Perankoskella on upea villa!

Mari Perankoski majailee huvilassa Huopalahdessa.

Armi Suojanen

Ville Valon pesä on tornitalossa Munkkiniemessä.

Tomi Ronkainen

Viimeisen kahden viikon suurin julkkisuutinen on tietysti ollut näyttelijä, koomikko Mari Perankosken porno- ei kun naku- ei kun alaston- ei kun taidekuva Hesarin kuukausiliitteessä.

Mari poseeraa kuvassa ilkosen alasti, siististi ajeltu alapäänsä paljaana. Jos joku muu lehti julkaisisi vastaavan kuvan, syytettäisiin sitä seksismistä ja sovinismista ja esineellistämisestä ja vaikka mistä!

Kun kerran Kampin kytältä jatkuvasti kärtetään tietoja julkkisten kotiosoitteista, niin aloitetaan nyt sitten vaikka Marista.

Sympaattinen Mari asuu komeasti viime vuosisadan alun huvilassa, Villa Gertrudissa, Helsingin Huopalahdessa. Kyllä kelpaa!

Erityisen kiinnostuneita ovat kyselijät olleet poskistaan liito-oravaa muistuttavasta höpötyslaulaja Jare ”Cheek” Tiihosesta.

No, unelmapoikamies Jaren unelmalukaali sijaitsee Töölön Välskärinkadulla, jonne on myös rekisteröity hänen timanttia takova levy-yhtiönsä Liiga Music Oy.

Ahkeralla Jarella pyyhkii suorastaan poskettoman hyvin!

Tavoitelluimpien poikamiesten kärkikaartista tippuneen HIM-päällikkö Ville Valon rakkaudentorni löytyy puolestaan Munkkiniemestä.

Pakko todeta, mutta Kampin kyttä on hieman huolestunut Villestä ja hänen rahatilanteestaan, sillä uuden levynsä äänitykset HIM rahoittaa omasta pussistaan, kun se sai kenkää levy-yhtiöltään Sireltä.

Ettei vaan superlahjakas Ville joutuisi luopumaan komeasta tornitalostaan, jos omakustanteena julkaistavan levyn myynti floppaa?

Yleensä Helsingin julkut asuvat ahtaasti, etenkin kantakaupungissa. Erikoista sen sijaan on, jos joku asuu ahtaasti vapaaehtoisesti. Tällaisen valinnan teki Rasmus-Lauri Ylönen perheineen.

Lauri muutti vaimonsa, eli PMMP-laulaja Paula Vesalan, ja poikansa Juliuksen kanssa Helsingin Jollaksen 150-neliöisestä asunnosta 54 neliön puutalokämppään Vallilassa, ainakin tilapäisesti.

Kovalla työnteolla rikastunut Lauri oli pulittanut Jollaksen talosta 1,5 miljoonaa, mutta sai myytyä sen miljoonalla. Eli takkiin tuli puolen miljoonan euron verran!

Varsinaista muuttorumbaa ovat pyörittäneet teräväkyntiset viidakon tähtöset ja ikuiset ystävättäret Martina Aitolehti ja Henna Kalinainen.

Monilahjakas Martina on ehtinyt asustella viime vuosina ainakin Kaivopuistossa, Ruoholahdessa parissakin eri osoitteessa, ja Kaartinkaupungissa, ja missä lie vielä.

Päivä päivältä kaunistuva Henna on joutunut tyytymään muiden nurkkiinkin. Nyt hän on saanut elämänsä järjestykseen ja kortteeraa – kuinka ollakaan, Seiska-lehden toimituksen vieressä.

Käyttäjän Sami Lotila kuva