Lauri Tähkä juhli tuplaplatinaa munkkikahvilla - tulossa myös kesäkiertue

Lauri Tähkän uudella soololevyllä ei kuulla pohjalaista murretta. Ei sitä ollut montaa sanaa enää Elonkerjuun viimeisillä levyilläkään, mutta ihmiset kuulivat murretta, koska halusivat, Tähkä sanoo.

Else Kyhälä

Lauri Tähkän albumi Polte julkaistiin lokakuussa 2011 ja sen myynti on ylittänyt nyt tuplaplatinarajan 40.000 kappaletta.

– Aivan käsittämättömältä tuntuu! Mahtavaa! Kiitos yleisö, iloitsee Lauri Tähkä jalometallista.

– En olisi uskonut tätä päivää todeksi. Olin Laitilan Shellillä tankkaamassa ja sain kuulla ilouutisen, että Polte on myynyt tuplaplatinaa. Laitilassa myydään maailman parhaita munkkirinkilöitä ja tämän kunniaksi kävin hakemassa maailman parhaan munkkirinkilän ja join kahvin. Tästä saa uutta voimaa ja virtaa uusien laulujen värkkäämiseen, joka ovatkin jo kovasti työn alla. Revohka on hitsautunut kovaksi bändiksi ja odotankin jo innolla seuraavan levyn tekemistä, artisti hehkuttaa.

– Halusin tehdä kesälaulun – sellaista en ole koskaan aikaisemmin tehnyt - laulun jossa yleisö saa yhteislaulaa isosti kertosäettä ja lallatella! Revohkan kanssa studioon ja tuottajaksi R. Mattila, josta tuloksena laulu, missä eletään kesää ja rakastutaan ja rakastetaan ja nautitaan! Tässä laulussa kesä eletään ja surut syrjitään, Tähkä kertoo uudesta sinkustaan.

Uuden sinkun kanssa samanniminen kesärundi starttaa 18.toukokuuta jatkuen kaiken kaikkiaan 41 keikan rupeamana syyskuun alkuun.

toimitus