Frisbeegolfia pelataan rahasta

Vermon raviradan viereisellä mäellä on Talin frisbeegolfrata, jota kehutaan lajinsa parhaaksi maassamme. Nils Iso-Markku harjoittelemassa ennen omaa kilpailuvuoroaan. Kuva viime kesältä.

Mikko Vaahtola

Talin frisbeegolfpuistossa järjestetään tulevana viikonloppuna PDGA Euro Tour -osakilpailu. EuroTour on Euroopan yhteinen, korkein sarjataso, jonka kahdeksan osakilpailua pelataan eri maissa. Sarjassa pelataan rahapalkinnoista.

Jo kahdeksannen kerran järjestettävään Tali Open -kilpailuun osallistuu Suomen parhaimmiston lisäksi frisbeegolfaajia eri puolilta Eurooppaa.

Tali Openin palkinnoista mittelee täysi kentällinen eli 148 pelaajaa kuudessa eri sarjassa. Pelaajat kiertävät kilpailussa kolmena päivänä 21-väyläisen frisbeegolfkentän Talin huipulla Takkatien päässä.

Kierroksille lähdetään perjantaina ja lauantaina kello 9 lähtien ja sunnuntaina kello 7 alkaen. Lauantain ja sunnuntain kierrokset pelataan tulosjärjestyksessä. Sunnuntain kärkiryhmät starttaavat kello12–13 välillä ja kisat päättyvät kello16 mennessä.

Talin frisbeegolfkenttä on varattu kisojen ajan vain pelaajien käyttöön, mutta frisbeegolfpuiston yleisöalueille on vapaa pääsy koko kisan ajan.

Kisoja edeltävänä päivänä torstaina 3. toukokuuta pelataan kaikille avoin parigolf. Siihen ilmoittautuminen ja lähtöajat ovat kello15.30–18.15.

Lisätietoja tapahtumasta ja tuloksista reaaliaikaisesti kilpailun sivustolta www.taliopen.net.

toimitus