Tutkimus: nainen haluaa harvemmin

Ainakin ajoittainen seksuaalisen halun puute koskee joka toista suomalaista parisuhdetta.

Naisen ja miehen seksihaluissa on ihan oikeasti eroja. Tämän vahvistaa Väestöliiton tutkimusprofessori Osmo Kontulan vuonna 2007 johtama tutkimus, jossa oli 2500 aikuista vastaajaa.

–  Tutkimuksen perusteella suomalaiset haluavat seksiä keskimäärin 14 kertaa kuukaudessa, mutta naiset yhdeksän kertaa ja miehet 21 kertaa, Väestöliiton kliininen seksologi Tarja Sandberg kertoo.

Hän korostaa, ettei seksi tarkoita kuitenkaan vain yhdyntää.

– Jos naisista tuntuu, että aina se mies on haluamassa, kannattaisi kysellä, että mitä se mies oikeastaan haluaa. Mies ei tutkimusten mukaan nimittäin olekaan niiin suorituskeskeinen kuin naiset usein luulevat. Miehet ovat enemmän rakastelukeskeisiä kuin yhdyntäkeskeisiä.

Miehen vonkaaminen onkin Sandbergin tulkinnan mukaan usein sitä, että mies haluaa tulla hyväillyksi ja kiihotetuksi. Mies kaipaa myös arvostusta ja hyväksytyksi tulemista sekä palautetta miehisyydestään.

–  Jokaiselle miehelle ja naiselle, mutta etenkin miehelle, on tärkeää kuulla aika ajoin kumppaniltaan, että tämä haluaa häntä edelleen. Jos tulee torjutuksi, se vaatisi syyn miksi, seksologi antaa vinkin pareille.

Parisuhteessa seksin määrästä päättää yleensä se, joka haluaa seksiä harvemmin. Näin päätösvalta jää usein naiselle. Miesten iloksi tutkimus paljastaa, että naiset tekevät aloitteita enemmän kuin aiemmin.

–  Suurin osa ihmisistä on tyytyväisiä seksielämäänsä. Mielihyvä on lisääntynyt parisuhteissa vaikka toisaalta halun puutettakin on. Naisten haluttomuus on lisääntynyt, etenkin nuorten naisten, Sandberg kertoo.

Haluttomuus johtuu harvoin kuitenkaan partnerista.

– On vain niin paljon isoja, haasteellisia asioita, jotka vievät ajatuksia: ura, lapset, perhe, omakotitalo, velka.

Stressaavista ajatuksista kannattaisi kuitenkin makuuhuoneessa pyristellä eroon ja antautua nautinnoille. Seksi nimittäin palkitsee:

– Hyvä seksi antaa mielihyvää, endorfiinit lisääntyvät ja onnellisuus lisääntyy. Mutta huono ja mitäänsanomaton seksi ei sitä tee, Sandberg toteaa.

Naisten on myös vaikeampi stressitilanteessa nauttia seksistä kuin miesten. Se ei vain onnistu naisilta yhtä helposti.

Jos seksistä tulee parisuhteessa ongelma, seksologin mielestä siitä pitää puhua:

– Pitäisi puhua kunnioittavalla otteella ja ymmärtää, että vähemmän haluava tekee kuitenkin parhaansa halun saavuttamiseksi. Kaikki haluavat hyvää seksielämää, ei kukaan ilkeyttään pihtaa.

Mitä seksologi sitten sanoisi sinkkumiehelle, joka kokee jäävänsä ilman naista, kun machomiehet nappaavat naiset?

–  En ole tässä asiantuntija, mutta sen tiedän, että valta viehättää naista. Machomiehen raamikas olemus saattaa viestittää valtaa. Toisaalta naiset mieltyvät ressukoihin, ehkä se liittyy hoivaan.

– Mutta miten nämä machomiehet ja ressukat sitten pystyvät pitämään naisen, se on eri juttu. Tavallinen, kunnon mies sitoutuu ja on parinvalintana erinomainen.

Kommentit

"–  Tutkimuksen perusteella suomalaiset haluavat seksiä keskimäärin 14 kertaa kuukaudessa, mutta naiset yhdeksän kertaa ja miehet 21 kertaa, Väestöliiton kliininen seksologi Tarja Sandberg kertoo."
Mistä tämä ero johtuu?
Onko varmaa, että ero on todellinen? Vai kulttuurisyistä miehet ja naiset vastaavat eri tavoilla? - Muitan joskus takavuosina tehdyssä seksitutkimuksessa miehet ja naiset ilmoittivat seksikumppanien määrän erisuureksi, vaikka keskimäärin miehellä ja naisella pitäisi olla yhtä monta seksikumppania. (Tutkimuksessa ei siihen aikaan otettu huomioon homoseksuaalisia.)

tiedonhaluinen

Kyylä miestä haluttaa 30:nä päivänä kuukaudessa, jos ei saa kertaakaan.

Entä suoritetun seksin määrä/kk muilla ihmisillä keskimäärin?

häntäheikki evp

Että tämmöinen artikkeli perhelehdessä! On aikoihin eletty, kun ilmaisjakeluakin pitää piilotella pikkupilteiltä lapsenlapsilta. Kevättäkö pukkaa ;)

asiaihminen

Hyi olkoon!

Alaston, viehättävä nainen on maailman upein taideteos. On upeaa hyväillä hänen runsaita ja naisellisen pehmeitä muotojaan. Kaiken kruunaa kun pääsee teoksen kosteaan sisätilaan naatiskelemaan.....

kukkulan kuningas

Kyllä se vaan on "pimpsa " mikä miehen tiellä ja terveenä pitää ja "pippeli " naisen , ei tule mielen ongelmia ja työt sujuu leikiten hyvän panon jälkeen

Passi Jutinen

Naisilla on tosi stereotyyppiset käsitykset miehistä. Valitettavasti ne miehet, joita naiset haluaisivat, haluavat tosi naisellisia naisia. Se karsii.

Lebonoloiset rekkikset eivät monia miehiä kiinnosta tai jos näyttää pystyynnostetulta sialta.

kommentti

Naiselle harvoin kelpaa seksin vastineeksi pelkkä miehen vastavuoroinen seksitoiminta. Siksi miehellä pitää olla muutakin annettavaa jotta puuhastelu kiinnostaa.

Se ei ole 1:1

Seksologi luennoi haluista ja tarpeista, kertoi, että jotkut saavat joka päivä ja pyysi niitä jotka saavat joka päivä nostamaan kätensä. Noin 1/3 nosti.
Jotkut saavat 2 kertaa viikossa, ja nostettiin käsiä...
Jotkut saavat kerran viikossa, ja taas nostettiin käsiä...
Sitten niitä, jotka kerran kuussa...
Sitten on niitä jotka saavat kerran vuodessa. Yksi miäs nosti kätensä ja oli hyvin tyytyväisen oloinen. Seksologi kysyi miehen tyytyväisyyden syytä.
Tähän miäs vastasi:" Tänään on SE päivä!"
Tämä on 60-luvulla Narvassa kerrottu juttu, eli kansan suussa on kiertänyt tieto asioista, joita nyt tutkitaan.

Matti J. Mäkelä

Kuten kirjoitin, tätä juttua kerrottiin murrosikäisten keskuudessa maaseudulla jo 1960 luvulla.
Siis nuoret tiesivät 60-luvulla, että himoja ja haluja on erilaisilla sykleillä. Nyt on huomattu oikein tutkimalla, että naiset haluaa harvemmin kuin miähet.
Jotenkin musta tuntuu, että tää tiedettiin jo 60-luvulla!
Kerroin asian vitsillä, jonka poikasena kuulin jossain Narvan seurojetalon tianoilla.

Matti J. Mäkelä

EVVK. Vaikka seksi olisi murrosikäisten lasten ajatuksissa päällimmäisenä, aikuisilla harvoin on näin. Pornoteollisuuden myötä seksistä on tehty myyttejä, tabuja ja ylikorostettu yhdyntää. Koko asiaan kiinnitetään turhaan liikaa huomiota. Seksi on luonnollinen osa toimivaa parisuhdetta, välillä "panettaa" enemmän, välillä vähemmän, elämän tilanteesta riippuen.
Sitten löytyy iso määrä ihmisiä, joilla ei ole parisuhdetta ja seksistä tai sen puutteesta on tehtävä iso kysymys ja ongelma.

Paineista pääsee sillä, että tajuaa seksin olevan lisääntymistä varten. Sitä harrastavat simpanssitkin. Niillä tuskin on paineita ulkonäön yms suhteen. Aina ei ole, eikä tarvitse olla se vaihe elämästä menossa, että voisi (edes teoriassa) hankkia lapsen.

