Piilota X Palauta
Lukijan uutinen

Saiturin toiseksi viimeinen esitysviikko pyörähti käyntiin mallikkaasti

Kommentoi

Teatteri Helsingin kesäkuusta lähtien esittämä klassikkokomedia Saituri aloitti eilen toiseksi viimeisen esitysviikkonsa. Viimeinen esitys päättää teatterin Molière-trilogian lauantaina 18.8.2012.

Säät ovat enimmäkseen suosineet Tervasaaressa esitettävää näytelmää, eikä yhtäkään esitystä ole jouduttu peruuttamaan.

- Mikäli kaatosade yllättää kesken esityksen, saa samalla lipulla tulla uudelleen ilmaiseksi, lupaa Teatteri Helsingin kulttuurituottaja Marja Meriläinen.

Syksyinen sää on joinain päivinä pelästyttänyt osaa katsojia tulemasta Tervasaareen, sillä katsomoa ei ole katettu. Teatterin väki kuitenkin muistuttaa, että ensimmäisille paikalletulijoille on tarjolla lämmittäviä huopia ja kaikille löytyy varmasti istuinalusia. Myös nauru lämmittää, samoin väliajalla myytävä kuuma kahvi ja tee.

- Lippuja kannattaa alkaa varaamaan viimeiselle viikolle hyvissä ajoin, sillä joskus ihmiset huomaavat asian vasta viime tipassa, eivätkä välttämättä pääsekään siihen haluamaansa näytökseen, muistuttaa puhelinvarauksista vastaava tuottaja-avustaja Kiia Pitkänen.

- Viimeisen viikon tiistai näyttää meidän vinkkelistämme jo mukavalta, toisin sanoen yleisöä on hyvin tulossa.

Esitys on poikinut hyvää palautetta niin lehdistössä kuin yleisössäkin. Erityiskiitosta molemmilla tahoilla on kerännyt Mona Kortelampi, jonka esittämä Frosine on lumonnut yleisöä hurmaavalla häikäilemättömyydellään ja viehkeällä viekkaudellaan.

Lisäksi Saiturissa esiintyvät viimevuotisessakin Molière-komediassa, Luulosairaassa, naurattaneet Timo Mann, Elisa Salo, Jukka ja Anna-Kaaren Markko sekä uudemmat tuttavuudet Heikki Häkkä ja Jussi Ollila.

teatterihelsinki  

Kommentit

Osallistu keskusteluun

Keskustelut on toistaiseksi suljettu