Kulttuuri

Helsingissä avataan uusi Klubiteatteri

Martti Suosalo on esittänyt Nikolai Gogolin Mielipuolen päiväkirjaa jo useamman vuoden ajan. Uudessa Klubiteatterissa esitys nähdään 24. syyskuuta sekä 14. ja 28. lokakuuta.

Johnny Korkman

Yrjönkadun LeBonk-ravintolan tiloissa aukeaa elokuun lopulla uusi Klubiteatteri.

Kevyeen viihteeseen keskittynyttä teatteria johtaa näyttelijä-muusikko  Roope Salminen. Hänet tunnetaan muiden muassa roolistaan taannoisessa Kotikatu -tv-sarjassa, hip hop -coverbändistä Roope Salminen & Koirat sekä improryhmä Kolinasta.

Salmisen vanhemmat ovat näyttelijät Eppu Salminen ja Minna Turunen.

Klubiteatterin 150-paikkaisesta katsomosta tullaan seuraamaan muiden muassa improvisaatiota, teatteria, stand upia, taikuutta, monologeja ja musiikkia.

– Meillä ei ole tiukkoja etikettejä, vaan tärkeintä on tarjota aidosti laadukasta ohjelmaa viihtyisässä ympäristössä, jonka katsomossa saa löysätä kravattia ja nauttia myös baarin antimista, kertoo Roope Salminen.

Klubiteatterin perustajina ovat hänen lisäkseen niin ikään Kotikadusta tuttu näyttelijä ja musiikin tuottaja Kalle Lindroth sekä konseptin takana olevan Hook Finlandin toimitusjohtaja Sasu Paakkunainen .

Klubiteatterin lavalla nähdään syksyllä muiden muassa Martti SuosaloIsmo LeikolaKrisse Salminen, Eija Vilpas ja Riitta Havukainen.

Elias Kaskisen isännöimällä, biiseihin ja niiden syntyyn pureutuvalla sekä yleisökysymykset artistille mahdollistavalla Alasti-klubilla esiintyy puolestaan esimerkiksi Olavi Uusivirta .

Lisätiedot: www.klubiteatteri.fi.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Kulttuuri

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu