Salasuhdetta netistä etsivä: Avioseksi on kuin Edam-juustoa

Toiset hakevat netistä salasuhdetta piristämään omaa vakituista parisuhdetta.

.

”Avioseksi on kuin Edam-juustoa: ei yllätyksiä, mutta ainakin tiedän mitä saan. Jos saan.” Näin kirjoittaa 43-vuotias Pate Victoria Milan -salarakassivustolla. Pate on yksi niistä miehistä, jotka etsivät itselleen pientä piristystä varatun miehen arkeen netin kautta.

Sivustolla niin miehet kuin naisetkin etsivät itselleen seikkailua, ja sivusto tarjoaa kanavan juuri heille, joita parisuhteen turvalliset rutiinit kyllästyttävät.

Victoria Milan mainostaakin olevansa Suomen ensimmäinen deittipalvelu juuri heille, jotka ovat avioliitossa tai parisuhteessa.

Sivustolla voi esiintyä täysin anonyyminä, mutta rohkeimmat lisäävät oman pärstänsä profiilin jatkeeksi.

Esimerkiksi Pate poseeraa etelänlomalla speedoissaan – ihan vain, että tuleva salarakas saisi kuvan, millainen mies on kyseessä.

Moni kuvista on otettu lomamatkalla ja tunnistettavuus lähes taattu.

Pate on yksi niistä harvoista, jotka uskaltavat etsiä seuraa kuvan kanssa. Suurimmalla osalla kuvaa ei ole lainkaan ja lähes poikkeuksetta kuvista on sumennettu kasvot.

Moni kuvista on kuitenkin otettu lomamatkoilla, joten jos oma puoliso sattuu profiilin löytämään, on tunnistettavuus lähes taattu.

Eräs naimisissa oleva mies kuitenkin toteaa profiilissaan, että mikään, mikä on luonnollista, ei voi olla hävettävää. Siksipä hän näyttää rohkeasti omat kasvonsa peittelemättä, jotta tuleva salapupunen saa selkeän kuvan, minkälainen mies on tarjolla.

Victoria Milanissa saa sitä mitä tilaa.”

Victoria Milanilla on arvion mukaan Suomessa huimat 82 000 käyttäjää. Suomen maajohtaja Timo Uusi-Kerttula arvelee, että palvelussa viehättää juuri sen selkeys: sivustolla saa sitä, mitä tilaa.

– Sivustolla voi suoraan leikkiä kaltaistensa kanssa. Muilla deittisivustoilla pääasiassa sinkut tapaavat toisiaan, mutta Victoria Milanissa käyttäjä tietää, mitä saa.

Uusi-Kerttula on aiemmin kertonut toivovansa hartaasti, ettei kenenkään tarvitsisi käyttää salasuhdesivuston palveluita. Toisaalta Uusi-Kerttula toivoo myös, että käyttäjät löytäisivät palvelun kautta suolan myös olemassa olevaan parisuhteeseen.

– Käyttäjämme hankkivat muualta sen, mitä omasta parisuhteesta ei saa. Joillekin se auttaa jaksamaan nykyistä suhdetta paremmin, toisille sivusuhde saattaa muistuttaa jopa siitä, mikä omassa suhteessa onkin tärkeää, Uusi-Kerttula tiivistää.

Kommentit

Vakiokumppanille voi tulla yllätyslahjana seksitauti.
Mies voi alkaa ihmetellä, kun lapsi ei muistutakaan häntä.
Epäluotettavuus voi näkyä usealla muullakin elämänalueella.

epäluotettavasta ei ole kumppaniksi

Mikäli vakiokumppani on muuttunut muutamassa vuodessa missistä norsuksi niin tuskinpa edes nuohooja tai mittarinlukija enää eksyy päiväkaffeelle, muista puhumattakaan. ;)

Schmock

Saattaa olla niinkin, että se ihan sileä, ruskettunut "sixbäkki" on vaihtunut kalkin valkoiseen kaljasaaviin, eikä se oikein ketään enää miellytä.
Omapa on ollut kaikissa tapauksissa valinta!!
Narinat pois ja pidä hyvänäs!!
Itseään siitä saa syyttää, ettei ole nähnyt pidemmälle tulevaisuuteen.

