Paikalliset

Lätkälevy nostattaa kisahuumaa

Suomalaiset artistit ovat mukana luomassa henkeä jääkiekon MM-kotikisoihin. Leijonat 2012 -kokoelma on jatkoa viime kaudella tehdylle hyvin myyneelle kokoelmalle.

Kaikkiaan Sony Musicin julkaisemalla levyllä on 18 kappaletta. Levyllä kuullaan muun muassa uuden kokoonpanon Karelia Divisionin Suomi!-nimeä kantava kappale, JVG:n ja Freemanin yhteiskappale Karjala takaisin, Axl Smithin Get Louder sekä Klamydian Poika pysyy Suomessa. Mukana on myös DJ Slown tekemä Hockey Bird (In The Zone), joka on kisojen virallinen maskotti- ja tunnuskappale.

Metalliyhtye Mokoman Kuisma Aalto ja Marko Annala, jotka ovat mukana Karelian Division -kokoonpanossa, vakuuttavat olevansa lätkäjätkiä.

– Biisiä, jossa on urheiluhenkeä, oli tekemässä 16 henkilön ryhmä. Se on kiekkobiisi, se on lätkäheviä, kuvailee kaksikko.

MM-kisojen pääsihteeri Mika Sulin hehkuttaa levyn olevan loistojuttu. Sen sisällöstä noin 70 prosenttia on uusia biisejä. Mukana on myös vanhaa tuttua kuten Sakari Kuosmasen esittämä Finlandia.

– Kotikisoissa soi tietysti suomalainen musiikki. Me olemme hakeneet kaikessa suomalaisuutta. Ei me mitään poroja haluttu vaan jotain uudenlaista kuten Hockey Bird.

Tilaa uutiskirjeemme

Saat joka päivä klo 14 sähköpostiisi koosteen päivän kiinnostavimmista jutuista!

Tilaa tästä

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu