Tältä näyttää uusi James Bond - Suomen ensi-ilta 26. lokakuuta

Daniel Craigin esittämän James Bondin uskollisuus joutuu koetukselle lokakuussa ensi-iltansa saavassa uudessa 007-elokuvassa.

United Artists Corporation and Columbia Pictures

Valkokankaille 26. lokakuuta saapuvasta tuoreesta James Bond -elokuvasta on julkaistu uusi videoblogi, joka vie katsojat elokuvan kuvauksiin Shanghaihin. Kuvauspaikkojen esittelyn lisäksi blogissa ääneen pääsevät elokuvan tekijät, jotka kertovat kuinka uusin 007-agenttiseikkailu syntyy.

Elokuvassa 007 Skyfall James Bondin lojaalisuus joutuu koetukselle, kun M:n menneisyys palaa vainoamaan tätä. Koko MI6:n jouduttua hyökkäyksen kohteeksi, täytyy 007:n jäljittää ja tuhota uhka, vaikka se vaatisi miten suuria henkilökohtaisia uhrauksia.

Bond-elokuvan ohjaa Oscar-voittaja Sam Mendes (Revolutionary Road, American Beauty). James Bondina jatkaa Daniel Craig. Muissa rooleissa nähdään muun muassa Javier Bardem, Ralph Fiennes, Bérénice Marlohe, Naomie Harris, Ben Whishaw, Albert Finney sekä Judi Dench joka esittää M:ää. Elokuvan on käsikirjoittanut Neal Purvis & Robert Wade ja John Logan.

<p><iframe allowfullscreen="" frameborder="0" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/I9VVilIWuVI" width="560"></iframe></p>

Kommentit

James Bond arkkitehtuuria: Metropolialueemme alkaa pian olla kelvollinen
Bond elokuvien tapahtumaympäristöksi. Tornitalolähiöitä on nousemassa
asuinaluettamme kaunistamaan. Ilmasta katsoen, ei uskoisi että tonttipulamme on niin ahdistava, että tornien rakentaminen on välttämätöntä. Ehkä myös
kaupunkirakenteen identiteetin vahvistaminen on keskeinen seikka: täytyyhän
keskustan jotenkin löytyä. James Bond on tehokas arkkitehti. Hän näyttää mallin siitä missä "nykymeno viihtyy".

Westlane

Elokuvan tehosteet sitä luokkaa, että WTC-tornien luhistuminen pikkuasia. Lohjalla vaan teh-
dään Laurinkadun varteen lisää näitä maisemanvarjostajia. Julkisivu aivan katuun kiinni.
Koska muuten Laurinkadun järven puoli saa ensikertaa auringon? Prisman takaa?

BMV