Keskusteluvälit ja ystävyys kumppanin kanssa jyrää pelkän seksin mennen tullen. Hellyyttä ja rakkautta unohtamatta.

Myy

Myy onoikeassa. Just tuo seksin ylikorostaminen ja mystifiointi saa aikaan nykyisen holtittomuuden parisuhteissa. Jopa oitis jos ei haluta niin ei kun pari kiertoon. Sitten uuden parin kanssa taas kehua retostellaan seksin suhteen, ja oitis jos ei haluta, niin ei kun taas pari kiertoon.

Tässä parisuhdekierrätyksessä syntyvillä lapsilla ehtii elämänsä aikana olla kymmeniä eri isä- ja äitipuolia, puolisiskoja ja -veljiä, sen sata mummo- ja vaaripuolta, lukematon määrä setiä ja tätejä ja mielipuolinen määrä puoliserkkuja - ja hyvin usein ei yhtään sellaista sukulaissuhdetta, joka olisi pysyvä ja luotettava. Kavalkadi ihmisiä ravaa kodissa ja lapsi eri kotien väliä.

Lapsiparatkin oppivat sen, että oitis kun makuuhuoneesta loppuvat erilaiset äänet, niin isi / äiti / sisarukset / koti / lähikoulu ym. vaihtuu.

Tuossa seksirallissa eläimellinen vietti ja himo - häntä ohjaa koiraa ja ihmistä. Missä on paljon puhuttu kehittynyt ihmisolento, järjen jättiläinen, jälkeläisistään vastuun kantaja?

asiaihminen

Kumma juttu, kun kuitenkin monilta tutuilta naisilta kuulee ihan päinvastaista: alkuhuuman jälkeen käy selväksi, että mies on seksistä vähemmän kiinnostunut. Naisilla on varsinkin ovulaation aikaan hirveä kiehunta päällä, kun äijä vaan röhnöttää sohvalla eikä tajua/ei viitti. Sanoo nimim. kokemusta on. Uskon todellakin, että näihin seksikyselyihin vastataan "odotusten mukaan".

silver

Jurpon jutut taisi olla nimimerkin mukaiset? Ei kannata perua lehden tilausta, se tulee nääs ilmaiseksi jokaisen Vantaalaisen kotiin...

Pieni säästö =0

Ei minnuu aina naitata.
Sitten sekin, että monasti on ollu parempaa vieras mies, kuin oma.
Se ei ossaa ees hiplata oikeist paikois.
Esileikki on sitä, et se sannoo; tee ittes piip ja se käy vessasa.

naitax

Jutut on toki jurpoja - sen vaan sanoin että yhtä tyhjänpäivästä päivänselvyyksien "tutkimista" tämä eukkojen pihtaaminen on kun sen tutkiskelu ulostaako karhut metsään.

Kai se oli tasa-arvolain vastaista kun viesti piti poistaa

Jurpo

Ja jutun alapuolella on " munapula".
Päättääkää jo ?
Luin aikoinaan tutkimuksesta jossa puhuttiin Freudilaisittain suurin osa nuorista naisista alle 40 v, jotka kokivat seksin vastenmieliseksi . Ja sitten kun naiset alkaa sen hyväksyä on myöhäistä....No onhan noita kuumia ulkomaita....

hurjachili

Kai se riippuu ihmisistä, itse miehenä olen ollut jo pitkää selibaatissa, mutta yhdessä ollessamme lähes päivittäistä.
Läksi siihen liittyi halaaminen, hellyys ja paijaaminen, vastaavaa en ole sen koomin kokenut.
Aina pitää ottaa toinen huomioon, ei voi olla vain toisen osapuolen haluista kysymys, eli ei sitä aina itseäkään huvita, jaksa muutakin kivaa voi yhdessä harrastaa.

järki mukaan

Rutiinit tympii naisia. Omalle miehellekin on pitänyt kädestä pitäen opettaa esileikkiä ja muistuttaa aina silloin tällöin, että nyt taas lipsuu ote. Menee hommat helposti siihen, että mies hiplaa kuin koiraa ja nainen tuskastuu/tulee paineita kun ei moinen herätä.
Suurin osa tutuista naisista on joskus ihastunut vieraaseen ihan sen vuoksi, että oman miehen kanssa on kaikenlaista vääntöä. Eli vireas kiihottaa mutta oma ei.
Nainen ei osaa rentoutua jos on riitoja ja lapset ja kodinhoito on jätetty naisen harteille työpäivän päätteeksi. Lasten huolet ja murheet myös pyörii naisen mielessä, miehet ei moisia huolia tiedä edes olevan.

Puhumisen tärkeyttä ei voi liikaa korostaa.

sun syy eiku kenen syy

Teidän kommenteista vois päätellä, että vieraissa käynti nyt sitten muuttais kaiken paremmaksi. Menee talot menee autot tulee kaks velkaista sittenkö se seksi muuttuu paremmaksi kun on monikerroin paineita ja velkoja. Mahda eppäillä onko ennää täysjärkisten hommoo.

jalat muassa järki piässä

Usein ongelmat seksin alueella kielivät muista ongelmista, joita on jomman kumman rakastavaisen omassa tai yhteisessä elämässä. Liian usein ajaudutaan tilanteeseen, että mitään ei ole tehtävissä, jolloin mielessä alkaa kummitella ratkaisuna ero tai vieraissa käynti tai vastaavaa. Kuitenkin, olisi valittavissa sekin vaihtoehto, että seksikin alkaisi luistaa, jos nuo tiedostetut tai tiedostamattomat pulmat on ensin myötätunnolla ja viisaudella onnistuttu ratkaisemaan. Tuo pulma voi olla pienikin asia, joskus suurempikin. Joskus se ongelma voi olla myös asia, jota kumpikaan ei tiedosta ongelmaksi, esimerkiksi asenne tai uskomus itsestä, toisesta tai jostain asiasta.

Rehellisyyttä, kärsivällisyyttä ja luottamustahan se vaatii, niin itseä, kumppania kuin koko elämää kohtaan. Toista ei voi muuttaa, mutta itseään voi ja se voi saada toisenkin muuttumaan. Parhaimmillaan tilanne on, jos kumpikin päättäisi ottaa lusikan nöyrästi kauniiseen käteen ja tulla tulokseen, että tämä parisuhde on kuitenkin sen arvoinen asia, että kannattaa alkaa itseään ja suhdetta kehittämään. Se vaatii rakentavaa vuorovaikutusta ja kuuntelemista, se vaatii taitoa katsoa asioita toisen näkökulmasta, kykyä nähdä siinä hyvää ja kunnioituksen arvoista. Se vaatii turhautumisesta luopumista, mikä onnistuu myötätunnon avulla, mikä voi vaatia sitä, että ensin tekee lujasti töitä itsensä kanssa.

Yksi askel voisi olla vaikka käydä terapiassa tai opiskella terapeuttista kirjallisuutta oman käyttäytymisensä kehittämiseksi. Yksi hyvä sivusto, josta monet ovat löytäneet apua, on www.vaestoliitto.fi/parisuhde/

Myötätunto ratkaisee kaiken

Tässä viisas kirjoitus. Kyllä se vain ikävä kyllä on niin, että ensin täytyy tapahtua jotain mullistavaa esim uskottomuus ennen kuin aletaan parisuhdetta korjaamaan jos vielä on korjattavaa. Sikälis kun asiat on luisuneet siihen että seksi ei kiinnosta ja muutenkin suhteessa ei ole hyvä olla. On se vain niin että asiat lähtee korvien välistä, niin sänkyasiat kuin muutkin. Jos hellyyttä, kunnioitus, läheisyyttä on normiarjessa, kyllä sänkyasiat hoitunevat aivan luonnollisesti ja sopivassa määrässä. Mutta siinähän se just on....

pörri

Entäpä ne naset ja miehet jotka eivät ole vastannut niihin aiheisin kysymyksiin - heitä on paljon, paljon enemmän.

Ei siis riitä, että esim. 1000 henkilöltä on kyselty ja heti sen jälkeen yleistetään.

Pusuja pusuja

Kyllä se riittää tieteellisesti luotettavaan tulokseen... kunhan poiminta on tehty oikein... ei siis kysytä esim. kaikilta Myrskylän asukkailta.

Jääräpää

Täydennän aiempaa kirjoitustani.
Kannattaa vähentää kaljan tai yleensä alkoholin juontia. Itse en juo enää lainkaan ja mieskin lakkasi juomasta. No jos lasillinen pari kerran vuodessa. Tupakointi, iuuh en voi suudella tai olla tupakoivan sylissä, oksu tulee kurkkuun.