Valinnat ovat aina omia!

Ladonovea muistuttava peräsin hommasta tapaa vaikean tehdä valkoisen kaljasaavin ohella.

Päällä ei pysy, alle ei uskalla mennä eikä takaa yletä. Minkäs teet muuta kun hipsit vaivihkaa vehreämmille laidunmaille jotta rauha säilyy kotona.. ;)

Schmock

Kovin on juustoinen katsanto naisihmiseen tällä schmockilla, joka vasta toisella palstalla kirjoitti:

"Eikä se kaupunkilaiskotkotinkaan ole muuta kun maajussin lihavan lompakon perässä, joten pimpsaa on parempi ostaa selvillä seteleillä kuin joutua elättämään 24/7 loista jolla ei ole muuta kun rasvatut kukkaron nivelet."

Hmm...

asiaihminen

Toivotan syrjähyppypalveluille pikaista lopahdusta ja ihmisille järkeä päähän, etteivät rekisteröidy mihinkään palveluun, missä tietovuoto voi tuottaa jo pelkästä surffailusta pysyvän julkisen häpeän.

Aviopareja kehotan ottamaan käyttöön kalenterin, jolla voi seurata, että puolison tarpeet on huomioitu ainakin kerran viikossa (ja omatkin tarpeet siinä samalla).

Homma kotiin

Juuri näitä nimenomaisia tyyppejä pitää varoa netissä! Käyttävät vain hyväkseen ja hyppäävät heti uuteen suhteeseen, jos kohdalle sattuu uusi uhri, josta on enemmän hyötyä.

Kokemus

Homeinen Edam on syömäkelvoton karsean makunsa johdosta mutta kelpaa hyvin rotanloukkuihin syötiksi..

Schmock

Rahasampo tuo Viktoria Milan pitäjilleen. Kuukausimaksut reipas 20 egee jolla palvelut aukeaa. Ja huippuna kun haluat lopettaa palvelun, maksaa tietojen lopullinen poisto erikseen 26 egee.

Juntti

Seksikkyys on ihan muuta kuin sikspäkki tai missivartalo. Minulla ainakin puoliso, jonka käsi kädessäni ei ole vanhentunut eikä silmien pilke muuttunut. Hän saa edelleen jotain aikaan vain astumalla samaan huoneeseen.

Mummi55

Voi helvetti että taas tätä salasuhdepaskaa, joku taso sentään Länskän jutuillekin toivoisi.
Henkisesti kehittymättömät eivät näe sitä omaa värkkiänsä pidemmälle eivätkä edes osaa kuvitella seuraamuksia.
Haistakaa paska kaikki petturit sukupuoleen katsomatta!

saunan taakse...

Nythän on niin, että käsillä Perhelehti ja Perhelehden sähköinen versio.

On tämän lehden etujen mukaista kasvattaa perheen pienimmätkin, teini-ikäiset ja nuoret aikuiset vaihtamaan alituiseen puolisoitaan. Nimittäin, mitä useampi perhe hajoaa, sitä enemmän tarvitaan kämppiä, boxeja, luukkuja ym. vastaavia, joihin tätä Perhelehteä voidaan luukuttaa.

asiaihminen

Eivät osaa kuvitella seuraamuksia mistä?

-Tarviiko sitä laittaa ilmoituksen jääkaapin oveen, tai mennä huutelemaan, että on käynyt vähän vehreämmillä mailla kun puolisolla on aina päänsärkyä?

Vain tyhmä narahtaa seikkailuista.

