Autokoulun keskeyttänyt ei ollut valeoppilas – nyt puhuu toinenkin pettynyt nainen

Autokoulu Dynamic Drivingin entinen oppilas Niia Lintala on tyrmistynyt koulun omistajan väitteistä, että hän olisi valeoppilas. Dynamic Drivingin johtaja Juha Kuokkanen väittää Iltalehden haastattelussa, ettei Lintala olisi ollut lainkaan koulun oppilaana.

Lintala kiistää Kuokkasen väitteet. Lisäksi Kuokkanen kertoi aiemmin Helsingin Uutiset -lehden toimittajalle muistavansa Lintalan autokoulusta.

Lintala kertoo nyt jättäneensä koulun jo ensimmäisen teoriatunnin jälkeen.

– Meidän piti ensimmäisellä tunnilla täyttää ilmoittautumislomake, mutta siitä emme koskaan saaneet kopioita, Lintala harmittelee nyt.

Autokoulua ei myöskään tarvinnut maksaa etukäteen päästäkseen tunnille, vaan laskujen kerrottiin tulevan myöhemmin kotiin.

Lintalan mielestä opettajan käytös oli jo ensimmäisellä tunnilla niin epäasiallista, ettei hän halunnut jatkaa koulussa. Hän kävikin asiasta sähköpostinvaihtoa autokoulun toimistopäällikön Harri Kuokkasen kanssa.

Helsingin Uutiset oli haastatellut edellistä uutista varten nimettömänä myös Anna Aholaa, joka kertoo nyt kokemuksistaan omalla nimellään julkisuudessa.

Ahola ehti käydä autokoulua pitkälle Dynamic Drivingissa ennen kuin kyllästyi asiattomaan käytökseen – muutamaa ajotuntia ennen koulun päättymistä.

Aholan teoriaopettajana toimi Juha Kuokkanen ja ajo-opettajana koulun eräs toinen opettaja.

– En oppinut siellä mitään. Ajoimme aina samoja reittejä. Ajo-opettaja räpläsi jatkuvasti iPadiaan eikä seurannut ajoani. Kun tein pienen virheen, hän haukkui minua puusilmäksi, Ahola kertoo.

Aholan mukaan opettaja ei pystynyt kertomaan, mitä hän teki väärin, vaan totesi ylimalkaisesti, että ”kyllä sinun pitäisi jo tietää”, Ahola kertoo.

– Teoriatunneilla Kuokkanen kiroili koko ajan ja heitti rasistisen kommentin. Lisäksi hän kertoi asiattomia esimerkkejä, Ahola jatkaa.

Helsingin Uutiset kertoi viime viikonvaihteen numerossa neljän eri nuoren naisen kokeneen Dynamic Drivingin ajo-opetuksen asiattomaksi.

Jutun julkaisun jälkeen lehti on saanut yhteydenoton, jossa kerrotaan samankaltaisista kokemuksista kyseisessä autokoulussa.

Kommentit

Miksi HS on taas livennyt hömppajournalimismin suuntaan jutun otsikoinnissa ja osittain myös jutun kontekstissa? "Nyt puhuu...se ja se" on jo joka päiväistä nähtävää iltapäivälehtien loopeissä. Kosk HS:sta juttujen otsikoista saa lukea kuinka "se ja se" on järkyttynyt, shokissa tai muutoin hetkellisesti henkisessä epätasapainotilassa.

Muutoinkin jutussa haiskahtaa pelkästään kohun hakeminen.

Quot homines, tot sententiae

Hyvä että joku tuo nämä epäkohdat julki. Autokoulun opettajia ei tunnu kukaan virallinen taho valvovan ja tästä syystä kuka tahansa sovinisti idiootti saa pykätä oman autokoulun pystyyn vaikka ipad on mielenkiintoisempaa ajanvietettä kun oppilaan ajo-opetukseen keskittyminen.

Kenelläkään autokoulun opettajalla ei ole asiaa heitellä seksistisiä kommentteja eikä todellakaan asiaa morkata oppilaita puusilmäksi onanoiden samalla ipadiaan. Tyttöjen tulisi nostaa syytteet ja mokomat dorkat pois bisneksestä ja sassiin!

Sanna77