Tärkeää on huomioiminen ja hellyys ja hiplaaminen muualla kuin sängyssä. Eli halaus kun lähdetään töihin, halaus kun tullaan töistä, ei haittaa vaikka suukotellaan ja puristellaan hiukan pyllystä silloin tällöin ohimennen. Huumoria. Epäkohdista pitää puhua ja parasta on jos kumpikin tulee hiukan vastaan eli ei pidetä omista mielipiteistä ja haluista ääriinsä kiinni. Jos on lapsia perheessä niin siinäkin tulee herkästi erimielisyyksiä, eli jutelkaa asioista ja miltä tuntuu kun sitä ja tätä on tehty tai sanottu tai jätetty sanomatta.
Kahden kesken lomat, konserteissa tai teatterissa käynnit. Kaikki se on yhteistä mukavaa ellei toinen suorastaan inhoa moisia harrasteita. Yhteiset kävelyt tai pyöräilyt ei vaadi kuin sen polkupyörän. Mieheni pyörä on 20v eli ei tarvitse olla viimeisen päälle uudet vermeet.

Itse en ole lähtenyt vieraisiin mutta olen hetkellisesti ollut ihastunut. Olihan se jännää sen hetken. En enää anna itselleni lupaa moiseen hupailuun. Monet ystäväni sen sijaan ovat menneet mielitekojen mukaan. Joku on jäänyt kiinni ja jotkut on eronneet. Toisissa pareissa taas vieraissa on saattanut käydä molemmat osapuolet mutta siitä ei huudella.

Seksikaupasta voi käydä hakemassa maistuvia tai tuoksuvia ja kuumottavia liukuvoiteita. Erilaiset klitoriksen tärisyttäjät on hmm osa huonoja, pitää löytää se itselle sopiva. Olen ostanut muutamat ja vain jänönpuputyyppiset toimii mulla.

Tärkeä asia, jota ei voi liikaa korostaa: moni nainen kokee olevansa ruma tai ei riittävän kaunis. Mainoksissa on vain nuoria naisia ja meikattuina/laitettuina ja kuvamanipuloituina täydellisiksi. Moni nainen luulee, että meidän olisi pakko olla samannäköisiä kuin mainosten kaunottaret, mutta näinhän ei ole. Koitetaan siis nostaa häntä pystyyn ja lakataan vatvomasta niitä selluliittejä ja ties mitä virheitä, joita mistä vaan kropasta löytyy. Itse haluaisin sellaisen brasiliaiasen vartalon mutta tällä omalla pitää vaan elellä. En myöskään ole leikannut hiuksia lyhyeksi vaikka olen yli nelikymppinen. En anna muiden sanella, että miltä minun täytyy näyttää. Mieheni toiveet ja toisten naisten sanelemat säännöt, eivät osu yksiin lainkaan. Olen siis alkanut uudestaan hankkimaan naisellisuutta korostavia vaatteita. Mitä sekin sitten kellekin on ;)

sun syy eikun mun syy

Tutkimus: kun toisessa tutkimuksessa todetaan naisten haluavan seksiä vähemmän kuin miehet, niin tämän tutkimuksen perusteella naiset ovat sitä mieltä että heidän haluttomuuteensa syyllisiä ovat miehet.

Jurpo

Joo ja joo. Tällaisiin asioihin on niin helppo vastata ikäänkuin ne olisivat mailman tärkeimpiä asioita. Ketä kiinnostaa verot,vanhusten asiat,nuorisotyöttömyys, kuka teki syöttöpisteen NHL:ssa,kirjoittiko joku jotakin seksistä, politiikasta,Jupeista,koiranpaskasta tai suihinotosta tai uskottomuudesta. Ilmeisesti tämä Some pyörii paskan,seksin,ennakkoluulojen,urheilun ja muun sellaisen todella tärkeän asian puitteissa. Vastasin nyt tähän koska olen idiootti.

kalervo1

Jurpo on ehkä nyt kapeakatseinen. Tottunut ehkä tappelemaan, että nainen vai mieskö on oikeassa.
Eli lapset, heidän huolet, huolet lapsista, työpaineet, parisuhteen epäkohdat...kaikki vaikuttaa naiseen ja kykyyn keskittyä seksiin. Jos riita on kesken niin naisen on hankala kiihottua, mies taas saattaa olla justiinsa valmiina ja ajattelee, että ehkä se naine leppyy kun hiukan kopasen, virhe.

