela  

Kommentit

Osallistu keskusteluun

Keskustelut on toistaiseksi suljettu