Raitiovaunu vie kylmän sodan Helsinkiin

Helsingissä järjestetään erikoinen raitiovaunuajelu 5. kesäkuuta.

Dramatisoidun kiertoajelun teemana on kylmän sodan Helsinki. Siitä, millainen Helsinki oli kylmän sodan aikana, kertovat kiertoajelulla Aleksanteri-instituutin tutkijat. Kiertoajelulla nähdään monia rakennuksia ja nähtävyyksiä, jotka liittyvät kylmän sodan aikaan.

Tiedettä ja viihdettä yhdistävä raitiovaunu lähtee Mikonkadulta Fennian edestä 5. kesäkuuta kello 13 ja 18. Ilmaiselle kiertoajelulle on rajoitettu määrä lippuja. Lippu tulee hakea ennakkoon Virka Infosta Helsingin kaupungintalolta. Lippuja on jaossa 28. toukokuuta alkaen ja yhdelle henkilölle annetaan korkeintaan kaksi lippua. Kiertoajelua ei suositella alle 12-vuotiaille.

Kylmän sodan Helsinki -ratikkaseikkailun järjestävät Helsingin kaupungin Virka Galleria ja Helsingin yliopiston Aleksanteri-instituutti yhteistyössä Helsingin kaupungin liikennelaitoksen sekä Ylioppilasteatterin kanssa.

Kommentit

Tämäkään juttu ei siis ole niille jotka lystin maksavat: Maanantaisin ollaan töissä eikä mitään flibareita jonottamassa kaupungintalolla. Että kiitti vaan.

Ei-joutomies