Olen ollut parisuhteessa, jossa naisena olin se enemmän haluava. Lasten myötä ja plaaplaa, omat halutkin väheni. Nyt kun lapset jo muuttaa kotoa ja miehen kanssa on päästy uuteen puheväliin ja hellyyttä saa muuallakin kuin peiton alla, niin se peitto myös heiluu, yhteisvoimin.

Rautalangasta, mies saattaa kiihottua nopeammin eli nainen saattaa kiihottua hitaammin. Kun nainen lämpiää niin mies jo uuvahtaa. Mutta kun sitä hellyyttä ja huomiota! saa muulloinkin kuin sängyssä niin ei tarvitse puhua naisen vähemmistä haluista. Joku sen ymmärtää ja joku ei.

sun syy eikun mun syy

Tämähän on maailman toiseksi tärkeim asia koiranpaskan jälkeen. Tosin koirat panee takaapäin ja julkisesti ja paskantavatkin julkisesti. Olemme kateellisia heille. Eikö ystävyydelle, toveruudella ja suvaitsevuudelle ole tilaa? Onko seksi ja löhöily jonkun lahnan vieressä uskollisesti meidän arvojemme mukaista. Otan osaa ja säälin!

kalervo1

Jurpo on tahallaan provokatiivinen. Kalervo joka näkee seksissä ja koirien paskomisessa yhtäläisyyksiä, on sen sijaan outo.

Näissä nais-miestutkimuksissa vaikuttaa uskomusten ja tunteiden peitto tukahduttavan loogisen teesi-antiteesi=synteesi -tyyppisen kylmän tietopohjaisen todennäköisyys -arvioinnin - kuten esim. joka vuotisissa "naisen euro 85 senttiä miehen palkkaan nähden" -uutisoinneissa ja tutkimuksissa. Jotka ei siis kestä mitään älyllistä kritiikkiä - aatelkaa ite ja lopettakaa niiden naisten lehtien ja femakoiden valeisiin uskominen !!!!!
Miehet tekee töitä enemmän ja niitä pamahtaa enemmän - soon näin - tämä tilanne

Jurpo

TIEDONHALUINEN kirjoitti: "Muistan joskus takavuosina tehdyssä seksitutkimuksessa miehet ja naiset ilmoittivat seksikumppanien määrän erisuureksi, vaikka keskimäärin miehellä ja naisella pitäisi olla yhtä monta seksikumppania"

Miksi pitäisi? Ei pidä paikkaansa ollenkaan. Eli väärä oletus sinulta. Miehillä on aina paljon enempi naisia, kuin naisilla miehiä, ja puhtaasti vain viriilimmän elämänsä takia.

Ajatteleppa asiaa syvemmin, sinä nimim TIEDONHALUINEN.

Tuttavani on seksiaddikti. Hänellä on 10 naista vähintään ringissään. Jos hän vastaa gallupkyselyihin, niin hänellä on 10 partneria, mutta kaikilla haareminsa naisilla on puolestaan vain yksi, tuon saman gallupin mukaan.

Mietippä sitä. Siitä ne erot syntyy

jorrma

Mutta tarkoitinkin "keskimäärin" miehillä ja naisilla on yhtä monta seksikumppania, koska miehiä ja naisia on yhtä paljon.

Muokkaan vähän 'jorrma' -nimimerkin esimerkkiä:
Kyseessä on sata miestä ja sata naista.
Joukossa on yksi alfauros, jolla on kymmenen naista.
Joukossa on yksi nainen, joka ei välitä siitä, kuka on hänen lapsensa isä. Hänellä on kymmenen miestä.
Joukossa on viisi beetaurosta. Kullakin heistä on kaksi naista.
Joukossa on viisi naista, jotka eivät osaa päättää, kumpi olisi hänen lapsensa isä. Kullakin heistä on kaksi miestä.
Jäljellä on 74 miestä ja 74 naista.
Joukossa on 74 gammaurosta. Kullakin heistä on yksi nainen.

Siis tuossakin tapauksessa miehillä ja naisilla oli keskimäärin yhtä monta seksikumppania.

tiedonhaluinen

Mutta arvon TIEDONHALUINEN, muokkauksesi on ihan jees, mutta silkkaapelkkää muokkausta, eli siis teoriaa.

