Piilota X Palauta
Lukijan uutinen

Nuorisotilojen biljardijoukkueliiga tulee Helsinkiin

1 Kommentoi

Suomen Biljardiliitto ry:n alaista, nuorisotilojen joukkueille tarkoitettua Resulttia Solutions -junnubilisliigaa on pian mahdollista pelata Helsingissä. Helsinkiläisjoukkueiden biljardisarja alkaa vuoden 2012 alussa. Joukkueet ilmoittautuvat keskiviikkoon 30.11.2011 mennessä.

Resulttia Solutions -junnubilisliiga on Suomen Biljardiliitto ry:n alainen juniorien biljardijoukkueliiga, jota pelataan paikkakunnittain nuorisotilojen joukkueiden kesken. Nelihenkisten joukkueiden pelaajat ovat alle 18-vuotiaita. Joukkueet voivat pelata pelinsä esim. nuorisotaloilla tai seurakunnan nuorisotiloilla. Helsingin liigafinaalit pelataan paikallisella biljardisalilla keväällä 2012.

Helsingin ohella junnubilisliigatoimintaa järjestetään jo Keravalla ja Tampereella. Liigakaudelle 2011-2012 mukaan ovat tulossa lisäksi mm. Hyvinkää ja Vantaa. Moni muukin paikkakunta on ilmaissut kiinnostuksensa, sillä junnubilisliigaa on mahdollista pelata kaikissa Suomen kunnissa, joissa saadaan muodostettua vähintään neljä joukkuetta. Kullakin liigalla on Internetissä kattava verkkosivustonsa ja tulospalvelunsa, joiden toteutuksesta vastaa pääyhteistyökumppani, tamperelainen ohjelmistoalan yritys Resulttia Solutions.

Lisätietoja Helsingin Resulttia Solutions -junnubilisliigasta löytyy Internet-osoitteesta http://www.junnubilisliiga.fi/helsinki/.

1 kommentti Kommentoi
Mika Salonen  

Kommentit

16.11.2011 12:13

Ilmoittautumisia vastaanotetaan 30.11.2011 saakka.

Osallistu keskusteluun

Tämän kentän sisältö pidetään yksityisenä eikä sitä näytetä julkisesti.
  • Kirjoita rakentavasti, asiallisesti ja keskustelua edistävästi.
  • Älä esitä sukupuoleen, ikään, syntyperään, kieleen, uskontoon, vammaisuuteen tai henkilökohtaisiin ominaisuuksiin kohdistettuja asiattomuuksia.
  • Älä levitä huhuja tai valheita.
  • Käytä asiallista ja hyvää kieltä, älä kiroile.
  • Älä yllytä rikokseen tai väkivaltaan.
  • Älä laita viestiisi linkkejä laittomaan tai epäasialliseen materiaaliin.
  • Älä mainosta.
  • Älä käytä ylipitkiä lainauksia. Jos lainaat jotain toista kirjoittajaa tai sivustoa, mainitse lähde.