Esim. 22.11.2014
Esim. 22.11.2014
17.5.2011 (Koko päivä) - 22.5.2011 (Koko päivä)
Muut tapahtumat

Designkorttelin viikko 2011

Design District Helsinki

Helsinki

Design District Helsinki juhlii kevättä toukokuussa lähes viikon ajan! Design District Helsinki on kapunginosayhdistys, joka koostuu alueen luovista toimijoista designliikkeistä gallerioihin ja ravintoloihin. Viikon aikana joka päivä luvassa on uusi tapahtuma eri puolilla aluetta!
<!--break-->

Viikko alkaa designsuunnistuksilla tiistaina 17.5. ja keskiviikkona 18.5. Tutustu alueen viehättäviin liikkeisiin, gallerioihin ja ravintoloihin räätälöidyn kartan avulla.

Osta erikoisliikkeestä-päivänä torstaina 19.5. moni Design District Helsingin liikkeistä on auki jopa kello 20/21 asti. Luvassa on muun muassa tuotetarjouksia ja liikkeiden kevätjuhlia eri puolilla Punavuorta!

Perjantaina 20.5. aluetta voi kiertää designoppaiden johdolla. Opastettu kierros on hauska tapa tutustua Helsinkiin sekä suomalaisen muotoilun historiaan ja nykypäivään.

Lauantaina 21.5. korttelin yritykset kerääntyvät yhteen Dianapuistoon myyjäisten merkeissä. Kello 11-16 myyjäiset tarjoavat mitä parhaimman mahdollisuuden ostaa yksilöllisiä ja uniikkeja lahjoja itselleen tai vaikkapa koulunsa päättävälle.

Paras tapa viettää keväistä sunnuntaita on varmasti maittava brunssi, jota tarjoillaan eri puolilla Design District Helsingin kahviloissa ja ravintoloissa. Brunssin jälkeen voi siirtyä ihastelemaan ja ihmettelemään taidetta alueen lukuisiin museoihin ja gallerioihin.

Tervetuloa tutustumaan Designkorttelin alueeseen!
Lisätiedot tarkentuvat pian nettisivuillemme.

Design District Helsinki