Elävä elämä on aivan jotain muuta

jorrma

TIEDONHALUINEN kirjoitti: "Muistan joskus takavuosina tehdyssä seksitutkimuksessa miehet ja naiset ilmoittivat seksikumppanien määrän erisuureksi, vaikka keskimäärin miehellä ja naisella pitäisi olla yhtä monta seksikumppania"

Miksi pitäisi? Ei pidä paikkaansa ollenkaan. Eli väärä oletus sinulta. Miehillä on aina paljon enempi naisia, kuin naisilla miehiä, ja puhtaasti vain viriilimmän elämänsä takia.

Ajatteleppa asiaa syvemmin, sinä nimim TIEDONHALUINEN.

Tuttavani on seksiaddikti. Hänellä on 10 naista vähintään ringissään. Jos hän vastaa gallupkyselyihin, niin hänellä on 10 partneria, mutta kaikilla haareminsa naisilla on puolestaan vain yksi, tuon saman gallupin mukaan.

Mietippä sitä. Siitä ne erot syntyy

jorrma

lainaan

-Liian kiltti mies sanoo toivovansa paljon seksiä, mutta oman puolison kanssa. Miehet, joilla on parisuhde, taas valittelevat tutuille ja nettikeskusteluissa, että naiset pihtaavat. Naisista on kuulemma tullut vaativia. He eivät arvosta miestä ja seksistäkin on tullut valtapeliä-
...............................................

Niin minäkin toivoisin omalta vaimoltani, enempi hellyyttä ja seksiä. muttakun naiset muuttuvat totaalisesti, kun ovat saaneet sen minkä haluavat. eli lapsen tai kaksi. ennen lapsia se seksielämä oli huikeaa meille molemmille

Sitten lasten synnyttyä alkoi toi pihtaaminen = miehen ilman mustelmia kokema perheväkivalta

Älkää vaipuko epätoivoon arvon miehet, onneksi meillä on ammattilaisia vähän joka kylässä jotka auttavat meitä kestämään noita pirttihirmuja

En minäkään halua erota lastemme takia, mutta kunnon nainti edes kerran/3 viikkoa ammattilaisen kanssa auttaa kummasti jaksamaan

Suosittelen kaikille. Menkää nyt naimaan. Rahalla saa ja hevosella pääsee.........

pettynyt aviomies

Voi EI itselleni. Olen koettanut osallistua moniin keskusteluihin edes jotensakin asiapohjalla ja tehnyt vakaan päätöksen että en osallistu Seksiin, koiranpaskajuttuihin tai Riihimäen jalkapallon tulevaisuuteen. Nehän ovat näitä maailman tärkeimpiä juttuja, joihin jokaisella kirjoitustaitoisella on vakaa ja puolueeton näkemys. Taisin kutsua tätä omaakin juttuani Idiotismiksi. Siis nyt vielä viimeisen kerran saatte tähän liittyen Idiootin kommentit.Tasa-arvon ja miesasialiike Munionin aktiivisena jäsenenä on hämmentävää käyttää edelleenkin feministien suosimaa ja monen urpon kielenkäytössä käyttämää ilmaisua "Saitko pillua". Onko nyt realistista ajatella että mies saa ja nainen antaa ? Tämä ajattelutapa on todella syvältä. Voisiko kysyä "annoitko munaa" Tällä vanhalla iällä joutuu 90%:sti kieltäytymään tarjouksista, kun kaikki kapakit ovat täynnä itseään tyrkyttäviä naisia. Täysin riippumatta ovatko he naimisissa tai naimattomia, ikäneitoja tai eronneita. Lopputuloksena en 7 vuoteen ole käynyt yhdessäkään lähikapakassa tai ns. naistentansseissa ja saanut olla jokseenkin rauhassa."Perusjätkä" ajattelee varmaankin että täytyy olla homo. Valitettavasti he pettyvät tässäkin suhteessa. Maailman menossa nyt vain mielestäni on huomattavasti tärkeämpiä asioita kuin raha ja seksi. Anteeksi Nalle Whalroos!
Jos kertoisin otokseni suuruuden saisin kaikki feministit ja kunnolliset naiset niskaani, joten en kerro sitä kuin viitteellisesti eli useita tuhansia kumppaneita ja ketään painostamatta, rakastaen ja hyväksyen ja kaikkia kunnioittaen ja onnelisena taiteeseen, runouteen ja hyvään lukemiseen addiktiossa oleva tavallinen ihminen.

taisto Orre

Sivut