Poliisi takavarikoi tappajakoiran

Herttoniemen koirapuistossa Tahvo-koiran tappanut rottweiler takavarikoitiin omistajalta viime perjantaina.

– Ratkaisu pohjautuu eläinsuojelulainrikkomukseen. Ensisijaisesti takavarikko voi kestää neljä kuukautta. Asiaa valmistellaan syyttäjän kanssa, ja koiran kohtalo määräytyy tulevan tuomion mukaan, tutkinnanjohtaja Vesa Löppönen kertoo.

Rottweilerin omistajasta tehtiin ensimmäinen rikosilmoitus vuosi sitten. Sen jälkeen kaksikko on saanut lukuisia sakkoja liittyen muun muassa koiran kytkentään ja purematapauksiin. Lisäksi omistaja on uhkaillut koiratappeluilla. Muut alueen koiranulkoiluttajat ovat olleet peloissaan.

– Takavarikon tarkoituksena on kattaa Siilitien koiranulkoiluttajien turvallisuus, Löppönen jatkaa.

Kommentit

No onhan se nyt hieman turvallisempaa, mutta pitäisi kyllä saada ne loputkin pois. ja omistajille se eläintenpitokielto. Asia jos menis mahdollisimman nopeasti vielä oukeuteen niin saataisiin lopullinen päätös tällekin

Siilitie turvalliseksi

Nyt kyllä kuulostaa kummalliselta! Tämä kaksikko EI AINOASTAAN ole häiriköinyt ;onko poliisia nyt huijattu ,sillä kaksi muuta rottista erityisesti vanhempi uros isännän kanssa on häiriköinyt!Siis kaikki rotikat POIS ja ELÄINTENPITOKIELTO!!!Vanhempi uroshan on purrut ihmisiäkin!!

siilitielle rauha vihdoin!

Parempaan suuntaan ollaan menossa, kuitenkin vanhempi uros on tosiaan se joka on aiheuttanut paljon tuhoa ja pelkoa, isännän koira. Esim. naapurin miehen ja koiran sairaalaan. Ainakin nyt voidaan sanoa, että poliisi toimi suht nopeasti, kiitos!

Siilitie

Hienoa! Mutta lieneeköhän kyseessä sama mies koiriensa kanssa johon itse olen törmännyt jo vuosia sitten. Tällöin lähialueellamme liikkui kauhunsekaisia tunteita miehestä jolla 2 rottweileria, hän uhkaili koirillaan ja kehui niiden aggressiivisella käytöksellä. Hän myös astui koirapuistoon koiriensa kanssa toisten läsnäollessa ja irrallaan olevia koiriaan usutti toisten kimppuun. Puremis vahinkoja sattui tällöinkin. Itse kuulin miehestä koirineen kun oma koirani oli kaverillani hoidossa, koirani oli tällöin nuori. Kaverini kertoi että viereisen rapun miehellä on vihainen rottweiler jota piti irrallaan piha alueella tai kytkettynä ja vartioimatta matontamppaus telineeseen. Toinen koira oli vasta pentu. Kaverini oli kerran tavannut miehen ja koiran pihalla niin mies oli tuumannut ettei koirani pärjäisi tappelussa mitenkään hänen koiralleen jos hän sen laskisi irti ja vielä nauranut päälle. Tämä tapahtui tosin Tikkurila- Hiekkaharju akselilla Vantaalla.

Ihmettelevä_

Toivottavsti oikeus tapahtuu/toteutuu ja koirien omistaja joutuu maksamaan kaikesta vääryydestä jota on jo pitkään "kylvänyt". Onneksi asiasta ovat kiinnostuneet monet ihmiset jotka pelkäävät kulkea siilitiellä/viikin metsissä. Kuinkahan paljon on niitä tapahtumia joista ei ole jäänyt kiinni. Tahvoa tapaus ei tuo takaisin , mutta ainakin Tahvo muistetaan.

Siilitien asukas