RAN€

Minä olen naimisiin mennessä luvannut olla uskollinen ja rakastaa miestäni niin hyvinä kuin pahoinakin päivinä.
Minulla ei ainakaan ole mitään tarvetta käydä kalassa vierailla vesillä..
Eikä ole aikomustakaan loukata miestäni millään lailla.

Mutta se on minun elämäni. Kurja katsoa vierestä, kun naapurissakin käy vieraita aina, kun ukkonsa on yötyössä... Ihan yököttää...

Nainen70

"Tutkivan journalismin nimissä perustin itselleni tilit kahteen eri deittipalveluun"

"Kirjoittaja on 23-vuotias kesätoimittaja, joka ei kelpuuttanut yhtäkään kosijaa kahveille."

Espoosta, Suomen toiseksi suurin kaupunki 254 000 asukkailla, jonka pinta-alaan kuuluu 20 km kertaa 20 km verran maata, löytyy niin vähän kerrottavaa, että kesätoimittajan on heittäydyttävä kokonaan nettiin tuottamaan Länsiväylä-sisältöä. Kesätoimittaja on voinut tehdä tämän esim. Sodankylästä, Thaimaasta tai Etelä-Afrikasta. Mistä tiedetään missä hän onkaan oleskellut.

Seksifantasiamaailmasta raportoidaan nettitutkimuksen perusteella. Tuusula mainitaan. Millä tavalla Tuusula liittyy Espooseen ...?

Mitä jos Kesätoimittaja seuraavan kerran viitsisi lähteä ulos, ihan oikeasti kokemaan Espoota? Ja kun juttuseura löytyy esim. Tapiolasta tai vaikkapa Espoonlahdesta, niin raportoi sitten siitä Länsiväylä-lehdessä. Ehkä eläkeläismummo Tapiolassa voi kertoa paikallisen oravan kesäelämästä. Sellainenkin tarina kiinnostaa merkittävästi enemmän kuin netissä tapahtuva mielikuvitusseksitarinat.

Nimetön

Uusien miesten kanssa vehtaavat naiset joilla on pieniä lapsia, eivät kyllä arvaa kuinka heidän lapsensa oireilevat henkisesti. Säretään pyöriä ja hakataan skeittilautoja tiehen kostoksi hylkäämisen tuskaan. Kyllä 1-2 luokalla olevien poikien pitäisi olla kotona kello 21 jälkeen eikä riehua kaduilla ja pihoilla niinkuin täällä Tolkkisissa on tapana. Myös sossujen jotka ovat hajoittamassa perheitä asiakkaiden toivossa, pitäisi hoitaa asiakkaitaan myös heinäkuussa. Heinäkuussa pienet alakoululaiset ja myös isommat joutuvat ulkoruokintaan kun siideri, lonkero, kalja, kossu ja kulli tulevat ykkösasiaksi elämässä.

Kuningas pano

Kuningaspanojen jälkimainingeissa putkahtelee ensi keväänä taas lisää duunia sossuille.

Kannattaisi nuorten uravalintaa tehdessään suunnata katseet todella löysään hommaan jossa ei tarvii päätään vaivata liiemmälti millään, missä liksaa juoksee kun viitsii perseensä hilata paikalle ja duunia riittää loputtomiin; Huostaanotettujen lasten ja nuorten ohjaajaksi. Näihin hommiin kelpaavat parhaiten todelliset valioyksilöt, eli ne joilla ei järki todellakaan päätä pakota.

Aatos

Niille äijille, jotka valittavat puolisonsa kiloista tai yleensäkin fyysisestä kunnosta, kehoittaisin heitä katsomaan Michael Monroen 50-vuotiskonsertin.
Äijä on kokenut kovia ja käyttänyt aineita, mutta on myös niin terästä tänään kuin kukaan voi tuossa iässä olla.
Olkaapa itse samaa luokkaa ja vaatikaa sen jälkeen vastapuolelta samaa!!

OLEN SAMAA MIELTÄ nimimerkkien KUNINGAS PANO ja AATOS kanssa!!
Pienten lasten ISIEN ja ÄITIEN paikka lastensa luona, eikä vieraissa vuoteissa, vaikka alkukantaiset vietit kuinka vetävät puoleensa.

Lapset ovat heitteillä aikuisten heittäytyessä viettiensä viemiksi yhä useammin!!

Lapset ensin, vietit sitten!!

Siltä varalta, että joku pystymetsästä alkaa arvostelemaan M.Monroen elämäntapaa, ilmoitan, että katso tiedot netistä.

Lapset ensin, vietit sitten!!

Suomessa ei ole pakko asua yhdessä eikä olla avioliitossa. Jos jompikumpi kyllästyy suhteeseen, niin voi ilmoittaa, että olet exä. - Miksi pitää väkisin roikkua huonossa suhteessa ja huijata toista osapuolta, että muita seksisuhteita ei ole?

rehellisyyttä tarvitaan

Kysymys: Miksi pitää väkisin roikkua ...?

Vastaus: Selkärangattomuus. Kyseinen ihminen on luonteeltaan sellainen parasiitti, että halua sekä syödä kakun että säilyttää kakun. Käyttää omaa puolisoaan hyväkseen turvallisuuspanttina samalla kun käy tyydyttämässä omaa haluaan seikkailuun. Epäluotettava luonne, kavala luonne, kiero, yhteiskunnan paskatynnyrin pohjasakka. Sosiaalisesti sairas yksilö.

Kannattaa yksinkertaisesti pysyä kaukana noista yksilöistä. Ne eivät "parane" lupauksistaan huolimatta. Geenivirhe, joka pysyy.

Nimetön

"Suomi24:n ilmaisella nettideittisivustolla viestejä tuli useilta miehiltä nopeasti. Yksi ehdotteli heti yhteistä lomaa Himokselle, mutta toinen otti rauhallisemmin ja pyysi juttelemaan: ”Olisi kiva tutustua paremmin.” Monissa ehdokkaissa tuntui olevan peräkammarinpojan ainekset."

Toimittaja, joka ei siis kelpuuta ketään, voisi tietty pohtia, että mitä hän oikeastaan miehiltä haluaa. Selkeästi tuntuu, että jos viestit ovat olleet heti yhteisten lomien tarjoamista, niin se on paheksuttavaa, mutta toisaalta jos joku on halunut ensin tutustua paremmin, niin se viittaa tietty peräkammarin poikaan. Eli mikä olisi toimittajan mielestä hyvä?
Toisaalta peräkammarinpoika on aika loukkaava ja sukupuoleen kohdistuva nimitys. Lieneekö toimittaja itse vanhapiika?

Toimittajan "tutkiva journalismi" on kyllä aika kevyttä. Nuo tulokset olisi voinut etukäteen kertoa, laittamatta yhtään profiilia mihinkään. Vaan kaipa sitä tällaisellakin voi lehteä täyttää, niin saa mukavasti työnnettyä oikeat uutiset piiloon, etteivät lukijat vain ala ajattelemaan liilaa.

timo r

Kiinnitin itse huomiota samaan asenteellisuuteen. Toisaalta hieman moralistiseen sävyyn raportoidaan pelimiesten lähestymisiä, mutta toisaalta taas tylsän varovasti lähestyvät leimataan tylsiksi luusereiksi. Tämän aihepiirin juttujen lähestymiskulma on useimmilla naistoimittajilla nirson etukäteisasenteen leimaamaa.

H2O

Heh, hih ja hah....eipä ole ollut pitkään aikaan näin hauskaa kun luimme näitä juttuja:). Mukavat kesätarinat. Täytyy muistaa, että ne jotka oikeasti käyvät tuolla vieraissa eivät ole mainostamassa sitä täällä netissä vaan ovat jossakin muualla. Hyvä parisuhde on paljon muutakin kuin seksiä, tosin se on kyllä tärkeää tietysti.

Sinkku ja Herkku

nainen70 - ainoa järkevä kirjoitus - kiitos ! muille - katsokaa peiliin, uskomatonta kirjoittelua aikuisilta ihmisiltä !!??!! taidatte olla tosi onnellisia :)

30v aviossa ja yhä nauttii - pettämättä

Ihmiset ovat erilaisia ja onnellisuuskin on erilaista. Osa näistä tarinoista on hauskoja kesäjuttuja ja ei pidä ottaa niitä vakavasti. Täällä voi olla myös liikkeellä trolleja:)

Sinkku ja Herkku

Salapanokaveri on ihan jees, jos kyseessä on pelkkä pano eikä asiaan sisälly muita kotkotuksia. Perheellinen ei voi kuluttaa aikaa turhaan riiusteluun, koska aika on pois perheeltä. Jos molemmat osapuolet hyväksyvät käytännön niin ei muutakun hommiin. Värkit pysyvät käytössä hyvinä eivätkä kulu. Uskolliset voivat pidättäytyä tästä hommasta.

kuningas pano

"Salapanokaveri on ihan jees"
Miksi seksiä pitää harrastaa salassa omalta kumppanilta?
Nimenomaan seksiin liittyy yhteisiä asioita: Seksitautiriski sekä isyyden tunnistaminen ja tunnustaminen.

luotettavuus olisi tärkeätä

Tuon seksitaudin vaaran minäkin myönnän riskiksi. Isyys taas lienee sentään aina jotain positiivista: uutta elämää.

Myssypää

Ehkä puolisoilla on erilainen tarve seksin määrässä ja mikä salasuhde se on jos puoliso tietää. Ihminen on luonnostaan moniavioinen, eikä rakkautta ole maailmassa liikaa.

kuningas pano

Pettäjälle varmaan hauskaa, mutta petetyksi tulleelle ei ole (mikäli saa sen selville) Pettämiseen liittyy usein salailua ja valehtelua, mikä syö luottamusta parisuhteessa. Asia on ok, jos molemmat hyväksyy syrjähypyt. Yleensä hyvässä parisuhteessa otetaan molempien tunteet ja tarpeet huomioon. Tietysti jos toinen on vahvasti seksuaalisempi, mutta siitä täytyisi keskustella ja sopia. Pettäminen on usein itsekästä; ajatuksena vain omat tarpeet. Toisaalta aika säälittävää jos ihmisellä ei ole mitään arvoja ja on vain omien himojen orja....

katariina12

Moralisoinnin ja lässytykset sikseen. Ihminen on yksi nisäkäslaji, jolla on eläimen vietit ja vaistot.
Kulttuurilla ja kasvatuksella saadaan ihmisestäkin häkkielukka, mutta jos se saa temmeltää täysin vapaana ja estoittta, se parittelee milloin missäkin ja jatkaa kulkuaan.
Näin toimivat ainakin urokset eli miehet. Naaraiden eli naisten on jäätävä hoitamaan jälkeläisiä, mutta kyllä se sokeri vielä vanhankin (naaraan) suussa sulaa.
Uskonnot esim. (siis opettellut kulttuurit ja kirjaviisaudet) ovat olleet rajoittavia tekijöitä ihmisviettien kannalta, mutta ei vapaata vangita voi, se pätee aina!! Pinnan alla kytee, olkoon sitten kyseessä aatelinen herrasmies tai tai tavan duunari.

Teeskentelijät älkööt vaivautuko!

Oman parisuhteen erotiikan piristämistä kannattaa kokeilla ennen kuin vieraisiin säntää. Piristäminenkään ei onnistu noin vaan ja silloin kannattaakin tutustua nykyisin jo normaaleina pidettäviin seksuaalisuutta herättäviin apuvälineisiin. Suosittelen tutustumaan alan verkkokauppojen valikoimiin joista ostaminen sujuu nolostumatta. Yhtenä asiallisen linjan edustajista on www.erogeeninen.fi josta itse olen löytänyt pientä piristystä meidän arkeen.

Kokeilija